Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Ako Zeljo za 9,10 godina nije zasluzan za Dzeku
50 utakmica za prvih tim, Amar Osim ga prvi ubacio kao kadeta u prvih tim
Vodeci se vasom logikom celik, sloboda, sarajevo, velez nikad igraca nisu napravili
To je jos sramota po vas ostale
Ne mozete Zelju da dostignete, a pricali bi o komparacijama Zeljo Dinamo i slicno
50 utakmica za prvih tim, Amar Osim ga prvi ubacio kao kadeta u prvih tim
Vodeci se vasom logikom celik, sloboda, sarajevo, velez nikad igraca nisu napravili
To je jos sramota po vas ostale
Ne mozete Zelju da dostignete, a pricali bi o komparacijama Zeljo Dinamo i slicno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ima li ovdje moderatora koji konačno može zaustaviti ovo smeće? Već dugo nema nikakve veze s temom.
Joj druze koga boli qrac za Željom. Toliko vas Dzeko voli da neće da dodje na kraju karijere. A kamoli da sina upise u poznati zeljinu školu pored toliko opcija koje ima. 

Toliko o Zeljinoj cuvenoj skoli, a Sarajevo ih 6-0 nabilo danas 
Ne shvatam kako covjek uvijek nadje komparaciju Zelje i nekog drugog kluba i to sve pod izgovorom kako svi mi sa teme mrzimo Zelju.

Ne shvatam kako covjek uvijek nadje komparaciju Zelje i nekog drugog kluba i to sve pod izgovorom kako svi mi sa teme mrzimo Zelju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Juce Karlsruhe napravio istu foru kao mi kod kornera
smiju im se svi danas, znaci i to je od zlatana ideja jedini on malo radi u staffu ostali svi menadzeri ne radnici. Znaci taktika i korneri i ostalo sve bajramovic donjeo od Eichnera. Kakav blam.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Ne razumijem zasto je blam? Mislim shvatam ja da ti ado husara idalje fudbal shvatas kao "nabij je u bunar pa ce je neko pokupit". Jesu i Arsenalovi korneri blam? I oni koriste slicne metode gdje bukvalno cijela ekipa pravi prostor jednom igracu na korneru. Njemcima smo zabili gol iz kornera bas na taj fazon gdje su svi osim Edina usli na prvu a on isao na drugu i dobio loptu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 09:58Juce Karlsruhe napravio istu foru kao mi kod kornerasmiju im se svi danas, znaci i to je od zlatana ideja jedini on malo radi u staffu ostali svi menadzeri ne radnici. Znaci taktika i korneri i ostalo sve bajramovic donjeo od Eichnera. Kakav blam.
Ali ne isplati se s tobom diskutovati. Da je mesanovic izveo korner a piric bio u 16 na istom ti bi ovdje pricao o savrsenoj akciji.
Hajmo za početak prvo igrače u kontinuiteti staviti na prirodne pozicije. Lako ćemo za kornere onda.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, legendarnadruga, lol89 i 50 gostiju.