Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Neukim željezničarima bi opet trebala jedna edukacija o relativnim i apsolutnim brojkama, ali nedjelja je i mamuran sam.
Ako brufen odradi svoje i budem raspoložen popodne dobiti ćete porciju.
Ako brufen odradi svoje i budem raspoložen popodne dobiti ćete porciju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
LavoviGabela je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:20Pa napisao sam ti već voće i povrće vam ne valjaju ništa bar je po tom nekad gabela bila ok sad ste i to sjebaliZidnisatzidni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 07:49Ustao si u 5h ujutro, nervozan si. Sve jasno jučer loš dan na tezgi u Vrapcicima bio, doći cu ja danas i kupit far, cakiju nešto, ne sekiraj se bola. Bit ce dnevnicaLavoviGabela je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:42
Krive info imaš seljacicu iz Gnojnica.
Derpas vam zivi na istoĆnoj obali, nemate muda da mu ista kažete, nego piskarate.
Nadaj se, za stadion, hoćeš da ti ugovor uslikam brnjo pa da vidis. Niste imali gdje igrati molili ste i kumili da vas se pusti.
Žali Bože, zaraza poslije vas samo sto nije krenula
[/quote
Haj što si poglup i imaš pogrešne info ali ti da kažeš nekom seljačiću hahahahahahahahahahah smrdi vam balega iz usta brnjaši nebitni ste ono općenito radili vam po onoj selendri šta nam se htjelo ljiljani vijorili, parole za ARBiH pjevali šta nam je bio ćejf.. što se nisi pojavio mangupe nacionalistički seljački pred kućom ti bili mulio si mulavac sad piskaraš nabacili se osmjesi oni krezavi od uha do uha sakrivali se po štalama sad piskaraš nešto hool s foruma hahahahahahhaha
A koliko nemamo ili imamo muda nisi relevantan da pricas nikako jer opet kažem otrali smo k...c od onu selendru , al evo pošto nas sanjaš i ne može dan proć da ne spomeneš RA i Velež u istom kontekstu rahmetlije krpe ovo ono da te pitam dođem ti noćas u 3 :20 u tu selendru provalim ti u kuću vežem te dok spavaš jer ko se nada provali jel tako? pokradem ti po kući što imaš, jesam li ja veći frajer od tebe ili lopov obični?
A usput pitaj ove što im ližeš od vićgla do pakaša (normala mora se podmazat za šefa derpea) kakvi smo s mudima oni znaju...
Ko te informiše pitaj kako palice ispadaju od straha
I nemoj bola puno o derpeu bgt vedri vam i oblači eno dečki što su nekad dizali desnu u vis na stajanju sad mu galeriju na -5° čuvaju na ulici, a odavno se priča da se svašta dešava iza radnog vremena u njoj sve se može pa i guza i ideologija prodat za 15-16 stoja...![]()
Da te pozdravim brnjo brnjavi s jednim tvojim pozdravom
ZPS
ZA PLASTENIK SPREMAN!![]()
Što se seljaka tiče, pa većih seljaka od vas podvelezaca sa svinjarine, pardon podveleza sada i nema. Više očiju nego zuba imate.
Gabeljani su mirni ljudi i svatko je dobrodosao ne pale se na 15gosidnjake kojima je majka dala 5km za ulaznicu, nemate zuba u glavi. Dodjete pod policijskom pratnjom i arlaucete dva sata, bmk i za vas i za zastave armije.
Kad je bilo potrebno u ratu, gabeljani su ustali i obranili. Pitaj svoje kako ste prošli u Capljini i na Dubravskoj visoravni. Sto niste zapeli zastavu haha.
Što se tiče vas i navijača nemozete u istu recenicu stat. Prerusili ste se u molere i čekali dečka 10 na 1 sa ledja. To je kao navijački, pa onom provalili u stan i vezali te ga prebili, pa sve sto ste uzeli zapalili na zadnjem derbiju. Ljudi su vas skontali, i u 10dana vas odradili ko zadnje bekane. Pa ste sad nervozni. Sto ne napraviste odmah novi udarni sta pravite ove pnn i nešto velez ako ne priznajete poraz haha.
Nešto vam se opasno taj zidov u supak zavukao stalno ga spominjete, koliko znam u Aluminiju rade i bosnjaci pa im ne smeta haha. Kao i 90vas u mostaru radi u mrski ustasa. Gdje je grb herceg Bosne na zidu, al tad vam ne smeta.
Nego šta bi u rodocu neku noć, jel istina da su vas pomeli sa zemljom, pa ste smekali momk3 sad leže u zatvoru heh, možete sa toplom braćom iz sarajeva, smekerske picke.
Sta je rec, upada se na trening poslije derbija, toliko vam je zrinjski nanio komplekse, pa ste zabranili igracima da na zapadnoj strani piju kave![]()
![]()
Komedija ste bruderu, jedina grupa.koja je sve izgubila i opet nastavila djelovanje, jedina u svijetu.
