Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 05 okt 2025, 22:03

AvantiBL je napisao/la:
05 okt 2025, 21:49
Realno je da možemo dobiti Rudar bez po muke, i bez sudija. Jedini razlog zbog kojeg mi "ne smeta" ovo sve je taj što ovo isto i Zrinjski radi, i čak u goroj mjeri. Od ostalih klubova, Sarajevo ne zna, Želji nedaju.
Prosle godine je bilo cirkusa i ligu su osvojili kradjom protiv Veleza

Ove sezone Zrinjski je odigrao za sad sve posteno
Jedino sto je sumnjivo jeste igrac Posusja koji je napravio preglup penal

Sarajevo su pobjedili posteno, a vi niste
Takodjer Zrinjski je kuci remizirao posteno sa Rudarom, a vama izmisljaju penal
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 okt 2025, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 05 okt 2025, 22:04

NoDi80 je napisao/la:
05 okt 2025, 22:03
AvantiBL je napisao/la:
Realno je da možemo dobiti Rudar bez po muke, i bez sudija. Jedini razlog zbog kojeg mi "ne smeta" ovo sve je taj što ovo isto i Zrinjski radi, i čak u goroj mjeri. Od ostalih klubova, Sarajevo ne zna, Želji nedaju.

Sta kazes za Zelju, kako stoji sa postenjem ove sezone, osvrt na derbi a, penal za Sarajevo, nista?

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 05 okt 2025, 22:05

Krajnje je vrijeme za sastanak klubova koji žele da ovo prvenstvo bude regularno.
One godine je Sarajevo radi svojih ciljeva željelo sastanak, i naravno da nije bilo vrijeme za to.
Sad na samom početku vidimo u kojem pravcu sve ovo vidi.
Ovo je otvoreni kriminal kojem se mora stati.
Klubovi jedini imaju moć pokrenuti promjenu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 okt 2025, 22:06

MikiPirs je napisao/la:
05 okt 2025, 22:04
NoDi80 je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:

Sta kazes za Zelju, kako stoji sa postenjem ove sezone, osvrt na derbi a, penal za Sarajevo, nista?
Da je penal bio i da je Sarajevo osteceno prvi bi nas prozvao Musemic nakon utakmice
Medjutim nije i nakon derbija na presu spominjao je indirektno utakmicu protiv borca
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 okt 2025, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zidnisatzidni
Kontakt:

Post Postao/la Zidnisatzidni » 05 okt 2025, 22:07

opalaopala je napisao/la:
05 okt 2025, 21:52
MostarReds22 je napisao/la:
05 okt 2025, 21:46
Smiju li medjugorci prosetati po ovom gradu bez kolega iz policije ?
Skup im vremenski traje ko kad zec hebe. Ajmo magla eto djavola.
Joj blamaže hahahahah dosao jedan golobradi momcic u papucama da vidi sta je murija ih pakuje hajmo nije sigurno oni gass eto đavolaaaaaaaaa :rol:
Zadnja izmjena: Zidnisatzidni, dana/u 05 okt 2025, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 05 okt 2025, 22:08

Zaboljesutra je napisao/la:
05 okt 2025, 21:56
Fudo je napisao/la:
05 okt 2025, 21:55
Svima nam iste boje krv tece, svi iimamo rok trajanja, svi smo ljudi i uzdisemo isti zrak. Dok mocnici pare beru normalni ljudi idu u rudnike i opet jedva prezivljavaju i ipak ta mala skupina ljudi uspje glupi narod da zvadi itd. da bi oni mogli jos vise krasti. Dans ce ovaj krasti, sutra onaj ali sta ima normaln narod od toga, nista osim siromastva mrznje i patnje kako djeci obezbjediti eksistenciju, dok mocnici djeci auto za rodjendane kupuju
Obične ovce.
I to bez pastira. Nema fajde se muciti, evo nastavljau izmedju sebe, dok se oni VIP loza smiju.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 05 okt 2025, 22:08

antisisoja1919 je napisao/la:
05 okt 2025, 21:45
Resolute je napisao/la:
05 okt 2025, 21:34
A da li ce ovaj liga docekati da u savezu ima fer i postene ljudi, nije bitno da li je srbin hrvat musliman? I kao takva, da se igra posteno, bez lakrdija, bez cirkusa? Ko bolji, njemu titula?
Evo ja pitam da li ima sanse u buducnosti? Mi srbi smo dali vicu, vico ne valja stima borcu dza bu. Okej. Taj isti vico je uradio za bh fudbal vise nego vecina njegovih prethodnika zajedno, ali dobro. Nije dobar.

Ima li ko sa muslimanske ili hrvatske strane da ponudi ljude koji ce voditi ovu ligu casno i posteno ?
Kao prvo gnjido, ne muslimani, nego Bosnjaci.
Ja*bem i tebe i one od kojih ucis tu propagandu.
I j*bo ti vico sve sa tim sto je napravio za "boljitak" BH fudbala.
Pocetnice, ne glumi glas razuma
Zar ti ne bi trebao biti na nekom podforumu prva liga fbih ili tako nesto?
Razumijem ovaj tvoj izliv bijesa, frustracija ti je na max jer ti se voljeni klub valja po blatu gornjeg rahica. Sve okej.
Eto bosnjak si, nisi musliman. Do mene je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 okt 2025, 22:09

Beli98 je napisao/la:
Sta ces bolan organizovat pa nasi ce prije oci izvadit jedni drugima nego se udruzit za zajednicki boljitak.
Pa uceraj nam onda, ako barem u ovoj situaciji ne mozemo bit slozni.
Ovdje se trenutno vodi tihi rat od strane cetnika i ustasa, uz pomoc babinih potomaka protiv BH fudbala.
A zar je moguće da nemamo pametnih ljudi koji imaju plan za rjesavanje ovog i spas.
Nek se nadje masa koja ce molit gospodina Hasica da oko sebe skupi ekipu i masu, da se pocnu konkretni koraci poduzimat.
Hasic, Glavas, bivsi igraci koji su uvidjeli kakva je mafija na celu saveza, sve su to ljudi koji mogu nesto pokrenuti i napraviti.
Volim tebe, više od sebe

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 05 okt 2025, 22:12

Raja ovdje piše o nekakvim organizacijama kao da ne zna da je kod nas samo kriminal organizovan.
Nikad poraz, samo lekcija.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 05 okt 2025, 22:12

Ja ne znam kako ove sudije se ne boje Boga,ako se već ne boje zakona. Borac je bolji,dobio bi vjerovatno i bez pomoći sudija,ali Kesić odradi sve što treba za svaki slučaj. Prvi gol Borca čist faul na centru nad Ramićem. I naravno var šuti. Penal da nespominjem,to je van granica razuma. Svaki naš pokušaj kontre,svira neke faulove,vraća loptu nazad itd .
Ne znam ko je pomoćni trener Borca sa inicijalima na trenerci D.M ?! Moguće da je DamirMemišević. Koja seljačina nekulturna. **** majku publici,pokazuje srednji prst...Ali obraz sve trpi. Na Vicinim jaslama,plata 2,3 hiljade km i sve super.
Mi smo odigrali pošteno,nismo se sklonili kao pojedine ekipe. Ispašćemo,nema veze,ali već treću utakmicu smo oštećeni strašno.
Aj Rudar.
Zadnja izmjena: Zigazaga, dana/u 05 okt 2025, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 okt 2025, 22:12

Resolute je napisao/la:
05 okt 2025, 22:08
Resolute je napisao/la:
05 okt 2025, 21:34
A da li ce ovaj liga docekati da u savezu ima fer i postene ljudi, nije bitno da li je srbin hrvat musliman? I kao takva, da se igra posteno, bez lakrdija, bez cirkusa? Ko bolji, njemu titula?
Evo ja pitam da li ima sanse u buducnosti? Mi srbi smo dali vicu, vico ne valja stima borcu dza bu. Okej. Taj isti vico je uradio za bh fudbal vise nego vecina njegovih prethodnika zajedno, ali dobro. Nije dobar.

Ima li ko sa muslimanske ili hrvatske strane da ponudi ljude koji ce voditi ovu ligu casno i posteno ?
Razumijem ovaj tvoj izliv bijesa, frustracija ti je na max jer ti se voljeni klub valja po blatu gornjeg rahica. Sve okej.
Izlijem ti na zenski dio porodice, cetnicicu
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 okt 2025, 22:14

Zigazaga je napisao/la:
05 okt 2025, 22:12
Ja ne znam kako ove sudije se ne boje Boga,ako se već ne boje zakona. Borac je bolji,dobio bi vjerovatno i bez pomoći sudija,ali Kesić odradi sve što treba za svaki slučaj. Prvi gol Borca čist faul na centru nad Ramićem. I naravno var šuti. Penal da nespominjem,to je van granica razuma. Svaki naš pokušaj kontre,svira neke faulove,vraća loptu nazad itd .
Ne znam ko je pomoćni trener Borca sa inicijalima na trenerci D.M ?! Moguće da je DamirMemišević. Koja seljačina nekulturna. **** majku publici,pokazuje srednji prst...Ali obraz sve trpi. Na Vicinim jaslama,plata 2,3 hiljade km i sve super.
Mi smo odigrali pošteno,nismo se sklonili kao pojedine ekipe. Ispašćemo,nema veze,ali već treću utakmicu smo oštećeni strašno.
Aj Rudar.
Svaka vama cast. Skroz simpaticna i zanimljiva ekipa.
A cim to ima veze sa borcem, ne ocekuj da ima kulture i obraza. Zadnji otpad je tamo.
Volim tebe, više od sebe

