Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Kao što sam za prošlu lošu igru rekao no coment ..isto i za ovu no coment..hvala dečkima..napokon radost..
Za vecerasnju partiju kapa da poda,da su ovako odigrali svaku bio bi bolji bodovni saldo i stanje na tabeli..
Samo me iritira Gusto,koji je odsutan u nekim trenucima..
Stoperski par za divno cudo odlican,nisam se nadao ovome od Badiasila i Achea.. Kukurelja pojeo Salaha,Kaisedo i Enco svoje odradili da valja .
Sto se tice krila ,tako treba,koristi ih gdje ko igra,forsiraj Garnaca i Gitensa ,jedan mora procepiti..
Joao Pedro los zadnjih 5-6 utakmica,utopio se u sivilo,forsiraj i Guia,mora procepiti i on..
Valjda ovako nastavi,da ponovo ne zasere sa svojim taktikama i saltanjem pozicija igraca ..
Sta se desava sa stoperima,sreca ide pauza,valjda se 3-4 vrate u tim..
Samo me iritira Gusto,koji je odsutan u nekim trenucima..
Stoperski par za divno cudo odlican,nisam se nadao ovome od Badiasila i Achea.. Kukurelja pojeo Salaha,Kaisedo i Enco svoje odradili da valja .
Sto se tice krila ,tako treba,koristi ih gdje ko igra,forsiraj Garnaca i Gitensa ,jedan mora procepiti..
Joao Pedro los zadnjih 5-6 utakmica,utopio se u sivilo,forsiraj i Guia,mora procepiti i on..
Valjda ovako nastavi,da ponovo ne zasere sa svojim taktikama i saltanjem pozicija igraca ..
Sta se desava sa stoperima,sreca ide pauza,valjda se 3-4 vrate u tim..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Da Gui treba startuje,vise nudi od pedra.
-
- Kontakt:
100% I Hato je zvjer na stoperu ja bi ga tu ostavio dok god se Colwill ne vrati i Achempong bi mi bio ispred i Badisila i Tosina,a moj osobno najdrazi igrac Romeo Lavia je veceras jos jednom pokazao klasu,mi smo bolji tim kad on igra a veceras sto je Enzo takodje razvalio i Kajsedo svakako ali Enzo zivi za vece utakmice
Gittens proigrao daj Boze da nastavi jer dobar je on i brz dribler iz Dortmunda ga takvog po meni puno bolje krilo od Garnacha
Da se uozbljit i ove manje tekme pobjedjivat sad ih imamo hejbet do Barcelone pa da se moze i neki trofej ganjat yebemu
- wadethegreat
- Kontakt:
Meni je Gittens danas uzas opet bio.
Par dobrih akcija je zayebao.
Estevao je takav potencijal da ono od Hazarda ovakvo nesto nismo imali.
Mali je spreman samo da celo to uvidi.
Sredina danas odlicna posebno Caicedo dajte jos 100 milki Brightonu.
Lavija kad je usao kako brat presing zaobilazi
.
Steta za Buddija al eto prilika ostalima da se uzdignu.
Slazem se treba sa hatom pokusati.
Jako je brz i dobar sa loptom.
Par dobrih akcija je zayebao.
Estevao je takav potencijal da ono od Hazarda ovakvo nesto nismo imali.
Mali je spreman samo da celo to uvidi.
Sredina danas odlicna posebno Caicedo dajte jos 100 milki Brightonu.
Lavija kad je usao kako brat presing zaobilazi

Steta za Buddija al eto prilika ostalima da se uzdignu.
Slazem se treba sa hatom pokusati.
Jako je brz i dobar sa loptom.
Odlicno odradjeno, Badiashile je do povrede izgledao kao prime Nesta. Nisam mogao vjerovat da je to taj igrac.
Caicedo kao i uvijek najbolji na terenu. Bas mi je drago da je Zolina 25ica vracena u upotrebu za ovakvog igraca.
Caicedo kao i uvijek najbolji na terenu. Bas mi je drago da je Zolina 25ica vracena u upotrebu za ovakvog igraca.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- wadethegreat
- Kontakt:
Treba i Enza pohvaliti lezi mu ova box to box sa late runovima uloga.
