Zeljeznicar inace ima odlicno sudjenje njega ne jebu sudijske odlukeKarlMarx je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:27Ali treba biti pošten, prestat podjebavanje. Ako ste vi šutili kad su nas krali i pravili se luđaci, i govorili sve ok. Mi sad kažemo i dalje da nije ok, dok vas kradu! 2 utakmice će vam uzeti bodove, to demotiviše ekipu!
Ubit će vam ekipu ovako, i izbacit vas iz utrke, dok vi nećete da priznate da 2 godine jebu i zezaju FK Sarajevo, kako bi ostavili samo Zrinjski i Borac u vrhu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa vaš predsjednik kaze samo Zrinjski ima poguranac... Sta vise pricatiKarlMarx je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:27Ali treba biti pošten, prestat podjebavanje. Ako ste vi šutili kad su nas krali i pravili se luđaci, i govorili sve ok. Mi sad kažemo i dalje da nije ok, dok vas kradu! 2 utakmice će vam uzeti bodove, to demotiviše ekipu!
Ubit će vam ekipu ovako, i izbacit vas iz utrke, dok vi nećete da priznate da 2 godine jebu i zezaju FK Sarajevo, kako bi ostavili samo Zrinjski i Borac u vrhu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ako pitas Kaljanca, noga uopste nije bila ispravljena

Ima li neko sliku ovog offisdea za nas koji nemaju ovu mytv?
aaaaaa, jel ovo čika jelić prepošteni

-
- Kontakt:
A ko to molim te neće da prizna da se Sarajevu sudilo užasno posljednjih par godina?KarlMarx je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:27Ali treba biti pošten, prestat podjebavanje. Ako ste vi šutili kad su nas krali i pravili se luđaci, i govorili sve ok. Mi sad kažemo i dalje da nije ok, dok vas kradu! 2 utakmice će vam uzeti bodove, to demotiviše ekipu!
Mene iskreno zaboli qrac hoćete li vi nešto osuditi ili nećete
Jest eto mi treba da se dignemo i da idemo ispred saveza da protestvujemo jer vam se loše sudi, a prije par godina ste slavili kad nam je Zrinjski onim sramnim penalom izbio titulu iz ruku

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovaj ofsajd je jedna od vecih kradja u posljednjih vrijeme, nesto najofirnije sto se desilo a pogledaj kako vecina to sad mirno posmatra, u nekom trenutku to prihvatis kao "normalnost" i "realnost" i to je najgore
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Fuj ono po meni nije bio ofsajd kad su kone zabile, to se ponisti i onda slijedi kazna ccc
Sta je sa TM sto ne navijaju?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Je li ovo Radnik poveo? 

-
- Kontakt:
Jel ijednoj ekipi poništeno više golova u jednoj sezoni od Željezničara 

-
- Kontakt:
Nisu ušli jošKosevoZove je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:33Fuj ono po meni nije bio ofsajd kad su kone zabile, to se ponisti i onda slijedi kazna ccc
Mozda zato sto su svi bili ofsajdi?KimJongEsmer je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:34Jel ijednoj ekipi poništeno više golova u jednoj sezoni od Željezničara![]()
-
- Kontakt:
Ma mora bojac osvojiti duplu jasno ko dan, jos slave 100 god
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Majorizirani i Genocidaši godinama teroriziraju većinu stanovništva BiH. Dokle više 

Vidim kako te za boli ****!ferroviere87 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:32A ko to molim te neće da prizna da se Sarajevu sudilo užasno posljednjih par godina?KarlMarx je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:27Ali treba biti pošten, prestat podjebavanje. Ako ste vi šutili kad su nas krali i pravili se luđaci, i govorili sve ok. Mi sad kažemo i dalje da nije ok, dok vas kradu! 2 utakmice će vam uzeti bodove, to demotiviše ekipu!
Mene iskreno zaboli qrac hoćete li vi nešto osuditi ili nećete
Jest eto mi treba da se dignemo i da idemo ispred saveza da protestvujemo jer vam se loše sudi, a prije par godina ste slavili kad nam je Zrinjski onim sramnim penalom izbio titulu iz ruku![]()

Jašta ću ti sad sve pobrojati ljude šta su i kako ovdje pisali.

Uživaj u kurcobolji!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Opasniji su dosta, snalaze se bolje po ovoj kaljuzi, zasluzeno vode
Ofsajd 50-50
Ofsajd 50-50
Zovi Smitha da te zastitiKimJongEsmer je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:36Majorizirani i Genocidaši godinama teroriziraju većinu stanovništva BiH. Dokle više![]()
Zalosno je da u 2025 godini putujes 3-4 sata na utakmicu i jos ne vidis poluvrijeme citavo
Pao Zeljo zestoko, promasi Đorđe zicer za 2:0.
Realno mimo ponistenog gola, nismo prilike napravili.Hrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:37Opasniji su dosta, snalaze se bolje po ovoj kaljuzi, zasluzeno vode
Ofsajd 50-50