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 okt 2025, 22:15

ZaZelju je napisao/la:
05 okt 2025, 22:05
Krajnje je vrijeme za sastanak klubova koji žele da ovo prvenstvo bude regularno.
One godine je Sarajevo radi svojih ciljeva željelo sastanak, i naravno da nije bilo vrijeme za to.
Neka sacekat cemo da mi budemo u borbi za titulu pa onda…
Kakvo licemjerstvo stare mi moje. A vi kao hoćete sastanak iz naših interesa ne iz vaših ?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 okt 2025, 22:16

ZaZelju je napisao/la:
E vidis tu je problem veliki
Sarajevo nije zbog svojih ciljeva nekih koje ti govoris, sudjenje nista bolje nije bilo prosle i pretprosle sezone.
Vec ste vi znali da cete bit max 4 i otic u europu pa vam svejedno bilo i smijali se nama, a sad apetiti narasli, malo se pohasili, mislite da ste blizu titule pa onda sad bi se udruzivali.

Ne kazem da ne bi trebali se udruziti svi PL klubovi, vec prvo vi bi izvinjenje trebali izbacit jer ste krojili tamo sa vickom i kompanijom statut novi, pa odbijali sa klubovima vamo itd.

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 05 okt 2025, 22:18

Resolute je napisao/la:
05 okt 2025, 22:08

Izlijem ti na zenski dio porodice, cetnicicu
Sjajan si i kreativan, zaista :bow: :urnebes:

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 05 okt 2025, 22:19

Zigazaga je napisao/la:
Aj Rudar.
Danimir Milkanović, kad bi mu čovjek rekao da je seljačina, dao bi mu kompliment, mislim da sam sve rekao.

Bio si u pravu za postavu danas, izgleda da imaš insajderske info. :D Borili ste se pošteno, ali protiv ovakvog cirkusa i kvalitetnijeg protivnika niste mogli.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 05 okt 2025, 22:20

05 okt 2025, 22:14
Zigazaga je napisao/la:
Aj Rudar.
Svaka vama cast. Skroz simpaticna i zanimljiva ekipa.
A cim to ima veze sa borcem, ne ocekuj da ima kulture i obraza. Zadnji otpad je tamo.
Danimir Milkanovic

slika
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 okt 2025, 22:21

Nisu zar opet u pratnji policije... Zar je toliko teško presvući se, eeeeeee jadna majko navijača i qurca...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 05 okt 2025, 22:24

Za sastanak vrijeme nije!
The saddest thing in life is wasted talent.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 05 okt 2025, 22:25

bvsic je napisao/la:
05 okt 2025, 22:16
ZaZelju je napisao/la:
E vidis tu je problem veliki
Sarajevo nije zbog svojih ciljeva nekih koje ti govoris, sudjenje nista bolje nije bilo prosle i pretprosle sezone.
Vec ste vi znali da cete bit max 4 i otic u europu pa vam svejedno bilo i smijali se nama, a sad apetiti narasli, malo se pohasili, mislite da ste blizu titule pa onda sad bi se udruzivali.

Ne kazem da ne bi trebali se udruziti svi PL klubovi, vec prvo vi bi izvinjenje trebali izbacit jer ste krojili tamo sa vickom i kompanijom statut novi, pa odbijali sa klubovima vamo itd.
Šta će se Željo izvinjavati, nismo mi osvojili korona titulu i sljedeće godine s Vicom dogovorili kup.
Prošle godine ste s Borcem šurovali, samo da osvojite kup, a Željo im na Grbavici pomeo račune.
Sada opet Mirvić proziva Zrinjski, ne smije Borac da spomene.
Horde Zla prozvale klub, najviše zbog utakmica sa Širokim.
Tada kad ste osvojili korona titulu navijači Sarajeva su govorili Vico **** Želju i ne vadi, a pitari ismijavali vjeru Islam tako što su klanjali dženazu našem klubu.

I eto prešli bismo preko svega toga, ali da budemo ujedinjeni da konačno prvenstvo bude regularno.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 05 okt 2025, 22:27, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.