Mogao je do gola danas.
Pas za Cucurellu drzao do pravog momenta.
Sve u svemu svaka cast svima s obzirom na povrede.
Mogli smo ovo na kraju izgubiti poslije onog gola...
Mogao je do gola danas.
Pas za Cucurellu drzao do pravog momenta.
Sve u svemu svaka cast svima s obzirom na povrede.
Mogli smo ovo na kraju izgubiti poslije onog gola...
- superFrankie
- Kontakt:
Dobra i jako bitna pobjeda i u dobrom trenutku dolazi. Maresca opet pokazuje klasu, i sa izostankom 8 igraca i povredom dvojice na terenu. Acheampong i Badiashile prvi put u karijeri zajedno igraju, odigrali su jako zrelo i dobro, steta zbog ozljeda. Utakmicu smo zavrsili sa dva beka na stoperskim pozicijama. Pauza za reprezentacije dolazi u idealnom trenutku, nadam se da ce nam se u ove dvije sedmice stici oporaviti nekoliko igraca kako bi nastavili momentum iz zadnje dvije utakmice
- wadethegreat
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Super tekma, samo treba nekome dati otkaz zbog ovih povreda. Ili medicinskom timu ili kondicionom treneru. Ovo više nije normalno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa sad...
Garnacho je puno bolje od Gittensa odigrao.
Gusto je opet uzas bio na momente.
Gusto dodje kao Sanchez u polju...
Estevao je trebao poceti...
Svakako mu cestitke na postavci igre i reakciji ekipe nakon ovih crvenih silnih.
I on se pridruzio iz solidarnosti
.
Nadam se poslije pauze da cemo se malo stabilizovati sto se povreda tice.
Garnacho je puno bolje od Gittensa odigrao.
Gusto je opet uzas bio na momente.
Gusto dodje kao Sanchez u polju...
Estevao je trebao poceti...
Svakako mu cestitke na postavci igre i reakciji ekipe nakon ovih crvenih silnih.
I on se pridruzio iz solidarnosti

Nadam se poslije pauze da cemo se malo stabilizovati sto se povreda tice.
Povrede Badiasila i Acemponga kazu nisu ozbiljne i da su ih preventivno izbacili. Gusta mi je lakse gledati u sredini juce bilo, solidna tekma, samo nek ga ne koristi kao krilo. Garnaco je nase najbolje lijevo krilo, ali se nadam da cemo dovesti Semenja ili Jildiza sljedece ljeto. Neto polahko gubi kredit, mislim da nakon dolaska Kende treba biti prodat. Maresca je dobro postavio tekmu i Estevao nikad ne bi igrao 90 min tako da je dobro dijelom sto je poceo sa klupe. Nadamo se povratku Palmera za Notingem i klupiranju Neta. Delap fali uzasno za ove male ekipe.
Ma po meni Neto igra bolje na lijevom krilu i kad je na lijevom krilu većina napada ide preko njega. Čuj prodati Neta, jedan od najkonstantnijih igrača. Samo mu je uloga na desnom krilu bezze. Kakav Garnacho.IQ200 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:05Povrede Badiasila i Acemponga kazu nisu ozbiljne i da su ih preventivno izbacili. Gusta mi je lakse gledati u sredini juce bilo, solidna tekma, samo nek ga ne koristi kao krilo. Garnaco je nase najbolje lijevo krilo, ali se nadam da cemo dovesti Semenja ili Jildiza sljedece ljeto. Neto polahko gubi kredit, mislim da nakon dolaska Kende treba biti prodat. Maresca je dobro postavio tekmu i Estevao nikad ne bi igrao 90 min tako da je dobro dijelom sto je poceo sa klupe. Nadamo se povratku Palmera za Notingem i klupiranju Neta. Delap fali uzasno za ove male ekipe.
Igračima treba više utakmica po 90 minuta da bi ušli u takmičarsku formu, a ne da im se da da igraju jednu utakmicu, pa ih nema 2-3.
