Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije vrijeme za sastanke!
The saddest thing in life is wasted talent.
Nego sta nego igramo bolje. Onda dobijes pravu sliku kakva je ekipa, ko koliko moze. Ovako na tacni sve imaju, ovi drugi izginuti mogu, znas da nece nista napraviti. I kome je onda sve ovo zanimljivo? Kaze nema posjete na gradskom.. pa ko ce doci, kad znas da cemo naguziti isti ovaj rudar, slogu, radnik.. unaprijed sve. Kome ce biti zanimljivo? Na stadionu budemo samo mi mazohisti koji smo uz klub citav zivot. Ovo vise stete nosi Borcu, nego koristi. Neka ih puste da igraju, i neka zasluze titulu.Combattente87 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 21:00Slažem se, i definitivno igramo bolje bez zaebancija....Resolute je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:58Nije penal bio. Ni blizu penala. Mene kao navijaca Borca, koji je citav svoj zivot na gradskom, i do kraja cu tako je sramota. Ima situacija kada se od muve pravi slon, ali ima i ovih kao sto je ovaj penal. Pa vidi se i na snimku da nije ruka. Zasto imaju potrebe da silje Borcu tamo gdje ne treba? Ja zaista ne znam cemu sve ovo, imamo ekipu pa mozda i najbolju u ligi, uslove, sve.. zasto ih ne puste da igraju kako treba ja ne znamjurisicduska je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:49Gledao je Kesić da li je igrač Rudara igrao rukom. I iz kadra u kojem je mogao vidjeti, zapravo očito ništa nije vidio. A, kada je prikazan kadar iz gotovo "ptičije perspektive" iz koje super junaci kojima se dive djeca ne bi mogla vidjeti da li se radi o igranju rukom, on je pokazao na bijelu tačku.
Najjači ovaj na tekstualnim
Ubi herera....moze mu se kad nema sankcija
Ma ljudi, najbitnije je napraviti razliku sad. Kasnije ce biti dobro sudjenje kad vise ne bude prostora da neko osujeti ovogodisnju titulu.
Ali ja naravno podrzavam ovo vrijedjanje inteligencije. Mi smo nebitna drzavica za koju svakog libo racku. Sto bi se neko pocesao za bilo kakva desavanja u nasem fudbalu?
Ali ja naravno podrzavam ovo vrijedjanje inteligencije. Mi smo nebitna drzavica za koju svakog libo racku. Sto bi se neko pocesao za bilo kakva desavanja u nasem fudbalu?
I Borac bi dobijao lagano 3 boda bez borbe, za zelenim stolom. Jel tu opciju predlazes ?
Znas koliko bi njih bolio qrc za te poteze, a i UEFU

Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 okt 2025, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ebo majku covjeku se auto zapali, jedva zivu glavu izvuce, i on opet ista sranja radi 4 godine poslije. Mi smo najgori sto ovo dopustamo, ali doduse kad vidim koliko nas i za vece stvari od fudbala totalno boli kur*c onda mi je jasno sto ke i fudbalu ovakvo stanje. Kesica necu komentarisat, ovo je jedno od ofirnijih namjestaljki ikad a nagledali smo ih se bruku.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ja prijevoz placam momcima koji nisu iz Sarajeva

Evo obecavam javno, ako ima volje da se organizuje Baliye, obecavam besplatan prijevoz do saveza i nazad momcima koji nisu iz Sarajeva
Ne mogu vise da gledam ovo
-
- Kontakt:
Naravno da će dozvoljavati kad su i tzv. probosanski klubovi dozvolili grljenjem s Vicom, pozajmicama, talovima s njim i šutnjom. Nijednog mirnog protesta navijača u ove 4 godine, toliko.Zaboljesutra je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:50Nabijem i Uefu na kur.ac kad ovo dozvoljava .
Treba nas suspendirati 100 godina pa neka se šutaju lopte po livadama za sudije i uprave.
Ljudi, ovo je šprdanje sa državom, samo što naivni Bošnjo to ne konta.
Bitno je da su Velež i Željo, Željo i Sarajevo na ratnoj nozi.
Bitno je da su Velež i Željo, Željo i Sarajevo na ratnoj nozi.
-
- Kontakt:
Zeljo je pokraden ljudi jeste vi igrali nogometa imateli oci, metar on nije ofsajd, metar sta je vama. Cista kradja, a ovo u prijedoru netreba nista vise komentarisat 5 godina se ovo vec gleda i suti. Sutra ce i na kosevu bit guranje svinjskog sve je pripremljeno. 2025 godina i da se ovako ofirno krade bez srama stida treba im cestitat nema sta. Ocigledno su sigurni da su nedodirljivi da im niko nista ne moze.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nek dobiju, ali kad 3,4 kluba to urade o tome ce se pisati u guardianu, bildu, a njih boli **** za ceferinom
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 okt 2025, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nije dovođenje svojih sudija protiv Rudara stvar rezultata, nego da ti se smiju u lice i šalju znak da si nemoćan
A i braća njihova bi ih pustila svakako, ovde su sudije samo simbol našeg manjka samopoštovanja
A i braća njihova bi ih pustila svakako, ovde su sudije samo simbol našeg manjka samopoštovanja
-
- Kontakt:
Bolje i to nego ovo iživljavanje. Ja bih sutra potpisao suspenziju Saveza do daljnjeg.let3 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:55Pa to i jest cilj Dodikovog sestrica. Zato i jest tu gdje jeste.fks74 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:50Samo napustiti ligu i tek onda će se pokrenuti lavina, neka nam sve suspenduju, reprezentaciju, klubove sve.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:40Sa BHF, TM, HZ, RA i obicnim ljubiteljima fudbala ovaj cirkus bi se mogo razj*bat za 2 dana. Samo da je svima u interesu da se razj*be.
