Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 23 apr 2011, 18:43

slika

Ma Liverpool je za 5 ;) ;)
slika
slika
slika

8-) 8-) 8-)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 apr 2011, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 apr 2011, 18:44

Majke mi ovo nam je prvi put u sezoni da smo sklopili 3 pristojne utakmice bez mucenja na terenu :D Koliko smo samo dobili dovodjenjem suareza, to je nevjerovatno :o :D

Liverpool captain Steven Gerrard has promised to join Twitter - if one of his friends gets 50,000 followers too.

Actor Paul McGrattan, 33, told fans: “LFC Captain says he might, just might get a Twitter for the start of next season.

“But I have to get to 50,000 followers!”

:lol: :lol:

Gerrarda pitali:If your house was burning down, what one possession would you save?

I would make sure my wife, Alex, and two daughters, Lilly-Ella and Lexie, were safe. Then I’d get all my Liverpool and England shirts and those of players I’ve collected.
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 23 apr 2011, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 23 apr 2011, 18:47

Odlicna partija Liverpula, mada se mora priznati i da su gosti odigrali dosta lose.

Prvo poluvrijeme, Liverpul je vrsio konstantan pritisak, jedna od najbitnijih pozitivnih stvari od dolaska Dalglisa, gdje se Birmingem nije mogao snaci, pa se u pojedinim trenucima vidjela apsolutna dominacija na njihovom polju, gdje su oni izgledali potpuno nemocni. I eto, kao nagrada tome dolaze dva gola, istina oba na gresku odbrane gostiju, ali ipak, golovi su golovi.

U drugom poluvremenu, Liverpul je odigrao rutinski, te je gotovo sve sto je islo premu golu Dojla na kraju i zavrsilo u golu. Maksi, poslije jedne duge pauze, ne zbog povrede, danas odigrao kao preporoden. Istina, nijedan gol nije neka majstorija, ali je dokaz da, ako si uporan, sve ce ti se to vratiti u najboljem obliku. Na kraju, eto, zabio ga i Kol, a po proslavi gola moze se vidjeti da su njegovi dani ipak odbrojani.

Nista, Redsi igraju odlican kraj sezone (ustvari, pod vodstvom Dalglisa, uvijek igramo dobro, osim kada su internacionalne pauze, jer poslije njih klubu treba dugo za oporavak). Ako se izbori EL, dobro je, ako ne, nema veze, jer ce se klub moci bolje bazirati na Premier Ligu naredne sezone.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 apr 2011, 18:56

slika

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 23 apr 2011, 19:12

Ne mogu da zamislim na šta će Liverpool ličiti kada se na ljetnom prijelaznom roku dovedu još 2 igrača svjetske klase.
You'll never walk alone.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 apr 2011, 19:22

U glasanju navijača na oficijelnoj stranici LFC-a trenutno Maxi,Suarez i Lucas imaju najviše glasova. :D

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -star-reds 8-)

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... goal-crazy

Što se tiče same tekme iskreno nisam odavno više uživao u jednom meču Liverpoola.

Totalna dominacija tokom cijelog meča i na kraju petarda i više nego zaslužena(a mogli su zabiti još koji gol).Svi igrači redom su bili odlični,šteta što se nije uspio Suarez upisati u listu strijelaca.Uglavnom očekivana pobjeda i nakon kiksa Spursa šanse da se plasiramo u EL su se povećale.

U narednom duelu igramo sa Newcastleom na Anfiledu i odlična prilika da im se revanširamo za onaj poraz u prvom dijelu sezone.

P.S. Samo se nadam da Kenny neće ozbiljno shvatiti ovaj hattrick Maxia. :mrgreen:
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 apr 2011, 20:00

sta je ovo propalice im zabile 4 komada... mini i cole :D dobro je dobro je... razbili smo ih danas.
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 apr 2011, 20:18

Kako sam Kenny uživa na klupi Liverpoola... 8-)

Obavezno mora potpisati ugovor jer jednostavno Liverpool je mnogo napredovao,a sa još par pojačanja na ljeto slijedeće sezone idemo po trofej(bilo kakav)sigurno.

Evo piše se o mogućoj čistki odnosno odlasku:Colea,N'Goga,Laneta,Poulsena te posuđenih Aquilania i Insue.Njima treba dodati još i Kyrgiakosa i Aurelia(ovom prvom ističe ugovor,a od Aurelia nema ništa riješiti ga se).Uz novac prikupljen od prodaje ovih igrača te sa "inekcijom" od vlasnika prikupit će se velika količina novca sa kojom se može dovesti nekoliko odličnih igrača.

