Licemjerni smetljarugegenpress je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:05Evo Horde i Veležovci, ismijavajte poraz, sutra kad Sarajevo bude oštećeno protiv ugroženih onda ćemo mi vas, pa poslije Veležovce, pa opet vi nas, pa mi svi zajedno Sarajevo, i tako ćemo u krug.
A vicini i beusovi neka uzimaju trofeje, neka igraju evropu, neka uzimaju pare, kad smo retardirani do Boga.
Isto bi bilo i da se zarati, neka napadnu jednu stranu grada bilo bi neka, ne diraju nas, pusti neka se bore.
Ne pišu se bezveze vicevi o nama.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bez kukanja.
Idemo dalje
Idemo dalje
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 05 okt 2025, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
-
Zidnisatzidni
- Kontakt:
Zato ja ne ismijavam rezultat u ovoj ciganiji nikad.Pendulum je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:08Sve ovo isto smo mi pričali/pisali vama prošle dvije sezone kad su nas klali a vaši su nas podjebavali i prozvali "šizopitarima".gegenpress je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:05Evo Horde i Veležovci, ismijavajte poraz, sutra kad Sarajevo bude oštećeno protiv ugroženih onda ćemo mi vas, pa poslije Veležovce, pa opet vi nas, pa mi svi zajedno Sarajevo, i tako ćemo u krug.
A vicini i beusovi neka uzimaju trofeje, neka igraju evropu, neka uzimaju pare, kad smo retardirani do Boga.
Isto bi bilo i da se zarati, neka napadnu jednu stranu grada bilo bi neka, ne diraju nas, pusti neka se bore.
Ne pišu se bezveze vicevi o nama.
Kad sam pisao (na ovoj i na našoj temi) isto ovo što ti govoriš, niko ni habera. Nema veze. Neka nas karaju kako stignu samo "nek' komšiji crkne krava" i neka osvajaju titule, igraju grupne faze kad smo ****.
Al nemojte ni vi
Niste bili ni za pobjede al treba biti objektivan i čovjek na sudijske lakrdije i pišanje po bosnji
A tebe licno hebo zapadni Mostar u taj nagli patriotizam sjeti se ovog svog teksta i kad ne igra tvoj klub
Kao sto i vi pominjete nas nakon vasih utakmica.
Pazi ovog sizofrenika nakon sinosnje pobjede Veleza...iz cista mira :
Postao/la Balorda » 04 okt 2025, 22:09
Izvnjenje shizofreničarima Željezničara na porazu Sloge.
Gospoda iz Mostara
Vi pijacari se za proucavanja, endemska vrsta
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 okt 2025, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Veceras bi u Prijedoru za Borac mogao debitovati 16-ogodisnji Matej Deket, jedan od najvecih talenata u BiH u svom uzrastu ko zna otkad.
Postao bi najmladji debitant u istoriji kluba.
Postao bi najmladji debitant u istoriji kluba.
- invincible1921
- Kontakt:
Nema sta zasluzena pobjeda,mada i neki remi da je bio me bi bilo nezasluzeno... bolje se snalaze u ovim uslovima i tjt.jurisicduska je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:07Ma dobro to si upravu. Nego kažem da je Radnik imao prilike dvije za završit utakmicu.invincible1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:04Nebitno sad ko je bio bolji, al kakvu bi ti tacno igru igeo na ovom terenujurisicduska je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:02
Gledao sam i po svemu prikazanom na utakmici Radnik je trebao riješiti utakmicu prije. Ove prilike iz zadnjih 10 minuta su posljedica nisu iz igre nekakve.![]()
A ovih zadnjih 10 minuta sta ces ljudi se vratili čuvaju rezultat.
Generalno niste šansu napravili 80 minuta.
I nezaslužena pobjeda Radnika.
Budite pošteni kažete fino isprskao nas Radnik bolje se snašli na kaljuži. I to je to.
