šabane, seljačke fore prosipaj u toj kasabi.

Moderator/ica: GracanicaAA
Navedi mi gdje je Sloboda kupila utakmice, al da imas dokaze crno na bijelo.Crkvice1988 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 23:41Druze napravi razliku izmedju nas i slobode. Vi ste kupovali utakmice, licno vi. Mi ih ne kupujemo. Velika je razlika. I opet kazem, jedino sta se moze dogodit je to da savez potencira na tome da mi udjemo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:51Stvarno u zadnje vrijeme izbjegavam da bilo koga vriejdjam na forumu, al stvarno su ovi Zenicani totalni idioti.
J*ebo vas vise i Tuzlaci.
Iznose im se cinjenice da su imali danas tendenciozno sudjenje, oni pisu kako imaju vise navijaca i tako te gluposti.
Zaboli nas qrc za vasim navijacima, svaka vam cast, al boli nas qrc za njima.
Pricali ste ako morate ulazit na način na koji je Sloboda usla, da Bog da nikad ne usli.
Eto bas vidimo koliko vam ne pase taj nacin rada.
Barem budi karakter do kraja
Ako mi ne vjeruješ pitaj mog jarana @TaRgEt, a vašeg moderatora. On će ti potvrditi...
Celik nije mesetario i nece mestariti, barem dok u klubu imaju navijaci pravo glasa.StormX je napisao/la: ↑04 okt 2025, 23:45Svaka cast za post, sticajem okolnosti imam informacije o klubu NK Čelik putem prijatelja, sto blizih sto daljih koji prate Čelika vise 50 godina, i sami kazu da su u zadnjih pet godina najsvjetliji Čelikovi dani u novijoj istoriji kluba.Realan jesam ono danas je bilo 4 do 5 sudisjkih gresaka, ali ona iz 90 minuta je prelila casu ljudima u Bihacu, vjv su zbog toga izrevoltirani ali to nije razlog da se ovako omalovazava klub a pogotovo Zenica.Samo cu jedno reci istina uvijek izadje na vidjelo, pa eto vidjecem kroz neko vrijeme da li je Čelik mešetario bilo sa kim.Blagonaklonost imaju ali da je tolika NIJE.
Šta će mi potvrditi brat moj Target, da si šaban i da bacaš seljačke fore?
Svaka castAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 okt 2025, 00:03Celik nije mesetario i nece mestariti, barem dok u klubu imaju navijaci pravo glasa.
Tuzlaci se mjere po sebi i kontaju da niko nema pristupa svom klubu jer oni nemaju, a istina je daleko od toga za Celik. Mi smo prosli petak imali skupstinu kluba, gdje se predstavi cjelokupno stanje u klubu. Mislis da bi prosla stavka "mi kupili sudije"? Pa Celik je od DLCa imao ogromnih problema sa sudijama, kulminiralo upadom na teren, a prije tog su razbijana auta sudijama. I sad nakon toga, nama jedini cilj kupiti sudije? Vracas drzavi dug, vracas igracima dugove, stvari koje su mislili da nikada nece naplatiti, **** se da imas ispravan klub koji servisira svoje obaveze i onda na kraju kupujes sudije?
Nas klub je davno na maramicama prodavao i kupovao utakmice, mi smo prvi osjetili kada se to obije od glavu. Imali smo srece pa se izrodila kriticna masa ljudi koji razmisljaju svojom glavom, pa smo imali srece da ti ljudi udju u klub, i sad se mi trebamo srozavati kao Sloboda iz Tuzle i kupovati sudije?
Problem je sto svaki pokvarenjak misli da su svi drugi pokvareni. Zato tuzlaci ne mogu da smisle ovu pricu. Zato im nije jasna, zato pricaju protiv. Ne mogu da u svojim pokvarenim glavama shvate da postoje ljudi koji daju sve za klub, a ne uzimaju nista. Koji daju sve za to da klub bude normalan i funkcionalan, da se ne bavi prljavim poslovima jer se ti prljavi poslovi prije ili kasnije obiju od glavu. Nama se to vec sve desilo, zato ne damo sad da se desi.
Iskreno, zaboli mene **** sta neko iz Bihaca misli o Celiku. Mi smo svoje dokazali, ali kao sto rekoh imali smo mnogo srece u toj utakmici. To ne umanjuje nase postenje. Mogli smo isto tako i izgubiti, i to ne bi umanjilo nase postenje.
Samo ti njega pitaj ko je Pasha, ali ako ga znaš. Mi smo jarani već 15 godina, a ti ga vjerovatno i ne znaš....
Jadnije je danasnje suđenje u korist Celika naocigled cjelokupnog tv auditorijuma i i vase negiranje istog.. pa su sudije morale cekati spec policiju da ih izvedu
I ti si gorecka.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑05 okt 2025, 00:10Jadnije je danasnje suđenje u korist Celika naocigled cjelokupnog tv auditorijuma i i vase negiranje istog.. pa su sudije morale cekati spec policiju da ih izvedu
Neće jer me čovjek zna, jednom kad je repka igrala u Zenici spavao u mojoj kući.
antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 00:15Joj sto ne mogu laznog moralisanja i preseravanja...
Dobro ako je vec kako pricate, sto vam se klub zvanicno ne ogradi od ovog danas?
Sto ne počnete sankcionisat igrace koji je blago receno nesportski ponasaju i svjesno provociraju protivnicke igrace?
Primjer tog "samo sportskog i postenog" rada je Velez. Pokusali sve posteno i gurali jedno vrijeme. Eto gdje su sad?
Citava ta uprava koja je to zagovarala dala ostavku.
A zasto? Pa jer posteno ovdje ne mozes nista. I to samo budala nije skontala.
I sto na kraju u svemu povlacite paralelu sa Slobodom?
Jesmo li vam tolike komplekse nabili?
Dobro, mi smo nebitni. Al sta je sa misljenjem ostalih onda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.