NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ne vidim dobro, ali kao da ovaj lijevi dio nisu farbali kao sredinu prije postavljanja stolica ili su ovo samo poredali onako da vide kako izgleda.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Samo poredano, tek ce se farbati. Nije vrijeme za farbanja

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čekaju dobre kiše, pa će onda početi sa farbanjem

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ma da, nema smisla da idu bez farbanja, sporo to ide ali bolje ikad nego nikad
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ovo sto se desava na stadionu je nas najveci projekat ikada, slobodno se moze reci. Sve incijative pokrecu ljudi iz kluba, a uz pomoc grada se izvrsavaju. Naravno u prilog tome ide da su ljudi koji sjede u upravi, i ljudi koji vode grad iz iste partije, ali kako god bilo ne zaboravite ovo prvo sto sam napisao.
Ovo je isto kao kad covjek zida sam sebi kucu, ili kad uzmes prvi put sam kreciti, zayebes na sto stvari, ali u konacnici uradio si nesto. Kad se zavrsi ovo, jedine realne investicije na glavnom terenu su novi travnjak i reflektori koji ce cekati neka bolja vremena i Premijer ligu.
Ovo je isto kao kad covjek zida sam sebi kucu, ili kad uzmes prvi put sam kreciti, zayebes na sto stvari, ali u konacnici uradio si nesto. Kad se zavrsi ovo, jedine realne investicije na glavnom terenu su novi travnjak i reflektori koji ce cekati neka bolja vremena i Premijer ligu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja se nadam sutra dobroj posjeti. Javlja bas lijepo vrijeme. Nadam se da ce teren biti trun bolji i da ce se moci odigrati jedna normalna utakmica. Valjda ce poceti bolje nego protiv Tuzle. Ne smijemo prosipati bodove kuci. Svi na stadioooon
I zamolio bih vas sve ovdje da kad vidite da netko nabija stolice, da baca ili slucajno sta slicno, da zaustavite to. Trebamo cuvati svoje. Proslu utakmicu sam morao par puta reagovati na glupane kojima to ne znaci nista
I zamolio bih vas sve ovdje da kad vidite da netko nabija stolice, da baca ili slucajno sta slicno, da zaustavite to. Trebamo cuvati svoje. Proslu utakmicu sam morao par puta reagovati na glupane kojima to ne znaci nista
Respekt brate, ispravno si postupio, i svi bi mi trebali tako.nebeskasila je napisao/la: ↑03 okt 2025, 22:42Ja se nadam sutra dobroj posjeti. Javlja bas lijepo vrijeme. Nadam se da ce teren biti trun bolji i da ce se moci odigrati jedna normalna utakmica. Valjda ce poceti bolje nego protiv Tuzle. Ne smijemo prosipati bodove kuci. Svi na stadioooon
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Mislim da je profesor dupanovic nisam siguran
-
- Kontakt:
Danas jako ,najjace. Idemooo
- anonymousHD
- Kontakt:
Jeste i daleko u pm 
bujrum robijasima, lijep izlet vam zelim u gradu na Uni i da se ako bog da vratite bez bodova kuci

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jao lijepog dana za utakmicu, valjda ce teren biti u solidnom stanju za igru.
Lijepo je vidjeti po gradu dosta i starijih ljudi sa salovima Celika, nadam se da ce i nasa raja ispostovati i doci u velikom broju na utakmicu.
Sretno jednim i drugima, kec na Jedinstvo 2.6
Lijepo je vidjeti po gradu dosta i starijih ljudi sa salovima Celika, nadam se da ce i nasa raja ispostovati i doci u velikom broju na utakmicu.
Sretno jednim i drugima, kec na Jedinstvo 2.6

ja citavu sedmicu zovem raju da dodju, koga god sam sreo spomenuo sam utakmicu, realno idealan dan da se proslavi lijepa pobjeda u derbijutropic je napisao/la: ↑04 okt 2025, 13:39Jao lijepog dana za utakmicu, valjda ce teren biti u solidnom stanju za igru.
Sretno jednim i drugima, kec na Jedinstvo 2.6![]()

Pozdrav, ima li neko link za utakmicu
Ubjedljivo najgori teren u ligi
Trenutno korisnika/ca: Proximic, Quartararo, samoposteno i 26 gostiju.