Očekuj večeras sve one Borčeve “talente” koje su vam posudili u prvih 11. Ako nešto pođe po krivu, tu je Kesa da prevagne. Puno sreće večeras, trebaće vam.
NFSBiH se potpuno finansira od UEFE i sponzora, nema tu marke "tvojih para".bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 10:23To je davno rijeseno, vico prase im je kupio reflektore, dobili su jos neke pare za stadion sve od nasih para drzave bosne koju mrze, kupio im je novu opremu Kelme koju drzi srpska mafija na balkanu. Tako da dzabe pitas, on ce im rec koji rezultat je dogovoren sa Wwin kladionicama koju drze srbi i to je to ! Zamisli cak nasu ligu prve Federacije je prodao srpskoj kladionicarskoj mafiji, mrzi cetnik bosnu nasu ali se bogati preko nje sa srpskim frendovima. Wwin, Kelme, Arena tv !!!!!Zaboljesutra je napisao/la: ↑05 okt 2025, 09:47Zna li se hoce li se Rudar sklanjati kao Radnik i Sloga ili ce kao FK Listica prijaviti 6-7 viroza u momcadi?
Pa uglavnom svi i drze na jednom mjestu, zato i podgrupe vise ne kace skoro nigdje kao sto se prije kacilo a i potpuno nebitna stvar sta imas od toga i ako su na razlicitim mjestima, problem skontat gdje ide torba sa udarnim.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:44Sigurno, jer sve ozbiljne grupe drze sve na jednom mjestu i vrlo je lako pratiti gdje se nosiRodjeni81 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:29Nenavijackom metodom ces doci do svi transparenata i BBB i Delija u roku 24 sata ako neko oduci da to uradi, ali to se ne radi jer nema nikakve vaznosti u navijackom svijetu, jedini se osramote oni koji padnu toliko nisko da potegnu takve ocajnicke poteze.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 13:55
Ne znam ja cemu eskiviranje, to trebas pitati ucesnike.
Ja komentiram dvije akcije koje se uopce ne razlikuju. Molerska akcija, ekstra sve isplanirano, cekao se tjednima pravi trenutak i docekao. Ko ce se bola vratit..nece se citava grupa vratit, vratice se jedan lik-dva.
Zapoceto nesto sto se nije smjelo i onda su dobili samo odgovor. Zasto nije mogla bit i ovo zamka? svi transparenti u jednu kucu, navuceni u dvoriste/ kucu i u tom trenutku iz mraka
zasjeda.
Sve je to sta bi bilo kad bi bilo. CINJENICA je da do ovog nikad ne bi doslo da nije bilo molerske akcije. Sutanje po gradu, po selu, po naseljima, po ulici, izbjegavanje jedni drugih, sve je to navijacki..al ove druge stvari su jedni zapoceli i to nece nikad stat nazalostOtkad je vijeka i navijacke scene, Ultrasi su eto jedini 'debili' koji su se na ovo odlucili iako su znali da se to ne radi i da ce "bit sramota". Nesto ne vidim da se tolko pise o tome i da su obiljezeni radi toga.
De ne brukaj se, ova sramota ce vam vjecno ostat upisana, dzaba vasa piskaranja i pilanje naopako, ne bi li neko povjerovo u vasu pricu.
A sto se tice gostovanja i bez zadnjih par godina, dok me drzala ta furka imam vise nego najglasniji forumasi domacih utakmica![]()
Hvala drug.bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:52Tebi sve najbolje da ti dusa bude ispunjena svaku tekmu pred reflektorima, da uzivas u tome jer si sportski covjek zasluzio dobre i pozitivne momentepozdrav u prijedor i ostani covjek
![]()
Nisi u pravu. Isti sastav ko zadnje dve utakmice,samo novi špic ovaj počinjesuccessminator je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:58Očekuj večeras sve one Borčeve “talente” koje su vam posudili u prvih 11. Ako nešto pođe po krivu, tu je Kesa da prevagne. Puno sreće večeras, trebaće vam.