Al to ste vi ultra podvelezje pa nista i ne cudi
A tvoj pozdrav
Za Tezgu. Spremni![]()
Pa ne znam baš da te nije briga sve nešto ko provociraš orgijali ti poprilično dugo po selendri vi šutili i pušili
Kako spomenu to u rodoču prvo nije lijepo krasti novcanike i pare drugo šta bi kod staklene prije par noći ( signalne se ispaljuju ljudima u glavu a fol 2v2 ferka
Pa se dobije opet po njušci ružnoj) šta bi u pologu, (odatle je zapaljeno ne lupetaj ) šta bi na mostu skamenili se od straha a hahahahah šta bude iza gimnazije kad se omladina sretne s omladinom iz patikica ispadaju kod ere počeli bježat zalutala hega momka u glavu pogodila, drežnica, zalik, mahala, španski upadnete pa bježite najveća vam akcija ono dijete petorica kad su skinula i onog momka što ne goni kad vam je prva ekipa prebila pa vođa molio stražare da pazi onog što su mu parole dizane kaže boji se osvete odma u zatvoru hahahahahahahahahahhaha
Rekoh nekom već avenija davno pala a još se pita na tribini najviše (iako su baš u tvom selu imali neke međusobne nesuglasice da ne kažem pošamarali se) a i nova se krpica pojavila kako to?
Ne spominješ da se upadne u svlačionicu zrinje pa putari prijete svojima kidanjem glava ako išli na istok, ako izgube itd hahahahahahahaha o šmekanju nećemo murija vas čuva garibi dok grafit pravite jer ste nedavno bježali u pola grafita pa vam je precrtan![]()
Luki vam visi u klubu ili im visi ne znam više jesi međugorac ili gabela koliko se guziš
Bošnjaci nisu nikad bili skinsi ni furali fašizam a ovima drugima direktor zidov a trener fasist navijaci bog zna sta su sad hahahahahha nismo izgubili pokradeno nam je , vaši su izgubili krpe na putu sa stadiona znači u transportu
Što mi niko ne odgovori čemu upadanje u 3:20 po noći frajeri???
Ja ću tebi reći zašto moleraj jer niste stali na autoputu kad su obe grupe imale krpe kod sebe
Niste stali ni prije tog na ferku ni poslije tog
Jednostavno bježite pa je moralo tako
Hajde sad ti reci što u skoro 4 ujutro frajeri??
Kad smo kod šmekanja 5x zaredom petorica napadaju mlađeg lika upadnu vam dvojica mlađih na vašu teritoriju polome vam neke dečke rukice glave spinuje se 10 dana po portalima, odma šmekali policija pokupila ovu dvojicu... kad je R.Z. napadnut na svakom ste pa i ovdje forumu i portalu spinovali i spominjali momke, slali privatne slike
I to momke koji nisu ni bili tu hahahahah šta bola vi imate nekom reć najveći jad i Čemer, ali baš najveći
Idi sadi nešto ili lopataj onu balegu psuje drot tare nogu od stepenik kaže ugazi u pm hahahahahahhaha
Zadnja izmjena: Zidnisatzidni, dana/u 05 okt 2025, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kako je lijepo čitati navijače Veleža kako su oni naj naj naj.Mi smo vas onda i puno smo jači od vas.Manijake smo napali i držali crtu,Ultrase smo sredili , bla bla bla.Jedina navijačka skupina možda i u svijetu koja je izgubila svoj stadion kao i cijela obilježja i transparente navijacke skupine u zadnjih 35.godina postojanja.
Grbavica srušena i minirana ali Manijaci nisu izgubili ni svoj stadion ni svoje zastave vec naprotiv rastu iz dana u dan pa se ovoliko ne busaju u prsa ni nakon Kupresa ni nakon Mostara.
Grbavica srušena i minirana ali Manijaci nisu izgubili ni svoj stadion ni svoje zastave vec naprotiv rastu iz dana u dan pa se ovoliko ne busaju u prsa ni nakon Kupresa ni nakon Mostara.
Mozak otiče koliko si nepismen.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Mozemo li zakljuciti kako se u sezoni 2025/26 Sarajevo borilo za opstanak i da su isti kupili od Vice?
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Stadion nismo izgubili to je gradski stadion koji je spletom okolnosti ostao na jednoj strani isto kao što je puno vrijedniji simbol ostao na drugoj. Transparente nismo izgubili to se vama desilo nama su naši ukradeni od lopova. I nema potrebe da se tako ofirno uvlačiš Željinim navijačima po forumu jer te je tako mučno i jadno čitatiZaboljesutra je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:55Kako je lijepo čitati navijače Veleža kako su oni naj naj naj.Mi smo vas onda i puno smo jači od vas.Manijake smo napali i držali crtu,Ultrase smo sredili , bla bla bla.Jedina navijačka skupina možda i u svijetu koja je izgubila svoj stadion kao i cijela obilježja i transparente navijacke skupine u zadnjih 35.godina postojanja.
-
- Kontakt:
Definitivnozeljovolimte je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:58Mozemo li zakljuciti kako se u sezoni 2025/26 Sarajevo borilo za opstanak i da su isti kupili od Vice?

Može se zaključit ako si napušenzeljovolimte je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:58Mozemo li zakljuciti kako se u sezoni 2025/26 Sarajevo borilo za opstanak i da su isti kupili od Vice?

