FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hebes ti Barcu kad Zeljo dadne 3 gola za 7 minuta. 

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 23 apr 2011, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ljudi jel veceras snimak il sutra plsss odg
meni je ovo prebrzo islo
3 gola za 7 minuta...

3 gola za 7 minuta...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
jeli bitno?nick je napisao/la:@padobranac koliko ti ono imas godina?
nema sta bit vuna znam kako igramo, nisam stigo na utakmicu i evo pratim ovdje... et zabi velez i auto-gol... smjesno

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Pojasni,zato sto kupujete utakmice na poluvremenu ?Number1 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
![]()
zato je Željo velik!

ti ovu utakmicu zaozbiljno shvatioHawking je napisao/la:Ja još ne vjerujem ba, pa ovo je bolje nego Manchester United - Bayern, još kad bi Budućnost ugurala neku frljoku vratili bismo se potpuno u utrku, a otpisali smo se davnih dana... Evo Rova mašio zicer, Šeha mu skino...

- elninho_resTO
- Kontakt:
Napisase 3-2 i ukinuse prijenos 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
bolan nismo mi krivi sto imate smotane igrace u odbranivfcmostar je napisao/la:Je li vas stid klosari jedni?????!!!!!!!
Uvijek nas pokradete, izudarate, masakrirate. Penal za vas, igrace nam izudarali, ma fuj, nema vecih klosara od vas! FUJ!!! Stidite se!!!
Nikada ako Bog da necete titule vidjeti. Kada se liga normalizuje ispascete klosari jedni. Kradete nas u Mostaru, Sarajevu ma svugdje, papci nepismeni!!!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
- Kontakt:
.................dzumbastiko je napisao/la:Ma no sikiriki igrao sam iz 2/1
jel vam drago sto vodite .. mi moramo sami sebi davati golove da bi vi pobjedili ..
sram vas i stid bilo .. i vi da budete prvaci .. ned'o bog..ispali bi od nekog dudelange-a i slicno
sram vas i stid bilo .. i vi da budete prvaci .. ned'o bog..ispali bi od nekog dudelange-a i slicno
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 23 apr 2011, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma stavi na Vogošću, radi ovog vrijedi čekat i pet dana, pa kad bude - bude... samo da ne primimo opet neki gol bezveze... Moderacija, ajmo malo radite svoj pos'o, trolovi se skupljaju vi trljate damu...Mirsad94 je napisao/la:ljudi jel veceras snimak il sutra plsss odg
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hahahaha pa ko vam je kriv sto dajete sami sebi golove i sto fulate nemoguce?! Niko vam nije kriv!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Provenzzano
- Kontakt:
Hawking je napisao/la:Ma stavi na Vogošću, radi ovog vrijedi čekat i pet dana, pa kad bude - bude... samo da ne primimo opet neki gol bezveze... Moderacija, ajmo malo radite svoj pos'o, trolovi se skupljaju vi trljate damu...Mirsad94 je napisao/la:ljudi jel veceras snimak il sutra plsss odg
Bogme vakat je da Moderatori rade svoj posao...
[quote="chily-rz"]Sreca pa ce finale kupa biti na TV-u.ako nas i pokradu barem ce biti vidjeno,.Tuga od lige,novi savez,suspenzija,i jedno i drugo je bolje nego ovo sto sad
smiješan si

smiješan si

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
tko sada namjesta utakmice

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Zeljo i ZrinjaRosas7 je napisao/la:tko sada namjesta utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bola sad se cupaj kako znas i umijes..velez mora davati autogolove da bi vi pobjedili .. gdje ce zeljo izgubiti 3 utakmice kuci zaredom .. nemam vise rijeci za vas osim FUJ !sajo10 je napisao/la:Hahahaha pa ko vam je kriv sto dajete sami sebi golove i sto fulate nemoguce?! Niko vam nije kriv!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
30 sec produzio sudija ...
Ovo raje iz Mostara što ima na ovim forumima,ako ništa skonto sam da su ovi Ultrasi realni na stranu ostalo...Rosas7 je napisao/la:tko sada namjesta utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Ferroviere1987, lakilone, Lekqqq1921, Levin, mavi, NekoSaDaleka i 178 gostiju.