Prije bi rekao da su klubovi najveci amateri u Evropi.bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:55Ode trenercina Vule , ispunjen zadatak sklonit se borcu i sada adiokakva smijurija od lige. Svake godine nakon 4 kola svi izmjenjali trenere, kakav profesionalan rad i rad sa vizijom za buducnost
ovi sportski radnici u bh su daleko najlosiji i najamaterniji u evropi. Bez premca.
moja tv, svi ostali su ovo kolo na areni premium 1 BiH
Vorovus je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:08NFSBiH se potpuno finansira od UEFE i sponzora, nema tu marke "tvojih para".bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 10:23To je davno rijeseno, vico prase im je kupio reflektore, dobili su jos neke pare za stadion sve od nasih para drzave bosne koju mrze, kupio im je novu opremu Kelme koju drzi srpska mafija na balkanu. Tako da dzabe pitas, on ce im rec koji rezultat je dogovoren sa Wwin kladionicama koju drze srbi i to je to ! Zamisli cak nasu ligu prve Federacije je prodao srpskoj kladionicarskoj mafiji, mrzi cetnik bosnu nasu ali se bogati preko nje sa srpskim frendovima. Wwin, Kelme, Arena tv !!!!!Zaboljesutra je napisao/la: ↑05 okt 2025, 09:47
Zna li se hoce li se Rudar sklanjati kao Radnik i Sloga ili ce kao FK Listica prijaviti 6-7 viroza u momcadi?
Jeste
Brato da je RA grupa kriminalaca i pljačkaša ko oni pa da su napadnutog natjerali da otključa ili ga svezali obili pa ušli sigurno bi se našla još bar koja zastavica i brdo obilježja u stanu valjda svaki navijač ima bar 5-6 majica i duks u ormaru minimalno.. ali nisu i nek nisu nije RA Na to spaoRodjeni81 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:14Pa uglavnom svi i drze na jednom mjestu, zato i podgrupe vise ne kace skoro nigdje kao sto se prije kacilo a i potpuno nebitna stvar sta imas od toga i ako su na razlicitim mjestima, problem skontat gdje ide torba sa udarnim.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:44Sigurno, jer sve ozbiljne grupe drze sve na jednom mjestu i vrlo je lako pratiti gdje se nosiRodjeni81 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:29
Nenavijackom metodom ces doci do svi transparenata i BBB i Delija u roku 24 sata ako neko oduci da to uradi, ali to se ne radi jer nema nikakve vaznosti u navijackom svijetu, jedini se osramote oni koji padnu toliko nisko da potegnu takve ocajnicke poteze.Otkad je vijeka i navijacke scene, Ultrasi su eto jedini 'debili' koji su se na ovo odlucili iako su znali da se to ne radi i da ce "bit sramota". Nesto ne vidim da se tolko pise o tome i da su obiljezeni radi toga.
De ne brukaj se, ova sramota ce vam vjecno ostat upisana, dzaba vasa piskaranja i pilanje naopako, ne bi li neko povjerovo u vasu pricu.
A sto se tice gostovanja i bez zadnjih par godina, dok me drzala ta furka imam vise nego najglasniji forumasi domacih utakmica![]()
![]()
Ne znam gdje mislis da bi se trebalo pisati o tome, tamo gdje su komentari na gostovanja momaka tipa "vise se skupi kad nekog udari auto" i slicne nebuloze
Kod momaka svih grupa koji kontaju pricu ste obiljezeni, i Lesinari su vas popisali parolom i onom zastavicom pod bb.
Zakljucak je da su obe grupe znale gdje su transparenti protivnika, jedni su odlucili napraviti sacekusu onim koji nose torbe poslije utakmice u 7 sati navece dok grad vrvi poslije utakmice, kad ih je tresla euforija proslave 30 godina grupe. Sam cin sto su rizikovali tad, a ne ko sisice sacekali noc i obili stan i pokupili sve sto su imali dovoljno govori o tim momcima.
Dok drugi nisu imali muda isto uraditi poslije utakmice, negu su cekali na spavanju i ko zadnji kriminalci kroz balkon usli u kucu. Tu bezmudnost svojim potezima zadnjih godina cesto pokazuju.
Neka bude sramota sto su navijaci odradili svoje i sacuvali krpe od kuce do stadiona i nazad i sto nisu utokama strazarili nocima od lopovaNije nikakav problem.
Pokazatelj koliko ste potkupljivi i da bi uradili sve za lovu.TheTruth34 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:53Cirkus iz Pionirske Doline, nastavlja dovoditi Manijake u klub![]()
![]()
Covjek je bio bivsi igrac FKS i prvi tim gdje je radio je bilo Sarajevo. Nekad bio simbol za spremnost vasih igraca, mislim u godini kad ste titulu uzeli..fks74 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:18Pokazatelj koliko ste potkupljivi i da bi uradili sve za lovu.TheTruth34 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:53Cirkus iz Pionirske Doline, nastavlja dovoditi Manijake u klub![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google [Bot], supervizor, tuitamo, tuzlanskinacin, Zagor i 23 gosta.