LondonBlues je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:22
Zidnisatzidni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:56
tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:45
Sta su bola mogli poginuti. Prepoznat ce ih neko? Cekas da se sve razidje, ako vidis da je sam odradis..ako ne, vratis se iduci dan. Kao sto su i uradili.
Sta pokusavas predstavit ovo kao neku bogovsku hrabru akciju? Pametno-da, ali maltene ista stvar.
Mogli su i Ultrasi nastradat u kuci, sto mora bit 100 ljudi..dovoljno je cetvero, jos ako je i majka malo navijacki nastrojena eto ferke
Kako mi ne odgovori na ova dva pitanja čemu eskiviranje?
čak i da je tako kako si predstavio
Čak i da jeste
mogao se neko vratit pa čak i slučajno po nešto i belaj...Nije bilo 4 ujutro mogao je još neko od stanara bit navijački nastrojen
Koliko sw sjećam vrtila se priča i kad je ograda pala upali u stan mama, tata, pas i kravata... Skakali po glavi borba za život hematomi ko lubenice ne diše pa diše pa se ispostavi sišao pred zgradu zvao svoje iz kluba pričao im i plakao...
Nego što u 4 ujutro i što gas na autoputu...
Cekat na kucnom pragu ili sam sebi otvorit vrata isto **** samo drugo pakovanje.
Sto niste prihvatili tucu za sve transove?
Isto je ako se kontaš u to ko hulk hamdija u kvantnu fiziku
Ta priča poziv na tuču za transove ti je vjerodostojna ko ona vezali majku sestru i brata ili ona u akciji moler povrijeđen momak bore mu se za život
Logički sad da objasnim
Prije krpa poziv u lepenici znamo ko je pobjegao
Poziv pokušaj zaustavljanja auta s transovima punog
Znamo ko je pobjegao
Da ne spominjem godinama unazad mahalu zalik dreznicu itd
Nakon krpa
Ac oil raznesen momak iz prve ekipe
Španski trg brojčano puno jači povlače se
Bp.
Most
Polog
Eto Rodoč nek vam je plus
Staklena neku noć
I još tog ima gdje je manje aktera.. omladina od Ra razvrati vašu omladinu ko čarapu..
I stvarno misliš da taj pokušaj spinovanja odbio Ra tuču pije vode? ... Ja bi prije rekao da je bilo obratno..
O hrabrosti govori činjenica da se čekalo 4 ujutro 6-7 sati poslije tekme da se obija i krade što se nije dočekalo pa otelo? Šta je trebalo da 15 momaka sjedi i dežura? pa nije niko očekivao tako nisko da će se pasti i obijati i krasti..
Dok s druge strane transport krpa se prati do sigunog mjesta
Drug sad da ti ima zlatnnu polugu i kaže odo je staviti u banku ako si drugar instinktivno ćeš reć eto i mene sa tobom nećeš sam to nosati po gradu...
Niko normalan ono ne shvata kao neki navijački podvig jer svaki heroinaš onda može biti navijač i gasiti okolo