Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

J1897
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la J1897 » 05 okt 2025, 22:47

dinoo je napisao/la:
05 okt 2025, 22:44
5 za redom bez pobjede, id cega 3 kuci i gostovanje veroni....i NULA pobjeda.
Tuga. Ima li iko odgovornosti u klubu citavom?

Hej na 92 min i 50 sekundi ne centrirat loptu na 16 metara nego je vracas nazad,jaooooo
Uvuklo se u klubu gdje se boje vise poraza nego X
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 05 okt 2025, 22:47

Ove izmjene večeras u drugom poluvremenu su definitivno kap koja je prelila čašu i više nemam namjeru da gledam ovo vrijeđanje inteligencije navijača, al s obzirom da ovo nisu nikakvi navijači kad mogu sve ove godine ovo strpiti, baš me briga

Ne upalim ga više dok je kreten na klupi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 okt 2025, 22:49

GIBRA je napisao/la:
05 okt 2025, 22:47
Ove izmjene večeras u drugom poluvremenu su definitivno kap koja je prelila čašu i više nemam namjeru da gledam ovo vrijeđanje inteligencije navijača, al s obzirom da ovo nisu nikakvi navijači kad mogu sve ove godine ovo strpiti, baš me briga

Jarane ti ne gledas Juventus otkako si ga poceo pratiti
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 05 okt 2025, 22:50

Italia je napisao/la:
05 okt 2025, 22:49
GIBRA je napisao/la:

Jarane ti ne gledas Juventus otkako si ga poceo pratiti
Samo si ti falio na ovu utakmicu večeras

Ja mislim da si ti 50 puta svršio na ovaj fudbal sa obe strane
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 okt 2025, 22:53

Sramota od utakmice, kuci igras i ne smijes napasti, fuj glavni krivac Tudor za ovo veceras.

Desna strana Kalulu i Weston ne zna se ko je sporiji i trener to gleda fuj
1946

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 05 okt 2025, 22:58

5 X zaredom . Bravo Juve

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 05 okt 2025, 23:05

4 stopera na utakmici gdje trebas pobjedu je dosta pametnom covjek da shvati o kakvom se treneru radi.
Napoli, Inter, Milan i Roma su ispred ovakvog Juvetusa po svemu prikazanom.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 05 okt 2025, 23:06

Lokateli opet najbolji kod nas.
Homo Erektusa treba još večeras otjerati, **** ti četri štopera i dva veznjaka na terenu mater splitsku, da je neki normalan trener ovu buraniju bi hladno 3-0 uzeli večeras.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 05 okt 2025, 23:06

J1897 je napisao/la:
05 okt 2025, 22:58
5 X zaredom . Bravo Juve
3 utakmice kuci + gostovanje Veroni koja je pores nas dala 1 gol na 6 utakmica i ima 0 pobjeda.
Tuga.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 05 okt 2025, 23:09

dinoo je napisao/la:
05 okt 2025, 23:06
J1897 je napisao/la:
05 okt 2025, 22:58
5 X zaredom . Bravo Juve
3 utakmice kuci + gostovanje Veroni koja je pores nas dala 1 gol na 6 utakmica i ima 0 pobjeda.
Tuga.
E to je za otkaz .

Tudor mi je drag i sve to Ali ovo je preveliko za njega.

Nadam se da uprava nespava i da vec Ima neko rijesenje.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 05 okt 2025, 23:09

BocaJuniors1905 je napisao/la:
Homo Erektusa treba još večeras otjerati, **** ti četri štopera i dva veznjaka na terenu mater splitsku, da je neki normalan trener ovu buraniju bi hladno 3-0 uzeli večeras.
U cemu najbolji? U cuvanju lopte, kad te protivnik ne napada?
Pa modric je sa 3 pasa (sa locine pozicije) ih doveo 3 puta u 1 na 1 sansu.
Daj mi molim te video kad je to lokateli zadnji put uradio, tj koliko je puta to uradio od kad je dosao u Juventus?
Nemamo veznog reda. Thuram i koop su dosli i bili projektovani da budu potpuno novi vezni red.
Na kraji dana i dalje igraju loca i mck. Jbt sunce.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 05 okt 2025, 23:19

