FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Unušić noga
Pitanje za tebe i @maahalac 7
Ako sutra dođe neki investitor kojem je najdraža boja roza i voli egzoticna imena, pa odluci da fks vise ne bude fks, nego nk pink sa rozim dresovima, hocemo li klimati glavom?
Ne ide to tako prijatelju.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Za bolje i nismo.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ma pusti fks74 on je očito od one stare generacije sto su navikli, da se za nista nepitaju, da ih svako yebe a oni samo sagnu glavu i gutaju knedlu.Strahinja je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:14Pitanje za tebe i @maahalac 7
Ako sutra dođe neki investitor kojem je najdraža boja roza i voli egzoticna imena, pa odluci da fks vise ne bude fks, nego nk pink sa rozim dresovima, hocemo li klimati glavom?
Ne ide to tako prijatelju.
Kad čuješ njihove priče kazu, mi prije u firmi radimo i sef nam kaze da smo glupi i yebe nam mater mi samo sutimo i radimo dalje.
To je taj mentalitet.
U Seferovicu je spas. To je ta karNa, pardon karika koja je nedostajala. Uz njega i handzeta, ispunili smo onih 10 predsjednikovih faktora za rezultatski uspjeh !
Spavas li mirno premijer ligo ???
Spavas li mirno premijer ligo ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovdje da se objavi da je pejgamber izabran za Reisa naslo bi se mudrosera koji bi napisali:"Ta ce on, veze nema!"
- NisamInSajder
- Kontakt:
Almir Seferović, Admir Kozlić
Kakva struka i stručni ljudi. E svašta. Već su Cvitanovića osudili na otkaz, ako ga ne izvade Milić i Ferenčina, ova dvojica su ga ukopali. Još, ako je Handžić ostao za analizu.
Kakva struka i stručni ljudi. E svašta. Već su Cvitanovića osudili na otkaz, ako ga ne izvade Milić i Ferenčina, ova dvojica su ga ukopali. Još, ako je Handžić ostao za analizu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ebo li im Seferovic najmilije!
Ima li ikakav drugi kondicioni trener u ovoj drzavi osim Seferovica i Jeleskovica? Ima li tim mladjih narastaja sa fakulteta? Ne mogu vjerovati..
Moze li mi neko reci jesu li sad pomocnici Ivo Milic i Adilji ili je Ferencina? Cvitanovic rece prva dvojica, jedni kazu Ferencina..
Ima li ikakav drugi kondicioni trener u ovoj drzavi osim Seferovica i Jeleskovica? Ima li tim mladjih narastaja sa fakulteta? Ne mogu vjerovati..
Moze li mi neko reci jesu li sad pomocnici Ivo Milic i Adilji ili je Ferencina? Cvitanovic rece prva dvojica, jedni kazu Ferencina..
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Zna li Seferović da navija za Želju? Je li mu javio iko?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Seferovic jedni veliko amece,na derbiju prije se nesto k i mangupisao,tersao
Smece iz kataloga.
Vjerovatno ima, ali ne mogu se probiti, kad razni lobiji guraju stalno ovu dvojicu u Sarajevo i Želju.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:17Ebo li im Seferovic najmilije!
Imam osjecaj da bi ovaj Cvitanovic mogo vec sutra dobit odkaz.
nova era sta(L)ri problemi
Seferovic
i FKS i seljo su bile najnespremnije ekipe kad je on bio trener, doduse ne znam mozemo li mi biti losiji vec stoje smo sa fizickom spremom
Seferovic
i FKS i seljo su bile najnespremnije ekipe kad je on bio trener, doduse ne znam mozemo li mi biti losiji vec stoje smo sa fizickom spremom
Sta vam je ba kakav otkaz, dajte prvo da pregledamo utakmicu sutra i onda da pricamo sta valja i na cemu treba poraditi. A sigurno ima boljih mogucnosti sem Seferovica al' Boze moj
MNON
-
bordobijeli
- Kontakt:
Meni vise uopste nije bitno ko je trener a kamo li pomočnici. Idemo sutra na utakmicu igra FK Sarajevo. Dodji poksni,navijaj, iznerviraj se , uzivaj u svemu tome Vamos Rajvosa.
Trener koji u 6 godina 15x vodi seniorski tim sa 5 razliciti ekipa, trener koji nema ljude (pomocnike kondicionog i koji prihvati da mu kondiciju vodi seferovic sa 4tiri razreda i da mu bude najgori golman u histori fk SARAJEVA trener golmana, nije normalan i nije za FK SARAJEVO.
Jedino sta mi se svidja vise nego kod ZZ jeste sto se osjeti da zeli bit tu nasprem picketine zz koji je od prvog presa pokazao odnos da mu je mizerno i ponizavajuce sto je tu. Jeste najbolji trener koji nas je vodio al to je to al bar je znao svoj poso i nije dao ublehama ko handzic seferovic adi ni do skenderije se priblize
Jedino sta mi se svidja vise nego kod ZZ jeste sto se osjeti da zeli bit tu nasprem picketine zz koji je od prvog presa pokazao odnos da mu je mizerno i ponizavajuce sto je tu. Jeste najbolji trener koji nas je vodio al to je to al bar je znao svoj poso i nije dao ublehama ko handzic seferovic adi ni do skenderije se priblize
-
jurisicduska
- Kontakt: