English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: English Premier League
Pamti se izjava profesora Arsena Wengera od prije dvadesetak godina kad je rekao da bi United bio tim za sredinu tabele kad bi se uvela video tehnologija za sudije.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
City ako pobjedi danas, ukljucuje se u borbu za titulu 

-
- Kontakt:
Svi smo uz Rubena naredno kolo. Vjerujem da mogu do pozitivnog rezultata protiv raštimovanog orkestra sa Anfielda.

Kod Slota je najveci problem sto se pocinje ponasati ko Areteta, to je bas znak da je zglajzo kako u ljudskom tako i profesionalnom smislu.
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Valjda ne stigne do tvog levela, mada sumnjam ti si ipak ozbiljne standarde postavio
Srce, čast i ponos!
Holanđani su jako čudna sorta. Kad gledaš izjave posebno bivših igrača jako su egoistični i imaju neka svoja mišljenja koja su jako često daleko od istine. Slot mi se činio kao drugačiji lik u prvoj sezoni, ali sad već daje intervjue u stilu Artete, nadam se da nije takav ustvari.
- akisarajevo92
- Kontakt:
siva Engleska ofo ono a zakleo bih se da najvise utakmica sa osuncanim travnjakom gledam upravo iz Premiershipa 

Don't believe the hype.
- JayCatwright
- Kontakt:
London godišnje ima isto kišnih dana kao Sarajevo npr.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:02siva Engleska ofo ono a zakleo bih se da najvise utakmica sa osuncanim travnjakom gledam upravo iz Premiershipa![]()
Ma ja, hajmo malo o vremenskim (ne)prilikamaJayCatwright je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:04London godišnje ima isto kišnih dana kao Sarajevo npr.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:02siva Engleska ofo ono a zakleo bih se da najvise utakmica sa osuncanim travnjakom gledam upravo iz Premiershipa![]()

Nisi dugo izustio tužna li si bavario.
Diaza mi

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- JayCatwright
- Kontakt:
Naravno da je tužna, ide klasicni raspad na proljećearmando je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:10Ma ja, hajmo malo o vremenskim (ne)prilikamaJayCatwright je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:04London godišnje ima isto kišnih dana kao Sarajevo npr.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:02siva Engleska ofo ono a zakleo bih se da najvise utakmica sa osuncanim travnjakom gledam upravo iz Premiershipa![]()
![]()
Diaza mi![]()
JayCatwright je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:17Naravno da je tužna, ide klasicni raspad na proljećearmando je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:10Ma ja, hajmo malo o vremenskim (ne)prilikamaJayCatwright je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:04
London godišnje ima isto kišnih dana kao Sarajevo npr.![]()
Diaza mi![]()
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Iako se radi o Evertonu danas, CP ce biti jos tvrdji protivnik ove sezone. Mogli bi se lako kvalifikovati na neko euro takmicenje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ako nakon poraza od Projekta izgube i od Rubenovih pulena stvarno bi Arne trebao da leti.JackW je napisao/la: ↑05 okt 2025, 13:58Svi smo uz Rubena naredno kolo. Vjerujem da mogu do pozitivnog rezultata protiv raštimovanog orkestra sa Anfielda.![]()

Ovo će biti zeznuta sezona, pitanje koliko će Palace moći izdržati.
Liverpool mi je u svim utakmica izgledao loše, mislim da im slijedi još kikseva.
Ako se City pojača na zimu, može biti konkurent Arsenalu.
Liverpool mi je u svim utakmica izgledao loše, mislim da im slijedi još kikseva.
Ako se City pojača na zimu, može biti konkurent Arsenalu.
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 6 gostiju.