Po meni Guiu treba dobiti šansu dok se Delap ne vrati i to upravo da igra nekoliko utakmica zaredom od 90 minuta. Pedro se tu ne snalazi nikako.
Isto je i sa Estevaom.
Kad smo kod Palmera:
Valjda ovo nije ništa strašno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Neto je solidan igrač ali nikad neće biti igrač svjetske klase, sljedeće sezone prodati Neta dok se može vratiti uloženo, Neto je tip igrača Williana ne Estevaa već onog ćupavog, jedini je problem što nemamo Hazarda na drugoj strani, nemamo uopće efikasno krilo. Garnaćo je odigrao dobru utakmicu, direktan, Bredlija vozao u prvom kako je htio zbog čega je bio na rubu crvenog i na poluvremenu morao u svlačionici ostati. Za mene je dosad on pozitivno iznenađenje, ali mora se dovesti provjereno lijevo krilo.jose je napisao/la: ↑06 okt 2025, 10:20Ma po meni Neto igra bolje na lijevom krilu i kad je na lijevom krilu većina napada ide preko njega. Čuj prodati Neta, jedan od najkonstantnijih igrača. Samo mu je uloga na desnom krilu bezze. Kakav Garnacho.IQ200 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:05Povrede Badiasila i Acemponga kazu nisu ozbiljne i da su ih preventivno izbacili. Gusta mi je lakse gledati u sredini juce bilo, solidna tekma, samo nek ga ne koristi kao krilo. Garnaco je nase najbolje lijevo krilo, ali se nadam da cemo dovesti Semenja ili Jildiza sljedece ljeto. Neto polahko gubi kredit, mislim da nakon dolaska Kende treba biti prodat. Maresca je dobro postavio tekmu i Estevao nikad ne bi igrao 90 min tako da je dobro dijelom sto je poceo sa klupe. Nadamo se povratku Palmera za Notingem i klupiranju Neta. Delap fali uzasno za ove male ekipe.
Igračima treba više utakmica po 90 minuta da bi ušli u takmičarsku formu, a ne da im se da da igraju jednu utakmicu, pa ih nema 2-3.
Po meni Guiu treba dobiti šansu dok se Delap ne vrati i to upravo da igra nekoliko utakmica zaredom od 90 minuta. Pedro se tu ne snalazi nikako.
Isto je i sa Estevaom.
Kad smo kod Palmera:
Valjda ovo nije ništa strašno.
Nadam se da je povreda Jamesa samo izgovor da ne ide na reprezentativnu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nadam se i ja vjerujem da samo ne zele da igra za repku.
Njega cuvaju ko polarnog medvjeda kao i Laviju.
Ako Lavija i James ostanu zdravi ja ocekujem trofej na kraju sezone.
Lavija i Caicedo pivot rekao bih nema boljeg.
Sve mogu.
Samo brate da izadje iz bolnice.
Dadne nam ovako 20 minuta talenta gdje se svi ponadamo i nema ga 2 mjeseca...
Njega cuvaju ko polarnog medvjeda kao i Laviju.
Ako Lavija i James ostanu zdravi ja ocekujem trofej na kraju sezone.
Lavija i Caicedo pivot rekao bih nema boljeg.
Sve mogu.
Samo brate da izadje iz bolnice.
Dadne nam ovako 20 minuta talenta gdje se svi ponadamo i nema ga 2 mjeseca...
Nije ovo nista
- Pensioner26
- Kontakt:
Taman da se baš ne povrijedi na pauzi.
Dokle je dogurao mali Ibrahim, pričali su o njemu k‘o novom Messiju? Hoće li biti šta od njega?
Dokle je dogurao mali Ibrahim, pričali su o njemu k‘o novom Messiju? Hoće li biti šta od njega?
Teško, a i da bude nešto od njega ne vjerujem da će to biti kod nas jer ćemo dati prije 50 miliona za Garnaća nego razviti svoju djecu. Ja npr mislim da će prije onaj Kavuma-McQueen mogao uletjeti ili onaj napadač Mheuka koji ima sjajnu sezonu zasad. Ali nema prostora toliko u prvom timu đabaPensioner26 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:10Taman da se baš ne povrijedi na pauzi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.