Al posto sve cekamo da neko drugi ovo rijesi, trpit cemo mi ovo jos.
Napustanje, suspenzije, bojkoti, cirkus, kasnije i UEFA nas banuje.. Drugim rijecima, ogaditi i unistiti BH fudbala. Na tom on radi godinama i dobro mu ide![]()
Jel to zelis ? da uradimo ono sto on ocekuje i zeli ? pa Vico i Miske bi to jedva docekali...kako ne kontas.
-
- Kontakt:
Golemo je da njih nije uopće nije briga za domaći nogomet a kao vole svoju državu i igraju srcem dok nas ovdje srbi karaju sa političkom prčijom iz Banja Luke.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 21:03Ono sto je najgore od svega, osim balijandera djurica, begica, sabrije, halkica i ostalih, da sa vicom suruju i sudjeluju u ovom rasturanju bh nogometa edin dzeko, emir spahic i sergej barbarez.
Ima li taj Barbarez ili Džeko neki utjecaj da u medijima prozove NS zbog događanja u ligi?
Sve neke patrijote na baterije.
Meni je srce puno kad vidim koliko je ovim četaljima stalo da budu prvaci jedine im države Bosne i Hercegovine ,pa.neka.ih onda,duše drage bas su se zadali,baš im je drago da pod zastavom Bosne i Hercegovine nastupaju u Evropi
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Pretjerujes, pjenis, od mrava pravis slona i slicne floskule.
Dzaba vam dobar sastav kad vam je liga podredjena i izgubili ste apsolutno svaki respekt svakog normalnog pratioca FUDBALA.
I vjeruj mi da nam je svima drago za ovakve vase nastupe. Odraz debilizma i jasno prikazan kriminal na djelu koji ce kad tad doci na naplatu.
Zadnja izmjena: Orvel, dana/u 05 okt 2025, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Cak ni zuti ni ne smije da pokaze za Borac, npr. onaj faul Kapitena Borca je cist zuti. A sudija ga jos miluje, dok se iz publike cuje, "poljubi ga jos ebo te on" haha
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Mirvić se grli sa Vicom, sredi Vico da igra FKS evropu, , Sarajrvu 2 kupa poklonjena, Želji sredi opstanak, pozajmica.
Ima sve svoje, koliko god se vi ljutili.
Ima sve svoje, koliko god se vi ljutili.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Samo ih pitaj šta misle o utakmici sa Travnikom 2014. u Banjaluci, imaju i oni “svoj” Leotar, Žepče ili Olimpik, samo ga niko ovdje ne spominje.Argentina je napisao/la: ↑05 okt 2025, 21:02Za razliku od tebe i slicnih, mene je stid svake lose radnje mog kluba.
Ja pamtim Borac iz 2010tih kad je osvajao i titule i kupove, odlicna ekipa, odlican klub, a ocito su toni na Gradslom znali prepoznati jer je tada bila 5x veca posjeta nego ovom sadasnjem Borcu. E ovaj Borac za pocetak da se vrati, ne moramo ici dalje u proslost.
Zapitaj se, kako su tada Borac svi respektovali, a sto danas svi kazu da je **** politickog sistema, a i tada je osvajao trofeje i bio bas jak.
Kapa do poda..Resolute je napisao/la: ↑05 okt 2025, 21:08Nego sta nego igramo bolje. Onda dobijes pravu sliku kakva je ekipa, ko koliko moze. Ovako na tacni sve imaju, ovi drugi izginuti mogu, znas da nece nista napraviti. I kome je onda sve ovo zanimljivo? Kaze nema posjete na gradskom.. pa ko ce doci, kad znas da cemo naguziti isti ovaj rudar, slogu, radnik.. unaprijed sve. Kome ce biti zanimljivo? Na stadionu budemo samo mi mazohisti koji smo uz klub citav zivot. Ovo vise stete nosi Borcu, nego koristi. Neka ih puste da igraju, i neka zasluze titulu.Combattente87 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 21:00Slažem se, i definitivno igramo bolje bez zaebancija....Resolute je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:58
Nije penal bio. Ni blizu penala. Mene kao navijaca Borca, koji je citav svoj zivot na gradskom, i do kraja cu tako je sramota. Ima situacija kada se od muve pravi slon, ali ima i ovih kao sto je ovaj penal. Pa vidi se i na snimku da nije ruka. Zasto imaju potrebe da silje Borcu tamo gdje ne treba? Ja zaista ne znam cemu sve ovo, imamo ekipu pa mozda i najbolju u ligi, uslove, sve.. zasto ih ne puste da igraju kako treba ja ne znam
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Pact1921 i 18 gostiju.