Sigurno smo bolja opcija za menadžerske igrače. Još ako ode u agenciju kod Nene Milankovića. Eto njega u a repku.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 09:23A prije godinu stalno on i njegov babo davali izjave što našim što crnogorskim medijima da se nikada nije pokajao što je izabrao CG i da će za nju nastupati i u budućnosti jer to puno znači njegovoj porodici. Haman ga i CG odje.bala pa daj šta daš. Nije realno da nema mjesta u CG a ima kod nas, zar je toliko grohnula ta U21?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Bar je Dzanovic tu, ako uspije sazvakati prelazak u seniorski tim imacemo odlicno pokrivenu lijevu stranu napada. 

Pa taj isiti Huseinbasic je igrao 4 ligu i nakon pola godine igranja u cvajti dobio poziv u A tim BiHbhfanatic14 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 09:32Kujovicima 21 godinu igra u cetvrtoj njemackoj ligi ! Cetvrta njemacka liga i laganini poziv u u21 koja treeba biti zadnja stanica pred A selekciju. Pa kaze ma nebi ja reko da je lopovluk kod nas, ma slucajno se to desi 1-2 igraca. Opet je kuverta legla, od u15 do A selekcije sve kriminal! Sve ! A vi to tumacite kako zelite to je do vas. Emin Kujovic
cetvrta liga ahhaha brutalno.
Mozes zamislit moze kujovic iz druge ekipe Kolna cetvrta liga dobit poziv u21, a Huseinbasic prvotimac Kolna Bundesliga nemoze ni na rezervni spisak menazdrskeKo jos uvijek nije progledo njemu nema pomoci.
Laž!Roki50 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 12:21Pa taj isiti Huseinbasic je igrao 4 ligu i nakon pola godine igranja u cvajti dobio poziv u A tim BiHbhfanatic14 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 09:32Kujovicima 21 godinu igra u cetvrtoj njemackoj ligi ! Cetvrta njemacka liga i laganini poziv u u21 koja treeba biti zadnja stanica pred A selekciju. Pa kaze ma nebi ja reko da je lopovluk kod nas, ma slucajno se to desi 1-2 igraca. Opet je kuverta legla, od u15 do A selekcije sve kriminal! Sve ! A vi to tumacite kako zelite to je do vas. Emin Kujovic
cetvrta liga ahhaha brutalno.
Mozes zamislit moze kujovic iz druge ekipe Kolna cetvrta liga dobit poziv u21, a Huseinbasic prvotimac Kolna Bundesliga nemoze ni na rezervni spisak menazdrskeKo jos uvijek nije progledo njemu nema pomoci.
-
- Kontakt:
To je igrac nova šema vepra spahica kao bazdar. Imas malog riada smajica koji je takodjer igrao koln 2 sa 21 godinu bio veliki talenat, dugo bio u kolnu veci talenat od Kujovica. Pa je neki dan potpisao za St.pauli drugu ekipu takodjer u 4 ligi. Ovaj kujo moze do 3 lige maksimalno, ili neke lijeve lige poljska madzarska ako mu vepar sredi preko repke.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 09:23A prije godinu stalno on i njegov babo davali izjave što našim što crnogorskim medijima da se nikada nije pokajao što je izabrao CG i da će za nju nastupati i u budućnosti jer to puno znači njegovoj porodici. Haman ga i CG odje.bala pa daj šta daš. Nije realno da nema mjesta u CG a ima kod nas, zar je toliko grohnula ta U21?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Adem Avdić pozvan za U21 Srbije.
I onaj Kayne pozvan u u19 nodinhoo
-
- Kontakt:
Feyenoordov defanzivac Ahmedhodžić otvoreno progovorio za holandske medije: „Moj otac nije zaštitio vlastitog sina”
Anel Ahmedhodžić je iskreno govorio o svom prekidu saradnje s fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine. Iako je bio povrijeđen, bio je prisiljen da se odazove na reprezentativno okupljanje, što je dodatno pogoršalo povredu. Na kraju je cijela situacija eskalirala zbog njegovog oca.
