English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Najveci problem liverpoola je Snot, ono sto je stvarano je uspio unistiti, tako da cak ni loptu pod manjim pritiskom nemogu da iznose i moraju pumpati. Drugo totalno neplanski se dovodilo. Wirtza nije trebalo dovoditi, to sam govori i prije transfera. On moze igrati gdje je sporiji tempo i gdje je drugacija postavka igre. Drugo prodas Diaza da bi Snot mogao svom holandjaninu Gapku davati po 90min, a realno Diaz je 10x bolji igrac i defanzivno I ofanzivno 3. Snot nastavlja da s.ere i gura Chiesu koji je pokazao da zna i daje mu sansu sa b timom i u tekmama gdje svi igraju ko goli k tj. nebitnim kup utakmicama, da bi mogao reci da nema pojma. A najveci problem ce biti ako se povrjedi Vvd ili Ibu onda I top 10 bi bio uspjeh. Liverpool u rezervi ima samo Gomeza koji je Samuel L Jackson iz filma Glass, tako da realno nemaju izmjenu.. Prioritet je bio dovesti se jedan defanzivac a ne Wirtz. Leonija ne racunam jer on nije svakako doveden za a tim. Doveo je 2 beka a mora Soboz igrati desnog, uzas. Dok je Snot tu Liverpoolu ce biti premija LP.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa sto se ne adaptira.
Ja sam dojma da bi ovim igracima malo kontrolisaniji stil vise godio.
Malo vise posjeda malo sporija igra.
Mozda Frimpongu ne odgovara ali mislim da bi Wirtzu i Kerkezu odgovaralo.
Ovo forsiranje Salaha dokle i on da gura...
Koliko samo dugih lopti na njega.
I prodje to nekad jer smo mi ocajni defanzivno al opet bez kontrole icega.
S obzirom na nase povrede ovo se trebalo mirno rutinirati.
Utakmica zadnjih 15 minuta bila totalno otvorena i opet je izgledalo kao da cemo mi prije povesti iako je Liverpool daleko kvalitetniji defanzivno.
I to bas smo iskoristili sto Salah ostane da ceka tu dugu loptu gdje Cucurella ostao u napadu i gol.
Utakmica zadnjih 15 minuta bila totalno otvorena i opet je izgledalo kao da cemo mi prije povesti iako je Liverpool daleko kvalitetniji defanzivno.
I to bas smo iskoristili sto Salah ostane da ceka tu dugu loptu gdje Cucurella ostao u napadu i gol.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Otiso za Madrid
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Na stranu zayebancija ali fkt šta se dešava sa Wirtzom totalno je van forme a mediji u Engleskoj će ga poderati. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lako je to reci ko god je izasao u presing napravio im je problem kao da ne bi i on volio da mu ekips lezerno drzi posjed i napada protivnika bez konstantne tranzicije i jurnjave tamo amo.wadethegreat je napisao/la: ↑04 okt 2025, 23:38Pa sto se ne adaptira.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne mora lezerno ne mislim da igraju ko City.
Ali malo nesto da uspore da izmijesa da malo vise tijela baci u sredinu nesto.
Ovo je totalni ho ruk.
Ovako smo mi sa Pochettinom igrali.
Dizes se jednu minutu da ispratis sansu drugu strepis za gol.
Odbrana ostavljena na milost i nemilost nerijetko.
I presing vam je ocajan nestao je totalno...
Ali malo nesto da uspore da izmijesa da malo vise tijela baci u sredinu nesto.
Ovo je totalni ho ruk.
Ovako smo mi sa Pochettinom igrali.
Dizes se jednu minutu da ispratis sansu drugu strepis za gol.
Odbrana ostavljena na milost i nemilost nerijetko.
I presing vam je ocajan nestao je totalno...
Meni se izuzetno sviđa igra Redsa. 