Šteta za Flanagana što na toj poziciji desnog beka za konkurenciju ima Glena i Kellya teško da će nešto uspijeti postići pored njih dvojce na toj poziciji. :(
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 apr 2011, 20:31

Ja mislim da Kelly nece biti Flanaganu konkurencija on je samo privremeno na desnom beku dok se nekupi levi bek njegova prirodna pozicija je CB i mislim da ce tu i da bude sledece sezone Agger+Kelly odlicna kombinacija, Jedino Glen moze da mu bude problem ali vreme radi za njega, Glen ima 27 god. dok Flanagan 18 god.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 apr 2011, 20:35

Sasha L.F.C. je napisao/la:Ja mislim da Kelly nece biti Flanaganu konkurencija on je samo privremeno na desnom beku dok se nekupi levi bek njegova prirodna pozicija je CB i mislim da ce tu i da bude sledece sezone Agger+Kelly odlicna kombinacija, Jedino Glen moze da mu bude problem ali vreme radi za njega, Glen ima 27 god. dok Flanagan 18 god.
Da i ja sam htio napisati da bi Kelly trebao igrati stopera ali ipak tu su Carra,Skrtel,Ayala i Agger,a postoji mogućnost da dovedemo još jednog stopera. ;)

Ali i Flanagan i Robinson su odigrali rutinski danas,svaka čast. 8-)

P.S. Rođeni su 1993 da se zna. :mrgreen:
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 apr 2011, 20:40

reds je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Ja mislim da Kelly nece biti Flanaganu konkurencija on je samo privremeno na desnom beku dok se nekupi levi bek njegova prirodna pozicija je CB i mislim da ce tu i da bude sledece sezone Agger+Kelly odlicna kombinacija, Jedino Glen moze da mu bude problem ali vreme radi za njega, Glen ima 27 god. dok Flanagan 18 god.
Da i ja sam htio napisati da bi Kelly trebao igrati stopera ali ipak tu su Carra,Skrtel,Ayala i Agger,a postoji mogućnost da dovedemo još jednog stopera. ;)

Ukopano u spahinom rjecniku :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 23 apr 2011, 20:42

odlicna utakmica danas,jbt onaj spearing kida na sredini:D

P.S. eno i onog pogana toresa krenulo,bajg zabio :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 apr 2011, 20:42

Ja sam prestao da brojim nakon prvog poluvremena koliko je puta to rekao. :lol:

Ali u svakom slučaju fino je vidjeti da smo sa onom ekipom ostvarili najuvjerljiviju pobjedu ove sezone. 8-)

@owen da nije bilo kiše ne bi ga ni zabio. :lol:
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 apr 2011, 20:43

reds je napisao/la:

Carra je vremesan, treba ga penzionisati i dati mu neko mesto u klubu, a Skrtel moze da bude backup posto je u losoj formi a za Ayalu neznam mlad je i njemu idu u prilog godine samo neznam kako igra nisam ga puno ni gledao(nisam uopste :D ) a sto se tice kupovine novog stopera to bi bilo nepotrebno i bezveze bacanje para, vidim svi spominju Cahilla sigurno je dobar ali mislim da nema potrebe dovoditi ga, bas smo dobro pokriveni na poziciji CB ali bas bas :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 apr 2011, 20:45

peppo_owen je napisao/la:odlicna utakmica danas,jbt onaj spearing kida na sredini:D

Ima kvaliteta Spearing, po meni blizi je on da bude novi Gerrard nego onaj Jonjo(njonjo :)) Shelvey ali kazem samo blizi, nista vise od toga :D
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 23 apr 2011, 20:48, ukupno mijenjano 2 puta.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 apr 2011, 20:46

Sasha L.F.C. je napisao/la:
reds je napisao/la:

Carra je vremesan, treba ga penzionisati i dati mu neko mesto u klubu, a Skrtel moze da bude backup posto je u losoj formi a za Ayalu neznam mlad je i njemu idu u prilog godine samo neznam kako igra nisam ga puno ni gledao(nisam uopste :D ) a sto se tice kupovine novog stopera to bi bilo nepotrebno i bezveze bacanje para, vidim svi spominju Cahilla sigurno je dobar ali mislim da nema potrebe dovoditi ga, bas smo dobro pokriveni na poziciji CB ali bas bas :D
Ayala je beton,treba mu jos malo vremena i igraca poput Care ili Gerrarda da ga malo uputi,ja sam prezadovoljan nastupima Ayale,jak,visok no coment dalje treba ga vratiti za sledecu sezonu....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 apr 2011, 20:47