„Nisam mogao podnijeti amaterski način rada i političke odluke u reprezentaciji“, započeo je Ahmedhodžić. „Ponekad je sve izgledalo dobro, ali bilo je i perioda kad se jasno vidjelo koliko je sve neprofesionalno. To nije standard koji bi moja zemlja trebala imati. Često je sve bilo nepravedno. Izbor igrača nije imao mnogo veze s onim što pokazuju na terenu. To su te ‘političke odluke’ o kojima govorim. Kad to vidiš kao igrač koji želi da igra za svoju zemlju, to te demotiviše.“
Prelazak iz švedske u bosansku reprezentaciju bio je za njega emotivan trenutak. “Naježio sam se sav kad sam prvi put čuo himnu. Znao sam šta to znači za moju porodicu. Htio sam igrati za svoju zemlju, žrtvovao sam vrijeme koje sam mogao provoditi s djecom. Ali više nisam mogao gledati tu nepravdu.”
Visoki štoper je istakao i ozbiljne propuste u radu medicinskog tima reprezentacije. „U medicinskom timu bili su ljudi koji nisu imali kompetencije da budu tamo. Jednom sam imao povredu mišića i klub je poručio da ne mogu igrati. Ipak, morao sam doći, a selektor me natjerao da na terenu sprintam dvadeset puta da vidi mogu li igrati. Poslije toga sam mjesec dana bio povrijeđen.
Prije utakmice s Nizozemskom u Rotterdamu ponovo sam osjetio bol u bedru. U Sheffieldu bi odmah uradili magnetnu rezonancu – ali u reprezentaciji su se zadovoljii ultrazvukom. Znao sam da ako zaigram, rizikujem dugu pauzu. Nakon razgovora s trenerom i direktorom saveza dogovorili smo se da se vratim u Englesku na pretrage. Čim sam sletio, nastao je pakao.“, ispričao je 26-godišnji fudbaler.
Nakon razgovora s direktorom saveza i selektorom, Ahmedhodžić je odlučio napustiti reprezentaciju. Vratio se kući, ali ga je tamo dočekao haos. „Kada sam ponovo uključio telefon, eksplodirao je od poruka porodice i prijatelja koji su pitali zašto je selektor rekao da više ne želim igrati za svoju zemlju. To je izazvalo lavinu bijesnih reakcija prema meni u Bosni. Čak su i moju suprugu napadali u medijima zbog onoga što je selektor rekao novinarima“, nastavio je.
Njegov otac je situaciju dodatno pogoršao. „Otac je bio vrlo aktivan na Facebooku. Ni dan danas ne razumijem zašto je rekao tako strašne stvari. Umjesto da mi vjeruje, zaštiti me i objasni da je moja odluka bila jedina ispravna, on je rekao: ‘Anel više nije moj sin, njegova žena se bavi crnom magijom’, i još mnogo gore stvari. Nije me ni na koji način zaštitio, išao je protiv vlastitog sina. Ostao sam bez riječi.“
„Zbog onoga što je uradio moj otac, sve je još više eksplodiralo“, priznaje Ahmedhodžić. „Uništilo je svaku mogućnost da pronađem mir i fokusiram se na fudbal. Morao sam objaviti saopštenje da zaštitim sebe i svoju porodicu. Nakon 24 utakmice odlučio sam da više ne igram za reprezentaciju. Sve što su meni i mojoj porodici uradili u Bosni je potpuno neprihvatljivo. To neću dozvoliti više.“
Danas Ahmedhodžić ponovo pronalazi sreću u Rotterdamu. Uživao je gledajući kako mu djeca odrastaju i kaže da su mu „mali momci“ najveće bogatstvo. „Ja mogu preživjeti svuda, sve mogu podnijeti, i da me pošalju u Južnu Ameriku. Ali samo ako sam sa svojom porodicom. I nikada, ali nikada, ne bih rekao o svojim sinovima ono što je moj otac rekao o meni“, zaključio je Ahmedhodžić.