dinoo je napisao/la:
05 okt 2025, 23:09
Daj mi molim te video kad je to lokateli zadnji put uradio, tj koliko je puta to uradio od kad je dosao u Juventus?
Nemamo veznog reda. Thuram i koop su dosli i bili projektovani da budu potpuno novi vezni red.
Kada počnete drkati na ovog Modriča, jebote remi sa ekipom kojoj je nakav Pulišić najbolji igrač, grob te yebo
Lokateli je najbolji bio kod nas, da njega nije bilo zamisli šta bi taj vaš sveti Modrič tek onda radio.
Sam je igrao protiv Rabioa i Modriča, Grande Capitano

Da imamo normalnog trenera umjesto Homo Erektusa ove bi do poluvremena riješiti, nikad veći napadački potencijal u klubu nismo imali, ali Erektus voli četri štopera ubaciti i dva veznjaka, pa onda vadi sve napadačke opcije iz igre.
MANIJACI JUG 1987

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 05 okt 2025, 23:24

Pogba je napisao/la:
Montoya je napisao/la:
05 okt 2025, 22:42
Pogba je napisao/la:
05 okt 2025, 22:39
Mck, Cambiaso, gatti su nesto najsramnije sto sam gledao dugo vremena.

Tudor ima mjesec plafon, a klubu je bolje da na vrijeme traži stranog menadžera s potpunim otklonom od italijanstine ili nema nista od ovog.

Sramno je dovoditi i trećeg trenera na kalup Allegria i očekivati nesto drugo. Fuj.
Doći će Spaletti i to je jedino šta se može desiti. Da se razumijemo ovdje nitko ne valja. Ni tetka na klupi ni tetke na terenu!!
kvaliteta apsolutno ima, ali nemamo trenera.

Valjda izbor igrača sve govori i postavka na terenu ko je problem, ne izvesti beka koji je prodoran i zna centrirati nego stopera pa napadati cijelu utakmicu i centrirati svijeće preko tog stopera je dovoljno da shvatiš ko nas trenira. Sramotno ponasanje prema Mariu i dokaz koliko su pogubljeni gdje su svjesno isli da daju Alberta jer im je preofanzivan i dobiju valjda jos jednog istog pa im smeta. A ne smeta im italijansko suplje govedo Cambiaso..
Ma ima kvaliteta,ali se taj kvalitet svaku drugu utakmicu sakrije. Dodaj na to sve ove trenere koji godinama isto rade i izmišljaju pozicije nekima šabanima. Igrači se gomilaju i kupuju bez dogovora sa trenerima,da se samo navuče koji milion i dobiješ na kraju ovo što imamo. Još čemo se mi načekati da Juve bude ozbiljan klub!!

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 05 okt 2025, 23:33

05 okt 2025, 23:19
dinoo je napisao/la:
05 okt 2025, 23:09
Kada počnete drkati na ovog Modriča, jebote remi sa ekipom kojoj je nakav Pulišić najbolji igrač, grob te yebo
Lokateli je najbolji bio kod nas, da njega nije bilo zamisli šta bi taj vaš sveti Modrič tek onda radio.
Sam je igrao protiv Rabioa i Modriča, Grande Capitano

Da imamo normalnog trenera umjesto Homo Erektusa ove bi do poluvremena riješiti, nikad veći napadački potencijal u klubu nismo imali, ali Erektus voli četri štopera ubaciti i dva veznjaka, pa onda vadi sve napadačke opcije iz igre.
Ko drka na modrica, jbt? Ja fudbal presto pratit kad je taj osvojio onu zlatnu loptu.
A bas zato i govorim ako ovakav modric izbacuje igrace 1 na 1, a nas ovaj to ni ne pomislja. Zamisli onda ko je nama najbolji igrac. Valjda me sad razumijes.

Mi smo u jednom potpunom rasulu, od glave do pete.
Od uprave do golmana, sto bi reko jedan citat iz jednog antologijsog filma.

