English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LenyYoro15
- Kontakt:
Re: English Premier League
Liverpool je izgubio specifičnosti i kvalitet prema naprijed kojeg je Trent pravio kao nijedan igrač na svijetu. Realno su i pokojni Jota, Eliot pa i drveni Darwin često davali odlučujuće golove.
Sada su nekako sporiji i predvidljiviji. Slot sad mora pokazati od čega je i napraviti pitu od sastojaka koje je doveo ljetos. Kloppovo naslijeđe više ne postoji.
Sada su nekako sporiji i predvidljiviji. Slot sad mora pokazati od čega je i napraviti pitu od sastojaka koje je doveo ljetos. Kloppovo naslijeđe više ne postoji.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 04 okt 2025, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Jednostavno Liverpool je dozivio puno promjena preko ljeta. Promijenili su pola ekipe i velike pare ulozili, novi se igraci jos snalaze i uigravaju, hemija u ekipi nije jos na potrebnom nivou. Onda je tu i smrt Jote koja ih je sigurno dobro pogodila. Odigrano je tek 7 kola i sve je jos uveliko otvoreno
- wadethegreat
- Kontakt:
Sa ovim povredama nama je samo nerviranje otvorenosuperFrankie je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:18Jednostavno Liverpool je dozivio puno promjena preko ljeta. Promijenili su pola ekipe i velike pare ulozili, novi se igraci jos snalaze i uigravaju, hemija u ekipi nije jos na potrebnom nivou. Onda je tu i smrt Jote koja ih je sigurno dobro pogodila. Odigrano je tek 7 kola i sve je jos uveliko otvoreno

Sreca ide pauza, inace bi sljedecu Disasi poceo. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Cestitke Arsenalu na tituli. Pokazali su najvise ove sezone u smislu odbrane
Odbrana osvaja titule
Odbrana osvaja titule
- wadethegreat
- Kontakt:
Jedinstvena prilika za Arsenal fakat.
Liverpool ce se jos traziti uigravati.
City nije onaj city.
United rinaka.
Mi mladi puni povreda.
Sad ili nikad.
Samo im jedna treba da procepe i steknu taj osjecaj.
Nasi napaceni topnici mozda napokon dolaze na svoje.
Salim se Arsenal je prije ce Wolvesi uzeti...
City nije onaj city.
United rinaka.
Mi mladi puni povreda.
Sad ili nikad.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
FK SNSD nema širinu u ekipi. Njima ako dođe do povrede Konatea ili Van Dijka bukvalno će štopera morati igrati Gomez ili Gravenberch.
Nisu im ni bekovi neka sreća, Bradley je užasan, Pingpong zalutao, a Kerkez limitiran ko špajz.
Nisu im ni bekovi neka sreća, Bradley je užasan, Pingpong zalutao, a Kerkez limitiran ko špajz.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Svaka cast na danasnjoj utakmici mudovito nema sta,Maresca bez pola tima sa vecim mudima na Liverpul od Artete,wadethegreat je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:40Jedinstvena prilika za Arsenal fakat.
City nije onaj city.
United rinaka.
Mi mladi puni povreda.
Sad ili nikad.

A drago mi je da si i ti malo zivnuo,kakav god si zanimljivije je kd si tu nego kad te nema

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Tu sam ja uvijek to je vas mit.topnik1 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:46Svaka cast na danasnjoj utakmici mudovito nema sta,Maresca bez pola tima sa vecim mudima na Liverpul od Artete,wadethegreat je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:40Jedinstvena prilika za Arsenal fakat.
City nije onaj city.
United rinaka.
Mi mladi puni povreda.
Sad ili nikad.
Salim se Arsenal je prije ce Wolvesi uzeti...![]()
A drago mi je da si i ti malo zivnuo,kakav god si zanimljivije je kd si tu nego kad te nema![]()
Samo sto frustracije izbacim na home temi

Malo vas trolam s vremena na vrijeme jer tema je to postala generalno.
Ima jos do kraja Novembra cut cemo se mi na vrijeme

- Quartararo
- Kontakt:
Jel ušla Florina u drugom poluvremenu? Nisam pratio, kakav je bio? G/A?Sheyi je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:20Iskocice kad slucajno dobiju nekoga najveci strucnjak forumaQuartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:19Tebra gdje nam je forumaš Jay? Da nije ne daj Bože sebi naudio?![]()
Ulazi agent u drugom poluvremenu i rješava ovo.![]()
![]()

- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zamalo da izblokira

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kako ga je iskusno navukao na šut i izbjegao da bude predriblan
Rođen s tobom da budem
A gdje je francuski hrast lužnjak Ibrahim na toj fotografiji? 

Kao sto sam pisao prije dva kola niti je Liverpul prvak na +5 niti je sada neka fora sto je Arsenal prvi sa +1,za dva kola City moze drzati vrh tabele,liga bi ove godine mogla biti bas zanimljiva i svi ce imati oscilacije.
Arsenal napadacki jos uvjek se trazi,sanse se stvaraju ali realizacija je komicna na momente,zato su odbranu naspanovali ,onaj ko utakmicu nije gledao danas i odluci se za sazetke poslije sazetaka nece znati koju boju dresa je nosio Raya
Gosti ajd sto su losi ,ali nisu zaprijetili golu Arsenala
Liverpul ce se dohavizati u nekom momentu ,procepit ce i Salahi Isak i Wirtz,njihov veci problem je odbrana (kompletna tu mislim i na bekove)Slot nije neko ko mi djeluje da moze igrati i postavljati igru na gol vise (a s obzirom kakva je odbrana kod Liverpula trenutno to bi bilo neko privremeno rijesenje
U vrhu je guzva ali u nekom mometu ove ekipe tipa Palace i Burnemouth pa cak i Tottenhem ce lagano opasti.
Chelsea kada i ako im se svi oporave bit ce pravo yebena ekipa.
Manchester (yebem li ga za njih nezz sta bi rekao ,nadam se da mogu uvezti dvije pobjede
)
City ce biti u samom vrhu,ove godine ako Liverpul dozivi kataklizmu a Arteta opet uspije ligu popusiti od Citya nek podmetnu kakav eksploziv na Emirate
Arsenal napadacki jos uvjek se trazi,sanse se stvaraju ali realizacija je komicna na momente,zato su odbranu naspanovali ,onaj ko utakmicu nije gledao danas i odluci se za sazetke poslije sazetaka nece znati koju boju dresa je nosio Raya

Gosti ajd sto su losi ,ali nisu zaprijetili golu Arsenala

Liverpul ce se dohavizati u nekom momentu ,procepit ce i Salahi Isak i Wirtz,njihov veci problem je odbrana (kompletna tu mislim i na bekove)Slot nije neko ko mi djeluje da moze igrati i postavljati igru na gol vise (a s obzirom kakva je odbrana kod Liverpula trenutno to bi bilo neko privremeno rijesenje

U vrhu je guzva ali u nekom mometu ove ekipe tipa Palace i Burnemouth pa cak i Tottenhem ce lagano opasti.
Chelsea kada i ako im se svi oporave bit ce pravo yebena ekipa.
Manchester (yebem li ga za njih nezz sta bi rekao ,nadam se da mogu uvezti dvije pobjede

City ce biti u samom vrhu,ove godine ako Liverpul dozivi kataklizmu a Arteta opet uspije ligu popusiti od Citya nek podmetnu kakav eksploziv na Emirate

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nesto mi i nisi aktivan vcrs