LloriS je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:59
BatistutA19 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:38
Danasnje utakmice i rezultati ocekivano sve nekako i u Bihacu i Vitezu i Banovici i Gracanica.
Sto se tice Bihaca da je teren pravi Celik bi bez problema pobijedio jednostavno bolji je Celik ,po onakvoj livadi opet je imo posjed ,svi vide faulove a niko ne vidi kad udaraju igrace i sta sad ne treba svirat faulove .Mozda je bilo nekih gresaka ali Jedinstvo nije cestit sut uputilo ili neku akciju napravilo,Celik.je u svim segmentima bolji bio ali cestitke opet Jedinstvu na bodu ali teren je mozda najgori u ligu pa pola klubova u Drugoj ligi ima bolje terene tu ne bi Real mogo nesto odigrat
Odbijena lopta od Telalovica koja ide preko gola i vi dobijate korner, zadnji minut faul gdje domaci igrac nije pipnuo vaseg igraca, ona situacija gdje je nas igrac odgurnuo u prsa Kalesica a on se baca i hvata za lice kao da je lakat u lice dobio.
Start na naseg golmana realno barem zuti ali to nije ni dobio, zato jeste Telalovic da se ocisti pred Vitez protiv kojeg i onako nece igrati zbog reprezentacije.
Onaj napad Jedinstva po lijevoj strani oko 85 minute gdje pomocni dize ofsajd a na usporednom se vidi da ga nije bilo.
Prije toga na desnoj strani prilikom centarsuta lopta nije izasla van teren on svira gol aut.
Da ti ne nabrajam dalje.
Na tv se puno bolje vide sve te situacije nego sa tribina.
Milion sitnih faulova koje je svirao protiv Jedinstva a iste takve je svirao duplo manje protiv vas.
Koliko god mi grubi bili 30 faulova a vasih svega 13 je smijesno do bola.
U takvim situacijama je ne moguce ista uraditi prema naprijed, gdje sudija odmah prekida igru faulom u napadu ili nekim ofsajdom, ili gol autom kao sto je bio slucaj kad dodjemo do sesnesterca.
Nije vam ovo bilo potrebno danas, mi ni ti mozemo ispasti a ni uci i nama je ne bitno jer cemo ostati u ligi, ali ako vi planirate ovako u PL onda se od iste necete kruha najesti.
A i ti moras skontat da je krkanski nogomet proslost pa skoro svaki kontakt sa Kalesicem je faul jer covjek je odlican igrac zna sa koptom postavi se zagradi se ili krene napred ,ako mislis onaj faul nad Kalesicem na onoj tribini suprotno od klupa rukom je ga udario.Ne kazem da nije bilo gresaka poput onog gol aut a onaj korner ne znam da li je golman dirno .
Tebi ako je ono namjeran faul nad golmanomnisi onda realan ,prvo je kratka lopta bila i Jamakovic jos skocio da ne udari golmana ali ga je zakacio koljenom.
Penal za Celik potencijalni to nista nije bitno je li ,protiv Tuzle niste potrcali a danas pregrubo igrate.Realno da je bolji teren bio Celik bi bez problema pobijedio jer je bolji igracki od Jedinstva,vi nijednu sansu niste imali u toku utakmice i neku akciju napravili ali cestitam na osvojenom bodu i sretno dalje.
Vi bi svi da grubo igrate ali da se ne sviraju faulovi i da se sjecka igra, **** ga vi navikli na silu dok je Tigar bio da se mora pobijedit kuci.
Ne vjerujem ja da cemo mi uci u ligu nismo mi jos spremni finansijski.