Jel bio penal za Celik na pocetku?successminator je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:37Šta je meni trebalo da gledam ovu sramotu i cirkus u Bihaću u nedostatku utakmica PLBiH na Areni. Čelik je veliki klub i navijao sam da se vratite u Premijer ligu, ali ovo je sramota kakvo ste suđenje imali. Onaj faul pred sami kraj ni Gigović Borcu ne bi svirao. Na stranu teren koji je loš i jednima i drugima, ali suđenje je bilo sramotno. Lijepo mi se zgadila ova vaša nova priča, veliki ste klub i ovako samo narušavate ugled. Mislio sam da je ono protiv Stupčanice bilo “domaćinski” jer nisam gledao, ali sad vidim da vas guraju u PLBiH. Treba da je sramota onoga ko je režirao ovaj cirkus, nebitno da li ste vi ili Savez.
I nemojte pokušati relativizirati ove zadnje dvije utakmice, niste ništa bolji od Slobode koju toliko prozivate. I nisam ni iz Tuzle ni iz Bihaća, ako na to mislite.
Ne kontam ljude, Jedinstvo nije preslo pola terena samo Celik drzao nekako loptu na onom terenu bilo je udaraca po nogama i guranja i nek je eto 25% posto lose odsudijo a sigurno da jeste ali jebote penal nije svirao za Celik **** i ja svakog sudiju sta smo se sve nagledali.