- feniksptica
- Kontakt:
Ko je zaduzen za transfere u Liv ?? Sumnjam da je Slot bas toliko glup da dovodi 2 napadaca za velike pare a ovamo na nekim pozicijama nista.
Jedina prednost Arsenala nad Liverpoolom je ta sto se u Arsenala ceka napad da procepi, dole je zategnuto i sigurno. A Liverpool gore i fercera nekako a dole je katastrofa.
A da uigras odbranu treba ti i do 3x vise vremena nego za napad.
Jedina prednost Arsenala nad Liverpoolom je ta sto se u Arsenala ceka napad da procepi, dole je zategnuto i sigurno. A Liverpool gore i fercera nekako a dole je katastrofa.
A da uigras odbranu treba ti i do 3x vise vremena nego za napad.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Želiš reći da je honeymoon faza šjor Slota završenaFudo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 23:27Najveci problem liverpoola je Snot, ono sto je stvarano je uspio unistiti, tako da cak ni loptu pod manjim pritiskom nemogu da iznose i moraju pumpati. Drugo totalno neplanski se dovodilo. Wirtza nije trebalo dovoditi, to sam govori i prije transfera. On moze igrati gdje je sporiji tempo i gdje je drugacija postavka igre. Drugo prodas Diaza da bi Snot mogao svom holandjaninu Gapku davati po 90min, a realno Diaz je 10x bolji igrac i defanzivno I ofanzivno 3. Snot nastavlja da s.ere i gura Chiesu koji je pokazao da zna i daje mu sansu sa b timom i u tekmama gdje svi igraju ko goli k tj. nebitnim kup utakmicama, da bi mogao reci da nema pojma. A najveci problem ce biti ako se povrjedi Vvd ili Ibu onda I top 10 bi bio uspjeh. Liverpool u rezervi ima samo Gomeza koji je Samuel L Jackson iz filma Glass, tako da realno nemaju izmjenu.. Prioritet je bio dovesti se jedan defanzivac a ne Wirtz. Leonija ne racunam jer on nije svakako doveden za a tim. Doveo je 2 beka a mora Soboz igrati desnog, uzas. Dok je Snot tu Liverpoolu ce biti premija LP.

Upravo suprotnofeniksptica je napisao/la: ↑05 okt 2025, 09:25A da uigras odbranu treba ti i do 3x vise vremena nego za napad.
Ja sam uvjeren da je Wirtz doveden radi javnosti i sponzora. Priča je bila nismo izgubili Trenta nego smo doveli Wirtza. Liverpool je i prošle sezone uzeo titulu jer su se City i Arsenal sklonili. Te tri ekipe kvalitetom nisu isti rang. Liverpoolu je i prošle godine falilo kvaliteta da se poredi sa ove dvije ekipe. Ove godine i više.
Prvi stub odbrane je presing na protivnika kad ima loptu, djeluje da je tu Liverpul dobro ofalio u odnosu na neka Kloppova izdanja kad su ekipe bukvalno protiv Liverpula imale velikih problema da iznesu loptu sa svoje polovice. Chelsea je to jucer radio dosta lako i odatle je trpila i odbrana Liverpula. Kad ti ostane pet igrača u pokušaju od presinga na protivničkoj polovici onda je za očekivati da će zadnja četvorica biti itekako ranjiva.
Treba Wirtza probat na desnom beku, haman je zamjena za Trenta.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Prošle sezone nisu izgubili ni od jedne od ove dvije ekipe btw.
Da ne govorim kako su od Aprila bili na Ibizi jer su toliko manje kvalitetni u odnosu na City i Arsenal.

Bez zajebancije, šta vi gledate ljudi?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Prošle godine smo gledali svako drugo kolo penal za Liverpul i udaranje VVD svega i svakoga bez sankcija, bilo je i rukometa u kaznenom Liverpula ali te ruke nikad nisu penal.
Još uvijek sasvim objektivno tvrdim da bi i Klopo osvojio titulu u zadnjoj sezoni da je imao sudije iza sebe kao Sloto.
Još uvijek sasvim objektivno tvrdim da bi i Klopo osvojio titulu u zadnjoj sezoni da je imao sudije iza sebe kao Sloto.
De ba druže, probaj jedan vikend ne bit retardiran.
Kad bi mi to rekao nego drugi možda bi i imalo smisla, nema veće retardacije od tebe na ovom forumu da se ne lažemo.
Naravno da je sasvim normalno i objektivno reci da bi i Klopo uzeo titulu u zadnjoj sezoni da je imao sudije poput Slota, znači ogromna razlika u sudijskom kriteriju u zadnje dvije vaše sezone.
Jedan vikend samo et
Opet ti kažem argumentima se pobija neka tvrdnja za koju smatraš da je pogrešna, uvredama više govoriš o sebi ali nikako da to naučiš.
Uzmi fino analiziraj malo sudije na "vašim" utakmica u zadnje dvije odigrane sezone i samo će da ti se kaže. Klopo je pokraden u tri derbija, Totenhem u gostima sudije urinisale na Kloppovu družbu koja je najbolje otvorila sezonu, kontra Arsenala ruka Odegardu i onda ona lakrdija kontra Pepovih kad nije sviran očigledan penal u zadnjim minutama utakmice. To je ono što pamtim iz glave samo, takvih situacija i utakmica Sloto nije imao, šta više uvijek se mogao osloniti na neki penal, Jel ono ih deset imao ? Mnogo više nego Klopp sezonu ranije a radi se o istim igračima i istoj ekipi.
Pola sata
Prema mom stručnom mišljenju, prošla sezona se ne bi trebala uzimati u razmatranje jer je bila najgora ikada. Ova sezona je mnogo drugačija pa su svi sem Uniteda jači. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.