FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
62
21%
2. Borbu za Evropu
139
47%
3. Sredinu tabele
50
17%
4. Borbu za opstanak
46
15%

Ukupno glasova: 297

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 okt 2025, 22:51

Ljudi morate biti spremni na to da ce ovih navlacenja s faulima biti kad igramo u RS znaci ne mozete ulaziti u utakmice i da vas to kao iznenadjuje i nervira, igraci se moraju izdici iznad toga mentalno, moraju uci u utakmicu spremni na te stvari znam da je tesko ali ne postoji drugi izlaz iz ove situacije s obzirom da niko nece javno pricati o tome jer svi imaju oraha u dzepovima od prije pa se boje za svoje guzice.

Samo ne zelim da postanemo ko pitari, da su nam sudije za sve krive, jesu jednim dijelom ali i mi moramo bolji biti, evo danas smo imali par cistih situacija gdje se trebao gol zabiti i sta bi mogle sudije tu??? Apsolutno nista ali mi smo fulali i sad trazimo krivce u svim drugima..

Igra je bila slicna onoj dosadasnjoj u utakmicama u kojima smo favoriti, jednostavno ucimo s tim da se nosimo kao ekipa i to su dijametralno razlicite utakmice u odnosu na one protiv jacih protivnika..
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 05 okt 2025, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 05 okt 2025, 22:52

QUARTERBACK je napisao/la:
05 okt 2025, 22:51
Ljudi morate biti spremni na to da ce ovih navlacenja s faulima biti kad igramo u RS znaci ne mozete ulaziti u utakmice i da vas to kao iznenadjuje i nervira, igraci se moraju izdici iznad toga mentalno, moraju uci u utakmicu spremni na te stvari znam da je tesko ali ne postoji drugi izlaz iz ove situacije s obzirom da niko nece javno pricati o tome jer svi imaju oraha u dzepovima od prije pa se boje za svoje guzice.
:salut:

Okrenuti se narednoj utakmici! Nema druge do boljih vremena.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 05 okt 2025, 23:01

QUARTERBACK je napisao/la:
05 okt 2025, 22:51

Samo ne zelim da postanemo ko pitari, da su nam sudije za sve krive,
Užas.. Za ovo izgleda da je prekasno..
Nažalost postali smo i gori.. Pitarluk maksimalan.. :sick: :sick: Od prizivanja sastančenja sa njima, od svih mogućih teorija da je sve drugo krivo, a ne adekvatan pristup današnjoj utakmici, balija, ustaša i četnika, vice, saveza... Itd..

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 05 okt 2025, 23:32

“ I kada kosa uz tebe osijediii…”
1921!

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 06 okt 2025, 00:46

slika
Ovo je penal za borac inace

JuzniVjetar1979
Kontakt:

Post Postao/la JuzniVjetar1979 » 06 okt 2025, 00:58

oljez je napisao/la:
05 okt 2025, 22:20
Hrammm1921 je napisao/la:
05 okt 2025, 22:04
Covjece treba sjest sa upravom fks, pa samo mi da izadjemo i fks , odjeknulo bi svijetom.

Ovo sto rade se ne moze vise gledati , nek se klub oglasi

Ovo danas sto sam gledao u Prijedoru ? Hororrr, isto kantonalna liga, dok sudija silji za Vicinog domacina jer je petobu dobio
Nije li malo licemjerno vuci za rukav sad pitare? Gdje smo bili prošle sezone kad su se svi osim nas udružili? Za to vrijeme se smece Tunovic uvlačio u dupe istom tom Vici
S pitarima ni u dzamiju.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 06 okt 2025, 01:43

oljez je napisao/la:
05 okt 2025, 22:20
Covjece treba sjest sa upravom fks, pa samo mi da izadjemo i fks , odjeknulo bi svijetom.

Ovo danas sto sam gledao u Prijedoru ? Hororrr, isto kantonalna liga, dok sudija silji za Vicinog domacina jer je petobu dobio
Nije li malo licemjerno vuci za rukav sad pitare? Gdje smo bili prošle sezone kad su se svi osim nas udružili? Za to vrijeme se smece Tunovic uvlačio u dupe istom tom Vici
Ebo ti Tunovic najmilije sta si svezao ovdje, dva posta oba za Tunovica.
Fk Željezničar.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 06 okt 2025, 06:24

Jucer da smo imali najbolje sudjenje na svijetu, mi svejedno ne bi zabili da se tri dana igrali. Vidjelo se od prve minute kako smo usli u utakmicu, isto da smo se predali i bez ikakvog zara. Prvi minut, lopta dolazi do Gorzija, naseg veznog reda nigdje, on okrenu Alica i umalo da zabije. Hvala Bogu pa je Muftic bio raspolozen. Ja nisam vidio skoro nista dobro u nasoj igri i komentar trenera Radnika je na mjestu, razbili nas i kraj price.
Ako nama predje u naviku da ulazimo u utakmice sa mislima kako ce nas sudije povaliti, bolje da ne idemo na gostovanja.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 06 okt 2025, 08:00

S pitarima nigdje
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 06 okt 2025, 08:49

Standardno na ovoj temi. Cim los rezultat stizu negativci da pljuju, a nije ih bilo kad smo pobjedivali zar ne jako cudno.
Nimalo realnosti.
Ko god je mislio da cemo 10. Kola imati sve pobjede, taj je ili lud ili bezobrazan.

