Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Kakav ce sutra biti start trke, ludilo, bom ako Max sutra uzme, a Meclaren ne bude na postolju komplikuje se sampionat.
Isto mislim

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Russel
izgleda da je Red Bull baš ubo sa Monza upgradeom. Ajd Monza i Baku se očekivalo da će biti dobri, ali ova staza je trebala ležati Mclarenu mnogo više nego njima

izgleda da je Red Bull baš ubo sa Monza upgradeom. Ajd Monza i Baku se očekivalo da će biti dobri, ali ova staza je trebala ležati Mclarenu mnogo više nego njima
Max derište kao i obično na intervjuu. 

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 04 okt 2025, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne znam kako se moglo desiti da je meclaren ovako los, valjda je to trebalo tako biti na zadnje dvije staze? Barem je tako jedan forumas ovdje nas ubjedjivao??
- Quartararo
- Kontakt:
Meni čudno da neko uzima za ozbiljno tu neznalicu i defektaša. Nikad utrku uživo nije pogledao, ali sve zna.

-
- Kontakt:
Neka ostane ovakav poredak odgovara to McLareni, izgubili bi samo 3 boda u odnosu na Maxa a utrka prošla. Do kraja onda ali in na Piastrija
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma bice tu svega na startu, Max ce ici na glavu da nakon prve krivine bude na prvom mjestu. A mercedesi djeluju dobri na ovoj stazi, i Kimi ce traziti svoju sansu.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 16:42Neka ostane ovakav poredak odgovara to McLareni, izgubili bi samo 3 boda u odnosu na Maxa a utrka prošla. Do kraja onda ali in na Piastrija
I da ocekujem barem dva puta crevenu zastavu. Bice ovde lupanja
Braca, jesi vidio chokera Lande?Quartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 16:26Meni čudno da neko uzima za ozbiljno tu neznalicu i defektaša. Nikad utrku uživo nije pogledao, ali sve zna.![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Opet će mu trebati makar1 odustajanje Oscara, da bi se mogao makar malo uključiti u borbu za titulu. 69 bodova je preko 2 utrke prednosti, na 8 trka do kraja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Lando cava usporio u zadnjem sektoru i zasmetao Maxu
Valjalo bi sutra da se Mclareni slupaju u direktnom okrsaju a poznato je da je Lando mentalni patuljak pod pritiskom
Valjalo bi sutra da se Mclareni slupaju u direktnom okrsaju a poznato je da je Lando mentalni patuljak pod pritiskom
- Quartararo
- Kontakt:
Kažu bruda znalci da umije malac vozit ovu makinu. Sramotni su njegovi rezultati u ubjedljivo najbržem bolidu na gridu. Pa Maxara će ga preteći bodovno do kraja sezone bez problema a kasnio haman 100 bodova. Piastri je ok i zaslužio je titulu.DamirT je napisao/la: ↑04 okt 2025, 16:46Braca, jesi vidio chokera Lande?Quartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 16:26Meni čudno da neko uzima za ozbiljno tu neznalicu i defektaša. Nikad utrku uživo nije pogledao, ali sve zna.![]()
![]()

Sto ono se kaze, svaka ti je za bukvara. Nego nema nesto Evandera, da mu nije ne daj Boze sta bilo.Quartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:24Kažu bruda znalci da umije malac vozit ovu makinu. Sramotni su njegovi rezultati u ubjedljivo najbržem bolidu na gridu. Pa Maxara će ga preteći bodovno do kraja sezone bez problema a kasnio haman 100 bodova. Piastri je ok i zaslužio je titulu.DamirT je napisao/la: ↑04 okt 2025, 16:46Braca, jesi vidio chokera Lande?Quartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 16:26
Meni čudno da neko uzima za ozbiljno tu neznalicu i defektaša. Nikad utrku uživo nije pogledao, ali sve zna.![]()
![]()
![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Quartararo
- Kontakt:
Na respiratorima. Sutra ako Mclareni završe na postolju ide standardan post, prekucali, titula je blizu i 300 istih smajlijaDamirT je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:28Sto ono se kaze, svaka ti je za bukvara. Nego nema nesto Evandera, da mu nije ne daj Boze sta bilo.Quartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:24Kažu bruda znalci da umije malac vozit ovu makinu. Sramotni su njegovi rezultati u ubjedljivo najbržem bolidu na gridu. Pa Maxara će ga preteći bodovno do kraja sezone bez problema a kasnio haman 100 bodova. Piastri je ok i zaslužio je titulu.![]()
![]()

Da hoće Max ovo nekako do kraja preokrenut u svoju korist, dojma sam da bi dotični sebi naudio.

E bas valaQuartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:39Na respiratorima. Sutra ako Mclareni završe na postolju ide standardan post, prekucali, titula je blizu i 300 istih smajlijaDamirT je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:28Sto ono se kaze, svaka ti je za bukvara. Nego nema nesto Evandera, da mu nije ne daj Boze sta bilo.Quartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:24
Kažu bruda znalci da umije malac vozit ovu makinu. Sramotni su njegovi rezultati u ubjedljivo najbržem bolidu na gridu. Pa Maxara će ga preteći bodovno do kraja sezone bez problema a kasnio haman 100 bodova. Piastri je ok i zaslužio je titulu.![]()
![]()
![]()
![]()
.
Da hoće Max ovo nekako do kraja preokrenut u svoju korist, dojma sam da bi dotični sebi naudio.![]()

Mislim, stvarno nemam nista protiv njega, ali ne znam ko ga moze ozbiljno shvatiti sa 100 smajlija po objavi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sutra najbitnije ovjeriti i proslaviti konstruktorsku titulu.
Ocito su izgubili prednost i nisu vise tim broj 1, ali i ovako sasvim dovoljno privesti sezonu sa merakom do kraja.
Max opet place i kmeci
Bravo za Russela, najbolji vozac ove sezone
Ocito su izgubili prednost i nisu vise tim broj 1, ali i ovako sasvim dovoljno privesti sezonu sa merakom do kraja.
Max opet place i kmeci

Bravo za Russela, najbolji vozac ove sezone

Sekunda da dode do sugar McLarena.
Landa sjajan na strartu, ali I osteceno krilo.
Landa sjajan na strartu, ali I osteceno krilo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Max djeluje haos spor
Da li je suprotna situacija, dali bi kmecavcu poziciju. 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.