Moderator/ica: rio_Ferdy88
Bruda jel i ti misliš da Norris trenutno nije ni u top 5 vozača, ali ga vadi to što vozi ubjedljivo najbrži bolid?DamirT je napisao/la: ↑05 okt 2025, 23:02Ovo definitivno. Pocinjem navijati za njega do kraja sezone, samo da uzme titulu ispred britanske varalice.AshburtonG je napisao/la: ↑05 okt 2025, 22:50Citao sam neke komentare o potencijalnom buy-outu od strane Mercedesa. Pojedini pisu da Toto zbog toga ceka sa ugovorom za Georgea. Medjutim, ono sto meni izgledaju realnije opcije za Oscara su RB, ako ode Max negdje i Ferrari nakon Hamiltona. McLaren nije lud pustat boljeg vozaca u konkurenta. Cak ni za ogromne pare. S druge strane, ako bude postojao promil mogucnosti, Weber ce njega ugurat u Mercedes. To je jedini tim na gridu koji bi pustio trkanje bez naredbi.
Moje zelje za ovu godinu su da Lando zavrsi iza Maxa, a da se Oscar Zaku i Stelli popisa po faci osvajanjem titule.
Sto se tice ugovora, misljenja sam da ga ni u jednoj ekipi ne bi ovoliko zayebavali kao u Mc-u.
Ovako na prvu: Max, Piastri, Russell, Norris, Leclerc. Sad neka se redaju kako hoce. Ali jedino sta je jasno da Norris ni sa titulom ni u ludilu nije najbolji vozac na stazi, niti ce ikad biti.Quartararo je napisao/la: ↑05 okt 2025, 23:22Bruda jel i ti misliš da Norris trenutno nije ni u top 5 vozača, ali ga vadi to što vozi ubjedljivo najbrži bolid?DamirT je napisao/la: ↑05 okt 2025, 23:02Ovo definitivno. Pocinjem navijati za njega do kraja sezone, samo da uzme titulu ispred britanske varalice.AshburtonG je napisao/la: ↑05 okt 2025, 22:50
Citao sam neke komentare o potencijalnom buy-outu od strane Mercedesa. Pojedini pisu da Toto zbog toga ceka sa ugovorom za Georgea. Medjutim, ono sto meni izgledaju realnije opcije za Oscara su RB, ako ode Max negdje i Ferrari nakon Hamiltona. McLaren nije lud pustat boljeg vozaca u konkurenta. Cak ni za ogromne pare. S druge strane, ako bude postojao promil mogucnosti, Weber ce njega ugurat u Mercedes. To je jedini tim na gridu koji bi pustio trkanje bez naredbi.
Moje zelje za ovu godinu su da Lando zavrsi iza Maxa, a da se Oscar Zaku i Stelli popisa po faci osvajanjem titule.
Sto se tice ugovora, misljenja sam da ga ni u jednoj ekipi ne bi ovoliko zayebavali kao u Mc-u.![]()
I doživite retardiranog Evandera, slomi se lik.![]()
Mudro zboriš. Dojma sam da ako uzme titulu, to može samo jer mu je lopovski Mclaren istu i poklonio. Nego, ne bih njega ispred Leclerca. Čak bih ga izbacio i iz top 5 i ubacio tu mladu nadu Antonellija.DamirT je napisao/la: ↑05 okt 2025, 23:30Ovako na prvu: Max, Piastri, Russell, Norris, Leclerc. Sad neka se redaju kako hoce. Ali jedino sta je jasno da Norris ni sa titulom ni u ludilu nije najbolji vozac na stazi, niti ce ikad biti.Quartararo je napisao/la: ↑05 okt 2025, 23:22Bruda jel i ti misliš da Norris trenutno nije ni u top 5 vozača, ali ga vadi to što vozi ubjedljivo najbrži bolid?![]()
I doživite retardiranog Evandera, slomi se lik.![]()
realno ono je crno narandžasta zastava trebala biti. Pustili brata da vozi bez kočnica uličnu stazuAshburtonG je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:51Otkazale kocnice i vozio brat kao na igrici. Imas snimke njegovog onboarda hahaha
Prolazi svuda osim po stazi.![]()
Ma cirkus. Dobijes za malo davanje gasa pri RF grid penalty, a za ovo samo 5s. Dobro, zadnji je bio krug ali opet je ovo bio cirkus. Covjek nije nijednu krivinu potrefio.Jabroni je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:14realno ono je crno narandžasta zastava trebala biti. Pustili brata da vozi bez kočnica uličnu stazuAshburtonG je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:51Otkazale kocnice i vozio brat kao na igrici. Imas snimke njegovog onboarda hahaha
Prolazi svuda osim po stazi.![]()
![]()
Znamo kome nije nebitnaQuartararo je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:03Jesi primjetio kako je svima nebitna ova titula Mclarena? Nevjerovatno kako mali tim.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.