Sasha L.F.C. je napisao/la:Carra je vremesan, treba ga penzionisati i dati mu neko mesto u klubu, a Skrtel moze da bude backup posto je u losoj formi a za Ayalu neznam mlad je i njemu idu u prilog godine samo neznam kako igra nisam ga puno ni gledao(nisam uopste :D ) a sto se tice kupovine novog stopera to bi bilo nepotrebno i bezveze bacanje para, vidim svi spominju Cahilla sigurno je dobar ali mislim da nema potrebe dovoditi ga, bas smo dobro pokriveni na poziciji CB ali bas bas :D
Ja mislim da će Carra odigrati još 2 sezone i onda se oprostiti.Što se tiče Skrtela s obzirom na stalne povrede Aggera on će teško biti backup (može biti jedno obratno :mrgreen: ),Ayala je mlad i ima dosta potencijala.Iskreno nisam ga ni ja nešto puno gledao ali prema onome što sam upratio odličan je i već od naredne sezone bi mogao po malo dobijati šansu.Cahill je odličan ali ja lično bih radije da Ayala dobija šansu nego da dovodimo nekoga drugog.

Dakle Carra,Skrtel,Agger,Ayala i ako zatreba Kelly pa čak i Wilson. :)
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 apr 2011, 20:52

reds je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Carra je vremesan, treba ga penzionisati i dati mu neko mesto u klubu, a Skrtel moze da bude backup posto je u losoj formi a za Ayalu neznam mlad je i njemu idu u prilog godine samo neznam kako igra nisam ga puno ni gledao(nisam uopste :D ) a sto se tice kupovine novog stopera to bi bilo nepotrebno i bezveze bacanje para, vidim svi spominju Cahilla sigurno je dobar ali mislim da nema potrebe dovoditi ga, bas smo dobro pokriveni na poziciji CB ali bas bas :D
Ja mislim da će Carra odigrati još 2 sezone i onda se oprostiti.Što se tiče Skrtela s obzirom na stalne povrede Aggera on će teško biti backup (može biti jedno obratno :mrgreen: ),Ayala je mlad i ima dosta potencijala.Iskreno nisam ga ni ja nešto puno gledao ali prema onome što sam upratio odličan je i već od naredne sezone bi mogao po malo dobijati šansu.Cahill je odličan ali ja lično bih radije da Ayala dobija šansu nego da dovodimo nekoga drugog.

Da da covece zaboravio sam Wilsona auu, Carragheru bi bilo bolje da se sto pre penzionise kako bi ustupio mesto mladjima verovatno i on to zna, kupovina nepotrebna, ali videcemo sta ce da se desi na leto sta god da se desi ja mislim da ce biti pozitivno.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 23 apr 2011, 20:54

peppo_owen je napisao/la:odlicna utakmica danas,jbt onaj spearing kida na sredini:D

Ima kvaliteta Spearing, po meni blizi je on da bude novi Gerrard nego onaj Jonjo(njonjo :)) Shelvey ali kazem samo blizi, nista vise od toga :D
ma realno gerrard je jedan,ni njonjo ni spearing nemaju taj potencijal da izrastu u klasnog igraca ko sto je gerrard :mrgreen: a spearing me iznenadio dns,nisam ga bas gotivio al se malac bori,trckara,"kljuca",haman ga king nabrijo pravo :D a sto se tice odbrane msm da bi trebo jedan stoper ,moze cahil il shawcros svejedno,jer imamo mi tu mladih talentovanih igraca(ayala,kelly) al brate fali im iskustva :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 apr 2011, 20:58

reds je napisao/la:

Da da covece zaboravio sam Wilsona auu, Carragheru bi bilo bolje da se sto pre penzionise kako bi ustupio mesto mladjima verovatno i on to zna, kupovina nepotrebna, ali videcemo sta ce da se desi na leto sta god da se desi ja mislim da ce biti pozitivno.
Da,ali ne možemo očekivati od Kellya,Ayale i Wilsona da igraju čitavu sezonu.Kelly možda i može ali Ayala i Wilson bi trebali od naredne sezone da dobijaju što više šanse da skupljaju iskustvo i da napreduju upravo učeći od Carre. :D

Kažem što se tiče kupovine radije bih ne'k ovi mlađi dobijaju šansu. :ugeek:
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.