FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Samo budala može govoriti da je Upamecano najbolji defanzivac svijeta.O njegovim kiksevima možeš snimiti film.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hallo Kontenjer, koliko videa možeš snimiti kada je Upa soasio golove i učestovao u akcijama kod gola. A onda nadji greške od VanDajka ili Ibrahima samo zadnju utakmicu Kinjino!
Pu , zakasni par minuta i propust gol 

-
- Kontakt:
Ovo moraju ponistiti, cista ruka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Daj Bishofa sad da ih ubije sa dugim loptama
DIJAMANTUUUUU 
-
- Kontakt:
Kakav igrac 

- LenyYoro15
- Kontakt:
Ne pratim Bundesku osim vas ponekad. Pogotovo otkad je Sir Harry stigao.
Kakvo je vaše poređenje Lewe i Kanea? Realno ste imali 2 od 5 najboljig napadača u 21. stoljeću.
Kane je fudbalska poezija. Žao mi što je otišao iz NBA.
Kakvo je vaše poređenje Lewe i Kanea? Realno ste imali 2 od 5 najboljig napadača u 21. stoljeću.
Laimer je terminator
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igra ova ekipa zaista atomski fudbal.
Jako su agresivni u svakom dijelu terena, mnogo trče, nude se i naposlijetku se niko ne libi pokušati nešto uraditi ispred gola protivnika.
Po meni je Kane najbolji napadač Bayerna u historiji bez obzira na sve rekorde Gerda Mullera. Ovo sto Kane radi trenutno ne može niti jedan napadač.
Ponovit ću se za Diaza i reci da je on već opravdao uloženi novac.
Jako su agresivni u svakom dijelu terena, mnogo trče, nude se i naposlijetku se niko ne libi pokušati nešto uraditi ispred gola protivnika.
Po meni je Kane najbolji napadač Bayerna u historiji bez obzira na sve rekorde Gerda Mullera. Ovo sto Kane radi trenutno ne može niti jedan napadač.
Ponovit ću se za Diaza i reci da je on već opravdao uloženi novac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sto se tice igre u 16 metara tu su negdje, ali je Harry ove godine nivo za sebe i sto se tice tog aspekta. Ono sto ih razdvaja je igra van 16, gdje je Kane puno vise ukljucen, igra covjek sve sem golmanove pozicije, jos i nesebican za razliku od Leve koji je vidio samo gol. I na kraju Harry je gospodin od glave do pete.LenyYoro15 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:05Ne pratim Bundesku osim vas ponekad. Pogotovo otkad je Sir Harry stigao.
Uglavnom ovo sto vidimo ove sezone od njega je stvarno najvisi moguci nivo koji jedan napadac moze ponuditi.
Najaci protivnik do sada, najbolje se brane i znaju opasno pripretiti. Laimer je blago, medjutim po meni vise koristi desno, valjda se bolje uklapa sa Oliseom. Kao da mu ponekad lijevo treba koja sekunda vise, recimo kod one situacije kad je pobjego sam, da je bilo sa druge strane..ko zna. Medjutim i tu je njegova velicina, da pokrije gdje nema covjeka, suti i radi. Ovdi samo gledam pobjedu da zaokruzimo to desetku. Kompleten igrac kao Kane do sada nije sutao loptu na ovom dunjaluku, bar ne da sam ja gledao. A gledao sam i Pelete i Garincu i Euzebio i Krojfa...itd, itd.
Eto @Yoro, ovo ti je najbolji odgovor.
Pazi, čovjek gledao dok su igrali, jok na snimcima.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Naravno da se Laimer prilagođava gdje god ga baciš, u tome je njegova snaga.
Ali fali Oliseu nenormalno, Boey će odbojevati svoje uskoro.
Jedina slaba tačka u ovom Bayernu
Ako zaboravimo Goretzku
Ali fali Oliseu nenormalno, Boey će odbojevati svoje uskoro.
Jedina slaba tačka u ovom Bayernu
Ako zaboravimo Goretzku
- LenyYoro15
- Kontakt:

Sir Harry Kane prije svega gospodin u kopačkama. Želim mu da zabije 50+ ove sezone.
-
- Kontakt:
E ovo ne valja. Samo se nadati da nije teza povreda
-
- Kontakt:
Uf Diaza 

Zvali su ga i ovako i onako, Kongo rugoba, Guardiolin isprdak, neko koga je taj prevarant preporucio. A ja rekoh, ohanite ljudi, dajte malo vremena, ono sto vidjeh i drugoj ligi sluti mi na dobrog trenera, sezona posle nije bila relevantna jer je tim bio nikakav. Uostalom samo je TT nogiran. Malo po malo dodjosmo do ovoga danas. Osvoji Kongolac dva trofeja vec, napravi neke rekorde na nivou liga petice, i sto je jos vaznije uz veliku njegovu zaslugu tim igra FUDBAL. Uzivamo iz utakmice u utakmicu. Svaki igrac vjeruje u sebe, a onda vjeruju jedni drugima, ostavljaju se atomi zadnji, Harry Kane ide klizu na lijevom beku, Guerrero predvodi kontru, Dijaz popravio nisanske sprave, a na terenu jede zemlju. Pavlovic izrasta u poboljsanju verziju Svajnija, u 80-oj minutu pri konforznoj zoni tj vodjstvu 2:0 ide su u presing sa 7 igraca. Pricah je birvaktile, kada je suhonja bio na klupu: "Ljudi ovo je odron", nista mi mrze nije bilo nego sto mi presjedne ona casica Remija, postane pelinkovac kad vidim SaneTa da se nesto domundjava sa uhonjom ko biva oni ce nesto srediti, neku yebenu kontru. Ne moramo mi osvojiti nista, ali ovo je ono zbog cega se fudbal voli, zbog cega se navija. Daja Boze da pootraje makar 10-ak sezona

Ne vjerujem, iako je očigledno bolilo. Na snimku se ne može naslutiti da je išta ozbiljnije. Valjalo bi kad bi ga repka poštedila.
Diaza možeš okarakterisati kao mister promašaj, uprkos svemu ne možeš mu zamjeriti (barem zasad) jer je prisutan na cijelom terenu, rijetko gubi lopte, vraća se nazad i puca silovito sa obje noge.
Jesu se neki ovdje ogriješili o Diaza 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.