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 06 okt 2025, 09:25

MukiBek je napisao/la:
06 okt 2025, 08:49
Standardno na ovoj temi. Cim los rezultat stizu negativci da pljuju, a nije ih bilo kad smo pobjedivali zar ne jako cudno.
Nimalo realnosti.
Ko god je mislio da cemo 10. Kola imati sve pobjede, taj je ili lud ili bezobrazan.
Realno brate nije niko očekivao a da smo mogli imati i jesmo, ali to je iza nas i ova dva poraza da nije sudija moglo je bar x biti ako ništa
Forza Željo
Željo je šampion

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 06 okt 2025, 10:05

Ok, ali ti to malo uzimaš kao da je ovo La Liga a ne Bosna, kako znaš da bi svijet bolio k što je neka ekipa izašla iz takmičenja? Ako se to ne desi šta onda? Gašenje.
Grupa iznad svakog pojedinca.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 okt 2025, 10:22

MrkiMedo je napisao/la:
06 okt 2025, 06:24
Jucer da smo imali najbolje sudjenje na svijetu, mi svejedno ne bi zabili da se tri dana igrali. Vidjelo se od prve minute kako smo usli u utakmicu, isto da smo se predali i bez ikakvog zara. Prvi minut, lopta dolazi do Gorzija, naseg veznog reda nigdje, on okrenu Alica i umalo da zabije. Hvala Bogu pa je Muftic bio raspolozen. Ja nisam vidio skoro nista dobro u nasoj igri i komentar trenera Radnika je na mjestu, razbili nas i kraj price.
Ako nama predje u naviku da ulazimo u utakmice sa mislima kako ce nas sudije povaliti, bolje da ne idemo na gostovanja.
Pa zabili smo jucer dva gola
Onaj prvi meni se cini bio cist i ponistili su ga
Drugi je ofsajd i opravdano je ponisten
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 06 okt 2025, 10:39

NoDi80 je napisao/la:
06 okt 2025, 10:22
MrkiMedo je napisao/la:
06 okt 2025, 06:24
Pa zabili smo jucer dva gola
Onaj prvi meni se cini bio cist i ponistili su ga
Drugi je ofsajd i opravdano je ponisten
Ma prvi je gol cist ko suza, zato i ne bi zabili da se igralo jos tri dana. Psihicki su pali, nema sanse da se iko moze dozvati nakon onog. U glavi im je i Siroki sigurno, sto je razumljivo i ocekivano.
Problem je sto mi necemo imati nikakve igre ako im to udje u glavu i ako se krenemo predavati prije vremena, kukati na sudije i prije pocetka utakmice i slicno. Ko im yebe mater, procepit ce

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 06 okt 2025, 12:08

Uniited je napisao/la:
06 okt 2025, 09:25
MukiBek je napisao/la:
06 okt 2025, 08:49
Nimalo realnosti.
Realno brate nije niko očekivao a da smo mogli imati i jesmo, ali to je iza nas i ova dva poraza da nije sudija moglo je bar x biti ako ništa
Samo sagledati realno stvari. A ne poslije svakog poraza pljuvati a ni nakon pobjede mastitis titulu.
Igracki po kvalitetu smo mi objektivno daleko od toga I to treba prihvatiti. A za nesto vise zavisi od kontinuiteta I pojacanja. Ovo je trenutno samo dobra osnava.

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 06 okt 2025, 12:26

slika

Ovo se moralo priznati

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 06 okt 2025, 12:45

Ma iskreno jedino sto moze spasiti ovu ligu da jedan sudije pogine pa da se digne UEFA pa da vidi se sta se desava. Ne mozes ti nista kad tebe ljudi ubjedjuju u jedno a ti vidis drugo i to je najgore sto ove sudije dobijaju prolaznu ocjenu za sudjenje. Sve dok sudije mogu proći ne kaznjeno za ovaka djela mi nemamo sta puno traziti samo ganjati evropu i kup. Ali realno ni mi se nismo pokazali najbolje u bijeljini . Isto primamo evo vec drugo gostovanje zaredom neke glupe golove ubacaj sa strane zakaci igrac ode lopta u gol . Realno ni juce a ni protiv sirokog muftic nije mogao nista uciniti .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 okt 2025, 12:58

Samo da dodam.Ovakvim sudjenjem gubiš.
Bodove
Pare
Moral igraca
Manje publike.Ako ovo nije dovoljno onda se mozemo i naguzit cestitam titulu Borcu ili Zrinjskom.Gledat kako oni uzimaju pare i igraju Evropske lige.Dakle kolektivni popuslic.Eto necu vise kukat.Juce kazem realno 1-1 kaze drugi mi smo Zeljo idemo po sva 3 boda.Ko eto ja nebi volio da je tako.Upucacu se Remzine mi mindzuse na pupku.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 06 okt 2025, 13:38

I opet Adzem ima bolji start prvenstva i vise golova a i bodova od Corica koji je izgubio od svih favorita prosle sezone, sad u 10 kola 18 bodova ruku na srce moglo je to bit jos bolje al i u prvim kolima smo pretrpili svasta od povreda tek sastavljene ekipe lutanja sa igrom itd itd… Meni je ovo super ne vidim ni najmanji razlog zasto bi bili nezadovoljni nadam se da smo svi svjesni naseg kvaliteta i gdje smo bili prije 2 sezone, ovo je pravac kojim treba ic fali ovdje igrac-dva da se ovo digne na jos jedan level sve u svemu ostaje ono nase znas da mozes al nesto te sprijeci da uzmes jos bodova najvise protivn radnika 2x i rudara

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 06 okt 2025, 14:07

Cist go na prvu se vidjelo lijevi bek radnika ostao, **** vam djecu

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 8 gostiju.