Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel ovo moguce ljudi????
Jeste li i vi upratili kako su pomjerili igraca radnika
Jeste li i vi upratili kako su pomjerili igraca radnika
Volim tebe, više od sebe
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne zayebavayte offside je
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Iskrivili liniju ko Drinu da navuku opsajd

- akisarajevo92
- Kontakt:
Cist gol j#bem im mater, kako su iskosili liniju hahahahha
Jos i kad onako nepravilno zamrznu sliku iako se lopta odvojila od noge asistene opet nije ofsajd
Jos i kad onako nepravilno zamrznu sliku iako se lopta odvojila od noge asistene opet nije ofsajd
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Jasno se vidi kako je pomjeren igraca na var snimku u odnosu na live prenos. To se primjetilo kad se vraca u prenos poslije var provjere.
Ovo je preslo sve granice
Ovo je preslo sve granice
Volim tebe, više od sebe
Ako Bog da pobjeđujemo svakako.
Ne mogu nam poništiti toliko golova koliko ćemo dati.
Radnik : Željo 0:2
Ne mogu nam poništiti toliko golova koliko ćemo dati.
Radnik : Željo 0:2
- akisarajevo92
- Kontakt:
najbolje se vidi u odnosu na centar liniju, bar dva metra razlike u odnosu na dvije strane terena

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Cekat na kucnom pragu ili sam sebi otvorit vrata isto **** samo drugo pakovanje.Zidnisatzidni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:56tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:45Sta su bola mogli poginuti. Prepoznat ce ih neko? Cekas da se sve razidje, ako vidis da je sam odradis..ako ne, vratis se iduci dan. Kao sto su i uradili.Zidnisatzidni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:32
Joj od kad ikad pitam što skoro u 4 ujutro s čarapom na glavi
I što se ne stade na autoputu... Ni do čeg ovog ne bi moralo doći![]()
Pratnju krpa od tačke a do tačke b može odraditi 100 ljudi tako da su moleri mogli glat poginuti
A spavati u stanu teško da može 100 ljudi
Sta pokusavas predstavit ovo kao neku bogovsku hrabru akciju? Pametno-da, ali maltene ista stvar.
Mogli su i Ultrasi nastradat u kuci, sto mora bit 100 ljudi..dovoljno je cetvero, jos ako je i majka malo navijacki nastrojena eto ferke
Kako mi ne odgovori na ova dva pitanja čemu eskiviranje?
čak i da je tako kako si predstavio
Čak i da jeste
mogao se neko vratit pa čak i slučajno po nešto i belaj...Nije bilo 4 ujutro mogao je još neko od stanara bit navijački nastrojen
Koliko sw sjećam vrtila se priča i kad je ograda pala upali u stan mama, tata, pas i kravata... Skakali po glavi borba za život hematomi ko lubenice ne diše pa diše pa se ispostavi sišao pred zgradu zvao svoje iz kluba pričao im i plakao...
Nego što u 4 ujutro i što gas na autoputu...
Sto niste prihvatili tucu za sve transove?
Cfc
Hskz
Hskz
-
- Kontakt:
Ima li iko sliku iz prenosa
Izmedju Borca i Rudara postoji rivalastvo staro 30 godina, nazvano Krajiski derbi, takodje i izmedju gradova postoji rivalitet.kolezeljovac je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:48Znači laž je da ne cvjetaju ruže između Rudara i Borca?
Rudar je uvijek igrao na noz protiv Borca, nikad nije bilo nekog pustanja ili nesto slicno. Tako je bilo do sad, vidjecemo da li se nesto promijenilo.
-
- Kontakt:
Ofsajd ko kuća
Sretno navijacima Zeljeznicara, ovo sto oni prozivljavaju sad u zadnjih par kola, sa "navnodnim" greškama, suncem u ocima i satro milimetarskim offside-ima, mi smo zadnje 2-3 godine doživljavali isto, isti terror i gori, nama su ponistavali regularne golove, izmisljali offside, jos uvijek mi nije jasno kako je gol Francisa poništen nakon gledanja Var-a i da niko nije odgovarao za to u Bijeljini protiv Radnika prošle godine, dobili smo tu utakmicu, a u VAR sobi je sjetio niko drugi nego Gigović 
Nadam se da to neće poremetiti Zelju, sve najbolje u nastavku sezone!

Nadam se da to neće poremetiti Zelju, sve najbolje u nastavku sezone!
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 05 okt 2025, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovo je prešlo sve granice. Hajd za Vicu i nije čudno, pa ni za Franu al Sabriji **** sve najmilije iz ženskog roda. Prodana duša
Granice je prešlo u prošlom kolu kad Cvetanovski nije dobio crveni za onaj divljački start, kada je podignutom nogom i otvorenim đonom išao na protivnika.
Jel se ovo navijači Vase Crnog žale na suđenje? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kme kmeeee
Ona gruzijska seljačina je trebala onda suspenziju na 5 utakmica zbog namjernog lakta u glavu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ali treba biti pošten, prestat podjebavanje. Ako ste vi šutili kad su nas krali i pravili se luđaci, i govorili sve ok. Mi sad kažemo i dalje da nije ok, dok vas kradu! 2 utakmice će vam uzeti bodove, to demotiviše ekipu! I koji ću **** pratiti ligu u kojoj dominiraju Zrinjski i Borac, kad se skupe prosjek posjete zajedno, imaju manje od Zelje i Sarajeva pojedinacno.
Ubit će vam ekipu ovako, i izbacit vas iz utrke, dok vi nećete da priznate da 2 godine jebu i zezaju FK Sarajevo, kako bi ostavili samo Zrinjski i Borac u vrhu.
Vrijeme je da stanemo kao grad Sarajevo, za fudbal i sport ovdje, pa onda neka bude borba između Bordo i Plavog dijela.
Ubit će vam ekipu ovako, i izbacit vas iz utrke, dok vi nećete da priznate da 2 godine jebu i zezaju FK Sarajevo, kako bi ostavili samo Zrinjski i Borac u vrhu.
Vrijeme je da stanemo kao grad Sarajevo, za fudbal i sport ovdje, pa onda neka bude borba između Bordo i Plavog dijela.
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 05 okt 2025, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.