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 04 okt 2025, 11:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Nazalost on sto se zaklanja iza svojih povreda je itekako igrao za Schefild United nakon sto ode sa okupljanja zbig povrede ,medjutim, on je jednostavno,rastrgan izmedju zene i porodice i ovamo reprezentacije tesko se nosi sa tim i ne sumnjam i da je otisao sa priprema kod Barbareza jer je imao pritisak da se vrati kuci u Englesku ali drzava je obaveza odgovornost jer je itekako izginulo dosta naroda zbog te drzave ako on tako ne osjeca bolje da nije tu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Poslije ovog sto je izjavio treba mu oduzeti drzavljanstvo pa yebem te usta ta lazljiva i zasluzujes da te cigancura voza u zivotu ko zadnjeg levata
Ahmethodžić ima problem sa glavom, tačnije slabog je karaktera i kao takav neće napraviti karijeru kakvu po talentu bi trebalo da ima. Kada napraviš grešku, priznaje je prvo samom sebi tek onda se nešto može promijeniti. Dok to sam ne rasčisti sa sobom neće ni zaigrati za reprezentaciju. Igrač koji sada hoće sada neće da igra i ne treba biti pozivan da je najbolji igrač svijeta
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pola stvari je ovdje slagao ali ima jedna istina koju vide i obični navijači reprezentacije poput nas na forumu a to se odnosi na ovaj dio:
I ovo za crnu magiju je istina, Mirso (carobnjacic) nije ovo slučajno rekao, to smo odma rekli i mi na forumu. Momak se skroz promijenio od momenta kada je postavio pitanje "Želiš li se udati za mene?" na onom betonu u Grčkoj, još na to sve je bio bos pa je vjerovatno ugazio u nešto.
Ovo je 100% istina i o ovom se polemisalo milion puta, a bilo ko sa dva grama mozga može jasno vidjeti neke stvari pri krojenju spiska, utakmicama u LN i sl. Ovo je bio slučaj i kod prijašnjih selektora, samo što su sada drugi menadžerski lešinari tu dolaskom novog stručnog štaba i jedino što se promijenilo su druga menadžerska imena na istim."Izbor igrača nije imao mnogo veze s onim što pokazuju na terenu. To su te ‘političke odluke’ o kojima govorim. Kad to vidiš kao igrač koji želi da igra za svoju zemlju, to te demotiviše."
I ovo za crnu magiju je istina, Mirso (carobnjacic) nije ovo slučajno rekao, to smo odma rekli i mi na forumu. Momak se skroz promijenio od momenta kada je postavio pitanje "Želiš li se udati za mene?" na onom betonu u Grčkoj, još na to sve je bio bos pa je vjerovatno ugazio u nešto.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Podsjetite me na kojeg selektora on misli kad kaže da ga je tjerao da sprinta da utvrdi je l’ povrijeđen?
Šta čovjek da očekuje od katakterne pizde osim da laže i petlja ?
Pa vjerovatno Barbarez jer je u onom saopstenju za n1 rekao kako na treninzima nije mogao sprintati i da je uprkos tome trenirao.Coolpanda24 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 12:02Podsjetite me na kojeg selektora on misli kad kaže da ga je tjerao da sprinta da utvrdi je l’ povrijeđen?
Ali s obzirom da je 5 dana poslije tog okupljanja odigrao uredno 90 minuta za Sefild ne bi me cudilo da misli na rukfasa.
Decku maternji jezik i nije neko oruzje pa cesto recenice izgledaju kao zagonetke.
Ma on bi bio heroj da se povukao i rekao neću da igram zbog menadžerskih poziva.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 11:49Pola stvari je ovdje slagao ali ima jedna istina koju vide i obični navijači reprezentacije poput nas na forumu a to se odnosi na ovaj dio:
Ovo je 100% istina i o ovom se polemisalo milion puta, a bilo ko sa dva grama mozga može jasno vidjeti neke stvari pri krojenju spiska, utakmicama u LN i sl. Ovo je bio slučaj i kod prijašnjih selektora, samo što su sada drugi menadžerski lešinari tu dolaskom novog stručnog štaba i jedino što se promijenilo su druga menadžerska imena na istim."Izbor igrača nije imao mnogo veze s onim što pokazuju na terenu. To su te ‘političke odluke’ o kojima govorim. Kad to vidiš kao igrač koji želi da igra za svoju zemlju, to te demotiviše."
Ali ovako ispada pic.ka i izvlači se. On je svoje završio sa repkom. Sa igračke strane nažalost.
Opet se daje prostora pobjegulji?!
Neki spominju LN a Ahmedhodzic nije ni bio sudionik iste. Kako je LN mogla utjecati na njegovu odluku? Čak ni spisak za prve utakmice nije mogao uticati!
Zapravo umalo jeste bio starter protiv Nizozemske da nije pobjegao zbog lažne povrede ili zbog toga što je Hadzikadunic bio planiran na klupi?!