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Kakva je razlika izmedju vaše krađe i njihove?Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:01Stadion nismo izgubili to je gradski stadion koji je spletom okolnosti ostao na jednoj strani isto kao što je puno vrijedniji simbol ostao na drugoj. Transparente nismo izgubili to se vama desilo nama su naši ukradeni od lopova. I nema potrebe da se tako ofirno uvlačiš Željinim navijačima po forumu jer te je tako mučno i jadno čitatiZaboljesutra je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:55Kako je lijepo čitati navijače Veleža kako su oni naj naj naj.Mi smo vas onda i puno smo jači od vas.Manijake smo napali i držali crtu,Ultrase smo sredili , bla bla bla.Jedina navijačka skupina možda i u svijetu koja je izgubila svoj stadion kao i cijela obilježja i transparente navijacke skupine u zadnjih 35.godina postojanja.
Nisu pošteno oduzete ni jedne ni druge .
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Nemojte o transovima ni vi puno...Zaboljesutra je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:55Kako je lijepo čitati navijače Veleža kako su oni naj naj naj.Mi smo vas onda i puno smo jači od vas.Manijake smo napali i držali crtu,Ultrase smo sredili , bla bla bla.Jedina navijačka skupina možda i u svijetu koja je izgubila svoj stadion kao i cijela obilježja i transparente navijacke skupine u zadnjih 35.godina postojanja.
Isti oni koji su povukli crtu u Mostaru pa stadion ostao na Zapadnoj strani su isto tako povukli crtu i dozvolili reintegraciju Grbavice,samim tim se i Grbavica vratila Manijacima nakon sto je 4 godine bila pod kontrolom majmuna iz Šumske...Zaboljesutra je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:55Kako je lijepo čitati navijače Veleža kako su oni naj naj naj.Mi smo vas onda i puno smo jači od vas.Manijake smo napali i držali crtu,Ultrase smo sredili , bla bla bla.Jedina navijačka skupina možda i u svijetu koja je izgubila svoj stadion kao i cijela obilježja i transparente navijacke skupine u zadnjih 35.godina postojanja.
Niko nista tu nije izgubio ni dobio,to se zove politika i tu se niko od nas nije pitao..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
@rishovski Svaka čast. Čestitke.
Sve što je pozitivno i dobro urađeno treba pohvaliti.
Sve što je pozitivno i dobro urađeno treba pohvaliti.
Zadnja izmjena: Samba71, dana/u 05 okt 2025, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Steta sto nisu sve spojili,ali i ovako ce biti medju najljepsim u drzavi.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Razlika je u tome što je Red Army poslje utakmice sačekao drugu grupu i oteo joj što je oteo. Rizikovali da ih 100 ljudi pregazi ako slučajno akcija krene krivo dok su drugi u četri ujutro obijali vrata sa čarapom na glavi. Čuj nisu pošteno oduzete pola godine prije toga stali na autoputu u Lepenici drugi prošli. Ne znam šta očekujete da neko dođe i napadne stajanje kada igrate protiv Borca ili SarajevaZaboljesutra je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:03Kakva je razlika izmedju vaše krađe i njihove?
Kako je isto upasti u kucu u 3 ujutru, i sacekati nekog ispred stana u 10 navece? Evo sad naprimjer, neko ti skine majicu navijacku ispred kuce u 10 navece, dakle bio si neoprezan i nespreman u navijackom smislu. Vec kad ti upadne u kucu i ukrade majicu u 3 ujutru nisi bio spreman ali u kriminalnom smislu.Zaboljesutra je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:03Kakva je razlika izmedju vaše krađe i njihove?Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:01Stadion nismo izgubili to je gradski stadion koji je spletom okolnosti ostao na jednoj strani isto kao što je puno vrijedniji simbol ostao na drugoj. Transparente nismo izgubili to se vama desilo nama su naši ukradeni od lopova. I nema potrebe da se tako ofirno uvlačiš Željinim navijačima po forumu jer te je tako mučno i jadno čitatiZaboljesutra je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:55Kako je lijepo čitati navijače Veleža kako su oni naj naj naj.Mi smo vas onda i puno smo jači od vas.Manijake smo napali i držali crtu,Ultrase smo sredili , bla bla bla.Jedina navijačka skupina možda i u svijetu koja je izgubila svoj stadion kao i cijela obilježja i transparente navijacke skupine u zadnjih 35.godina postojanja.
Zašto kukate unaprijed ?kolezeljovac je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:37Danas će kiša i blato praviti smetnje VARovima u Prijedoru i Bijeljini![]()

- tutankamon1905
- Kontakt:
Mene samo zanima cija je ideja da nakon one sramote kad ti padnu svi transparenti, probas uvuc pricu o nekim imaginarnim zavezanim majkama i sestrama u privatnoj kuci. Jel itko ikad to spomenuo, jel se probala tako ova sramota malo umanjit ili sta je bio plan
Poslije 9 kola. Možemo.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:58Mozemo li zakljuciti kako se u sezoni 2025/26 Sarajevo borilo za opstanak i da su isti kupili od Vice?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)