Navijaci su jednsotavno preblagi prema klubu. Tu bi se mogao pritisak izvrsiti, da skonta bagra koja je dosla u klub u kakav klub je dosla.
Kad im vec niko drugi nema za reci ds ovo nije ni lazio ni lens ni west ham ni hajduk.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 05 okt 2025, 23:41

Ti moraš shvatiti da to nije uloga Lokatelija i da to treneri ne traže od njega da on namješta golove, jednostavno jer ne zna, on je destruktivac, zamisli da ga večeras nije bilo šta bi sve prolazilo do našeg gola?

Serete po momku koji je kapiten kluba a bolji je i od Kefrene ove sezone, koji se pogubio nakon Intera i pruža partije u rangu Lagumdžije iz Želje.
Ali vi to ne želite da vidite pa je najlakše pljuvati po Lokateliju., iako su od Intera i Kenan i svi ostali lošiji po prikazanom na terenu.
To nije njihova krivica nego krivica konja na klupi koji ih je fizički spremio kao Slogu iz Doboja.
MANIJACI JUG 1987

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 05 okt 2025, 23:45

Ja ne serem po lokateliju, nesto generalises, pricas u mnozini, pa ne razumijem kome i sta.
Ja kazem da smo sterilni do bola, a locateli se savrseno uklapa u tu sterilnost.
Jedina ozbiljnost u napadu nam je kad chico pokusa driblati trojicu. O sudaranjima igraca u protivnickom sesnestercu da pricamo
Tuga.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 05 okt 2025, 23:53

dinoo je napisao/la:
05 okt 2025, 23:45
Ja ne serem po lokateliju, nesto generalises, pricas u mnozini, pa ne razumijem kome i sta.
Ja kazem da smo sterilni do bola, a locateli se savrseno uklapa u tu sterilnost.
Jedina ozbiljnost u napadu nam je kad chico pokusa driblati trojicu. O sudaranjima igraca u protivnickom sesnestercu da pricamo
Tuga.
Pa porediš ga sa Modričem, kako je Modrič s tri pasa s iste Lokatelijeve pozcije napravio šanse., a Modrič igra s još dvojicom u vezi.
Očekuješ od Lokatelija to isto da radi koji sam u vezi igra protiv trojice i još mu mag s klupe za partnera da yebenog Mekenija i šta očekuješ od Lokatelija, šta je konkretno večeraš Lokateli trebao uraditi protiv Modriča, Rabioa i Fofane?
MANIJACI JUG 1987

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 06 okt 2025, 00:19

05 okt 2025, 23:53
dinoo je napisao/la:
05 okt 2025, 23:45
Tuga.
Pa porediš ga sa Modričem, kako je Modrič s tri pasa s iste Lokatelijeve pozcije napravio šanse., a Modrič igra s još dvojicom u vezi.
Očekuješ od Lokatelija to isto da radi koji sam u vezi igra protiv trojice i još mu mag s klupe za partnera da yebenog Mekenija i šta očekuješ od Lokatelija, šta je konkretno večeraš Lokateli trebao uraditi protiv Modriča, Rabioa i Fofane?
Nista locateli nije pogrijesio. On je u zadnje vrijeme jedan od najsigurnijih na terenu. Od njega se ne ocekuje zadnji pas, i to je jasno.
Tu ne lezi problem.
Problem je dosta, dosta dublji.
U timu gdje se igraci sudaraju i smetaju jedan drugom u protivnickom sesnestercu, gdje trojica ili cetvorica prate loptu pogledom pa.im protivnik odnese loptu pred nosom, gdje fudbalske inteligencije na terenu nema ni u tragovima, locateli dodje ko zidane licno.
A jednom kad se klub stabilizuje, ali za sad izgleda perpetum mobile, igrac kao locateli i slicni ce juventus gledati na tvu ko i mi. Ali do tad je on nas zidane

Sissoko78
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko78 » 06 okt 2025, 00:26

Je li Vam sad jasno zašto Tudor dobio otkaz gdje god je bio

Tvrdoglav i glup, bez mozga

Živi samo na slavi što je igrao u Juvenutusu

Conte nije htio doći jer ova uprava je toliko rasulo kada je dala povjerenje Tudoru

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 06 okt 2025, 08:31

Kakav dokaz trenera i nesposobnosti komplet kluba.

:wave:

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Italia i 3 gosta.