Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta neutralni očekuju danas u ove dvije utakmice?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Radnik Zeljo 2 ako sudjenje bude korektno
Rudar Borac 2
Radnik tesko da ce izgubit, zavisi koliko vas smatraju prijetnjom (vicko & co)
Borac 3:0 u prvom poluvremenu
- kolezeljovac
- Kontakt:
Znači laž je da ne cvjetaju ruže između Rudara i Borca?
-
- Kontakt:
Ako bude korektno sudjenje cadvi na komsije, iako radnik nije losa ekipa kuci, a borac 2 tu se nema sta pricati , suvisno je…

Kakve crne ruze rudar ce gace skinuti u prvih 20min igre…

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko ovi iz produkcije ne jebu ni 2% glas publike, godinama im ljudi pisu u komentarima da krenu stavljati normalne highlightse utakmica i nista, godinama svi pisu kakvo je smece od komentatora Ploco i oni opet njega stavljaju na najvise prenosa
Don't believe the hype.
Ne smeta meni, samo sam odgovorio tvom kolegi sa tribine, koji se cinično ismijava.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:26Covjek je bio bivsi igrac FKS i prvi tim gdje je radio je bilo Sarajevo. Nekad bio simbol za spremnost vasih igraca, mislim u godini kad ste titulu uzeli..fks74 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:18Pokazatelj koliko ste potkupljivi i da bi uradili sve za lovu.TheTruth34 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:53Cirkus iz Pionirske Doline, nastavlja dovoditi Manijake u klub![]()
![]()
![]()
![]()
Cak je imao dva angazmana ko kondicioni.. ali eto sad smeta i Manijak jer je takva situacija kod vas.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Čovjek smrša koliko priča bez pauze. Imam osjećaj da se zgrči dok je prijenos.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:59koliko ovi iz produkcije ne jebu ni 2% glas publike, godinama im ljudi pisu u komentarima da krenu stavljati normalne highlightse utakmica i nista, godinama svi pisu kakvo je smece od komentatora Ploco i oni opet njega stavljaju na najvise prenosa
Ne dise likkolezeljovac je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:00Čovjek smrša koliko priča bez pauze. Imam osjećaj da se zgrči dok je prijenos.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:59koliko ovi iz produkcije ne jebu ni 2% glas publike, godinama im ljudi pisu u komentarima da krenu stavljati normalne highlightse utakmica i nista, godinama svi pisu kakvo je smece od komentatora Ploco i oni opet njega stavljaju na najvise prenosa

-
- Kontakt:
Na to i mislim na klubove,slabo se izrazio na njihove sportske radnike ,sportski direktor, predsjednik itd... da su cirkus cisti amateri najveci u evropi. . A i treneri su nikakvi pogotovo domaci sve zaostalo sve se zadovoljava prodavat i namjestat utakmica. Nece da rade da se unapredjuju da napreduju u inostranstvo nego im odgovara nerad i amaterizam a pare kapaju dovoljno za bh Standard.let3 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:32Prije bi rekao da su klubovi najveci amateri u Evropi.bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:55Ode trenercina Vule , ispunjen zadatak sklonit se borcu i sada adiokakva smijurija od lige. Svake godine nakon 4 kola svi izmjenjali trenere, kakav profesionalan rad i rad sa vizijom za buducnost
ovi sportski radnici u bh su daleko najlosiji i najamaterniji u evropi. Bez premca.
Jer ti klubovi prvo procjene da su ti trener dobri za njihove klubove i dovde ih da im vode ekipe, pa ih kasnije za par kola smjenjujui ko je tu veci amater ? onako realno
![]()
Ne mogu treneri sami sebe dovesti u neki klub, niti smijeniti sami sebe nakon 4,5 kola.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Da si ga samo slusao prije 2 godine kad je prenosio kosarkasku reprezentaciju BiH, a napad za napadom 40 minuta, frajer na kisiku haman zavrsio.kolezeljovac je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:00Čovjek smrša koliko priča bez pauze. Imam osjećaj da se zgrči dok je prijenos.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:59koliko ovi iz produkcije ne jebu ni 2% glas publike, godinama im ljudi pisu u komentarima da krenu stavljati normalne highlightse utakmica i nista, godinama svi pisu kakvo je smece od komentatora Ploco i oni opet njega stavljaju na najvise prenosa

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sjećam se toga. Bio onda iz studija onaj snimak, skupio ruke da se ne vidi koliko je mokro pod pazuhom19vendetta87 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:04Da si ga samo slusao prije 2 godine kad je prenosio kosarkasku reprezentaciju BiH, a napad za napadom 40 minuta, frajer na kisiku haman zavrsio.kolezeljovac je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:00Čovjek smrša koliko priča bez pauze. Imam osjećaj da se zgrči dok je prijenos.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:59koliko ovi iz produkcije ne jebu ni 2% glas publike, godinama im ljudi pisu u komentarima da krenu stavljati normalne highlightse utakmica i nista, godinama svi pisu kakvo je smece od komentatora Ploco i oni opet njega stavljaju na najvise prenosa![]()
Da Govedarica ne priča sebi u bradu, bio bi daleko bolji od Ploče. Tu imaju još Emira Delića koji nije za komentatora.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Neka neka, smijali smo se Velidu Spahi i Šuki
tjesite se moleri
sad je jasno da djavoli vise izroniti ne mogu
sad je jasno da djavoli vise izroniti ne mogu
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:59Ne smeta meni, samo sam odgovorio tvom kolegi sa tribine, koji se cinično ismijava.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:26Covjek je bio bivsi igrac FKS i prvi tim gdje je radio je bilo Sarajevo. Nekad bio simbol za spremnost vasih igraca, mislim u godini kad ste titulu uzeli..
Cak je imao dva angazmana ko kondicioni.. ali eto sad smeta i Manijak jer je takva situacija kod vas.

To su ti branioci Mirvica i uprave.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
- Kontakt:
Ako Bog da pobjeđujemo danas 2:0.
Mogao bi i Borac izgubiti.
Mogao bi i Borac izgubiti.
-
- Kontakt:
- Hrammm1921
- Kontakt:
Bas nemamo srece sta je ovo
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, bhfanatic14, bordocrveni, Combattente87, MikiPirs, Pact1921, roccosiffredi, Zigazaga i 51 gost.