Protiv Nizozemske startalo sljedećih 11:
Vasilj
Barisic, Katic, Mujakic (Ahmedhodzic)
Dedic, Gigovic, Tahirovic, Huseinbašić, Gazibegovic
Dzeko, Demirovic
Bio bi tu Ahmedhodzic umjesto Mujakica 99% i imali bismo top odbranu. Ima li neko da se ne slaže s ovom postavom gore. Ko je to "menadzerski" ili politicki guran?!
Kako su Engleska i Italija mogle utjecati na njegovu odluku kada smo igrali u "vanrednim" okolnostima?!
Protiv Engleske i Italije smo jedva sastavili ekipu jer je bilo 20 otkaza zbog ovog ili onog razloga, izmedju ostalih Dzeko, Kolasinac, Dedic.
Da li je utjecalo guranje Sabanadzovica, Mesanovica, Gojkovica, Rahmanovica i sl.igraca kod ranijih selektora, to je druga priča.
Očito se dečko malo preracunao s Barbarezom jer je mislio da ce s njim moći kao i s prethodnim selektorima, da je nedodirljiv i da moze doći kada mu se cefne. E pa neće da moze.
Uz to, nije kod Barbareza forsiran pa potom bio povrijeđen mjesec dana. Sto ce reci da cijela priča i povezivanje s posljednjom LN i Barbarezom i povredom i političkim izborom igraca pada u vodu.
Ali dobro, samo nek je pljunuti.
Ne znam kako je to samo Anel fin a Seo, Edin, Amar, Ermedin i ostala ekipa nisu?!
Dakle, ova opravdavanja od strane Ahmedhodzica dovesti u bilo kakvu vezu s LN i izborom igraca je van pameti.
Barbarez je u ovom slucaju kriv tek toliko sto je dobro prokuzio Mirsinog malog.
Ne bi trebalo da bude tema ovdje. Ima svoju temu i pišite tamo. Ne morate nas svaki put iznova maltretirati.
Neki spominju LN a Ahmedhodzic nije ni bio sudionik iste. Kako je LN mogla utjecati na njegovu odluku? Čak ni spisak za prve utakmice nije mogao uticati!
Zapravo umalo jeste bio starter protiv Nizozemske da nije pobjegao zbog lažne povrede ili zbog toga što je Hadzikadunic bio planiran na klupi?!
Protiv Nizozemske startalo sljedećih 11:
Vasilj
Barisic, Katic, Mujakic (Ahmedhodzic)
Dedic, Gigovic, Tahirovic, Huseinbašić, Gazibegovic
Dzeko, Demirovic
Bio bi tu Ahmedhodzic umjesto Mujakica 99% i imali bismo top odbranu. Ima li neko da se ne slaže s ovom postavom gore. Ko je to "menadzerski" ili politicki guran?!
Kako su Engleska i Italija mogle utjecati na njegovu odluku kada smo igrali u "vanrednim" okolnostima?!
Protiv Engleske i Italije smo jedva sastavili ekipu jer je bilo 20 otkaza zbog ovog ili onog razloga, izmedju ostalih Dzeko, Kolasinac, Dedic.
Da li je utjecalo guranje Sabanadzovica, Mesanovica, Gojkovica, Rahmanovica i sl.igraca kod ranijih selektora, to je druga priča.
Očito se dečko malo preracunao s Barbarezom jer je mislio da ce s njim moći kao i s prethodnim selektorima, da je nedodirljiv i da moze doći kada mu se cefne. E pa neće da moze.
Uz to, nije kod Barbareza forsiran pa potom bio povrijeđen mjesec dana. Sto ce reci da cijela priča i povezivanje s posljednjom LN i Barbarezom i povredom i političkim izborom igraca pada u vodu.
Ali dobro, samo nek je pljunuti.
Ne znam kako je to samo Anel fin a Seo, Edin, Amar, Ermedin i ostala ekipa nisu?!
Dakle, ova opravdavanja od strane Ahmedhodzica dovesti u bilo kakvu vezu s LN i izborom igraca je van pameti.
Barbarez je u ovom slucaju kriv tek toliko sto je dobro prokuzio Mirsinog malog.
Ne bi trebalo da bude tema ovdje. Ima svoju temu i pišite tamo. Ne morate nas svaki put iznova maltretirati.
A on je primjer profesionalnog pristupa. Svako malo laziranje povrede. Ne bi ga zvao taman da ode u Real.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.