=\_1921_/=
-
gegenpress
- Kontakt:
Brate, čitaj barem do kraja.Balorda je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:20Licemjerni smetljarugegenpress je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:05Evo Horde i Veležovci, ismijavajte poraz, sutra kad Sarajevo bude oštećeno protiv ugroženih onda ćemo mi vas, pa poslije Veležovce, pa opet vi nas, pa mi svi zajedno Sarajevo, i tako ćemo u krug.
Ne pišu se bezveze vicevi o nama.![]()
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Realno i bez ikakve namjere za provokaciju Zeljo je uletio u seriju rezultata od onog preokreta s Borcem,a da ni sami ne znaju kako,niti su se nadali ovakvom ishodu prve cetvrtine.
Vise ne euforiju nego na neku super igru.
Dva poraza iz tri tekme i otvaranje druge cetvrtine porazom i ovakva igra govore u prilog tome.
Ekipa jeste bolja nego prosle sezone,ima tu na momente i igre,ali je to daleko od onoga sto je potrebno u ovakvoj ligi za sami vrh ili titulu.
A,mi,ma izboricemo opstanak nije belaj nikakav,kup i superkup.
Taman!

Vise ne euforiju nego na neku super igru.
Dva poraza iz tri tekme i otvaranje druge cetvrtine porazom i ovakva igra govore u prilog tome.
Ekipa jeste bolja nego prosle sezone,ima tu na momente i igre,ali je to daleko od onoga sto je potrebno u ovakvoj ligi za sami vrh ili titulu.
A,mi,ma izboricemo opstanak nije belaj nikakav,kup i superkup.
Taman!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Duško Vranešević: Zasluženo smo dobili, Željin golman spriječio debakl
Sad Posusje docekat na punoj Grbavici
Jos ako kone dobiju zrinjski, a zrinjski borac onda cemo se do kraja boriti za prvo mjesto
Uglavnom nas cilj ove sezone je Europa, sva sto moze vise je dobrodoslo
Nadamo se investitor i da dovedemo jednog napadaca
Kone imaju 5
Da imamo Turkesa dobili bi i radnik i siroki
Idemo dalje, nema kmecanja
Jos ako kone dobiju zrinjski, a zrinjski borac onda cemo se do kraja boriti za prvo mjesto
Uglavnom nas cilj ove sezone je Europa, sva sto moze vise je dobrodoslo
Nadamo se investitor i da dovedemo jednog napadaca
Kone imaju 5
Da imamo Turkesa dobili bi i radnik i siroki
Idemo dalje, nema kmecanja
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 okt 2025, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
let3 je komedija.
Šteta nicka.
Šteta nicka.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Bravo Radnik izuzetno sam sretan zbog vase pobjede sretno u nastavku prvenstva a prosjacima zelim novi poraz naravno u narednom kolu kada cu navijati za Posusje,**** te ljoze
Da ima pravde, admin bi mu promijenio nick u nervoznipostar.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Balorda je krvav
Dok je bio Baader i glumuio navijaca Uniteda bio je koliko toliko normala i prikrivio svoj papanluk. Otkako se sjetio navijati za Velez, poceo je tri iste rijec ponavljati - shizofrenija, raspameceni i skretnicar
Dok je bio Baader i glumuio navijaca Uniteda bio je koliko toliko normala i prikrivio svoj papanluk. Otkako se sjetio navijati za Velez, poceo je tri iste rijec ponavljati - shizofrenija, raspameceni i skretnicar
- kolezeljovac
- Kontakt:
strahmeipomisliti je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:27Bravo Radnik izuzetno sam sretan zbog vase pobjede sretno u nastavku prvenstva a prosjacima zelim novi poraz naravno u narednom kolu kada cu navijati za Posusje,**** te ljoze
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pantelicu usrecio si barem 90% drzave
Bog te nagradio
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 okt 2025, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Je li ono tebe Pitarsam dresirao da ponavljas za njim kako je Grbavica prije 100 godina bila stocna pijaca ?
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 okt 2025, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordocrveni
- Kontakt:
Nazalost sa ovakvom ekipom i trenerom Zeljo ako bude cetvrti ili peti, bit ce im uspjeh.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Paromlinac, ristagrad i 16 gostiju.