NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nista drugo nego kukavicki postavljena igra. Covjek igra samo da ne izgubi, nevjerovatno.
Teren je danas čak malo i bolji u odnosu na prošlu utakmicu.
Suđenje koje bi svaki gost mogao samo poželjeti. 40/60 u korist Čelika, istina da se radi o sitnicama, ali je sudija tu da ih zaštiti.
Najveći problem Jedinstva su U21 igrači, a trojica moraju početi utakmicu. Halilagić nije apsolutno ništa pokazao, Šetkić se ne snalazi baš najbolje na desnom bočnom, pogotovo prema naprijed. Mahmud je nešto i pokušavao, ali umrtvili su ga totalno. Bolji igrači sjede na klupi.
Suđenje koje bi svaki gost mogao samo poželjeti. 40/60 u korist Čelika, istina da se radi o sitnicama, ali je sudija tu da ih zaštiti.
Najveći problem Jedinstva su U21 igrači, a trojica moraju početi utakmicu. Halilagić nije apsolutno ništa pokazao, Šetkić se ne snalazi baš najbolje na desnom bočnom, pogotovo prema naprijed. Mahmud je nešto i pokušavao, ali umrtvili su ga totalno. Bolji igrači sjede na klupi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Sudija malo sere odlukama, nista previse al dovoljno da uspori sve. Nasi se boje, ko da im se noge tresu. Mozemo ovo dobiti ako odigraju kako znaju. Daj Zarica.
Dobre izmjene, idemo ofanzivnije drugo poluvrijeme
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kalesicu **** li ti dijete ako ga imas, lik ga gurnu u prsa on se **** hvata za lice 

A pomocni do istoka.. ?
Znaci ne bi ga zabili da igramo 3 dana
Dzaba i tv prenos i sve
Znaci ne bi ga zabili da igramo 3 dana
Dzaba i tv prenos i sve
Ma mi smo odlicni kakvo je sudjenje, odnos prekrsaja je smijesan, Celik kad je u napadu sudija ne vadi pistu iz usta.
Sad pomocni dize ofsajd

Sad pomocni dize ofsajd

Prelosq ste ekipa , rekao sam ja od 6 do 10 mjesta pa vi suta niste napravili.Sreca vam je onaj terwn dobili bi najmanje 3 komada, provukli ste se momacki
Buraz ne pricaj, sudija vam navlaci 70% utakmice, i mi bolje igramo u gostima na boljem terenu nego kuci.
Ako si realan vidjeces da ste imali sudnje 40-60 u najmanju ruku.
-
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Kakvo je ovo sudjenje danas bilo, sramotno u najmanju ruku. Gledali smo lose sudjenje pod Boricima zadnjih godinu dvije, ali ovo definitivno spada u jedno od gorih, fuj.
-
- Kontakt:
Suđenje katastrofa, razumijem da je Zenica od Travnika pola sata. Ali brate sudi profesionalno, prvo teren je kriminalno loš i onda još imaš sudijski trio koji će se dodatno postati u utakmicu...
Nije sad ni problem jedna utakmica pa i da je Čelik odnio 3 boda pa da halališ, ali svako kolo u Bihaću sudijski cirkus...
Nije sad ni problem jedna utakmica pa i da je Čelik odnio 3 boda pa da halališ, ali svako kolo u Bihaću sudijski cirkus...
-
- Kontakt:
Evo da ti **** mrtve ozracene
Ovo Celiku fakat ne treba, napravit ce sebi kroz ligu hrpu neprijatelja kao sto je i Jedinstvo napravilo sebi kad su krali druge. Sramota i lakrdija od sudjenja, da su dobili 0-3 kunem vam se da mi ne bi bilo krivo jer su nas ostavili prosle sezone u ligi! Igraci su im svi na kraju dobili zasluzen aplauz osim malog majmuna Sere, njemu cu uvijek yebat sve odreda
Zera opet kukavicki, ne znam kako je Bozica uspio onako ugasiti doslovno ovu sezonu, Brankovic i ovaj Campana moraju igrati, moraju. Sredine nemamo nikako, ne znamo sta sa loptom, prevelik razmak izmedju linija, a najveca razlika u odnosu na proslu sezonu je FIZICKA SPREMA. Ne znam kako ih Igor nije bolje spremio, ovo je prelose.
Super brojka Robijasa, na tome im svaka cast i sretan povratak kuci.

Zera opet kukavicki, ne znam kako je Bozica uspio onako ugasiti doslovno ovu sezonu, Brankovic i ovaj Campana moraju igrati, moraju. Sredine nemamo nikako, ne znamo sta sa loptom, prevelik razmak izmedju linija, a najveca razlika u odnosu na proslu sezonu je FIZICKA SPREMA. Ne znam kako ih Igor nije bolje spremio, ovo je prelose.
Super brojka Robijasa, na tome im svaka cast i sretan povratak kuci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Fuj fuj fuj za sudjenje. Ali znaci redovno u Bihacu olos od sudija. Ovo danas je kriminal. Svaka cast momcima sto su bod iscupali. Odbrana perfektna srecom celik niti jednom nije usao u 16 da jeste bio bi penal. Vrhunac svega Hadra izbija loptu pogadja njihovog igraca lopta izlazi vani daje korner za njih a od njihovog igraca. 7 minuta nadoknade i onaj slobodnjak na kraju. Fuj jos jednom. Pa dokle vise ce u ovoj drzavi da se ovo desava. Neka dodje Celik ili bilo ko drugi treci pa ako su toliko bolji nek uvale 5 komada pa cemo mi psovati upravu i igrace. Ovaj debilizam u ovoj drzavi u svim rangovima takmicenja nema kraja
- sagitarius
- Kontakt:
Cudno sudjenje realno, al opet na stranu sudjenje, trebali smo ovo dobiti al sta je tu je..
SN, fina gesta, hvala vam
SN, fina gesta, hvala vam

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
**** im sjeme koje ih okotilo. Ako ovako sude kad ima TV prenos, kako sude kad nema.
Sram bilo i NK Čelik. Nije im trebala pomoć sudija,a bihaćka publika vas isprća aplauzom
Sram bilo i NK Čelik. Nije im trebala pomoć sudija,a bihaćka publika vas isprća aplauzom
-
- Kontakt:
Svi smo razocarani sudjenjem. Ovo je sramota za nogomet definitivno jer uniste svaki derbi koji treba da lici na nesto. Toliko izmisljenih faula, kornera, svira aut neki bezveze, prekida igru. Pa pusti da se igra, pa nek pobijedi ko pobijedi, dosli smo gledati nogomet. Jel im čast kad ih onako ispracaju sa stadiona, gube gubave. Čeliku ovo nije potrebno, i mislim da i oni trebaju biti realni da ovo nije bilo normalno sudjenje. Dobili su lijep doček , dobili su aplauze. Definitivno mi je sudija pokvario dan. Ljepse sam se osjecao kad smo izgubili od Tuzle nego danas. Zeric mi isto ide na k. ne znam sta on tacno radi. Ni on sam ne zna. Zanima me kako uspijemo pobijediti u gostima jer kuci ne znaju dva pasa spojiti. Samo nabij sto dalje od sebe.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, samoposteno i 26 gostiju.