Sta jes projekta istocne tribine sto je Mandic pricao ??
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolje da propadne projekat na sta lici .bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2025, 08:13Evo i Borac dobija natkrivenu tribinu, Grbavica koplet ce biti natkrivena ,Velez napravio stadion , Zrinjski gradi tribunu . Kad nam ne daju da budemo prvaci i ne ide nas na terenu daj bar onda uradite nesto po pitaju stadiona .
Sta jes projekta istocne tribine sto je Mandic pricao ??
Znam ja i da princ taj dodje, da ako se uveze tri poraza, ici ce svakakve salve uvreda. Kad je bilo odbranjivo - branio sam (naivno) vjerujuci ali nazalost nakon svih ovih previranja nit imam povjerenja nit se nadam necemu. Mnogi isto tako. Jesu nas zaklali svi, ali u Evropi te ne mogu tako klati i opet smo uzasni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:08Pitas me buraz nesto za sta nemam odgovor 30 i kusur godina, trenutno je takva atmosfera 5 godina i u politici i u fudbalu da smo mi jedni patuljci,ikebane koje sa za nista ne pitaju. Telgetija izadje javno kaze da ce pola lige biti srpski klubovi,Dodik kaze da ce Borac biti sampion, nase klubove unistavaju sa ciljem,koliko cemo mi to trpiti pitanje je. Daj Boze da dodje princ i da ovaj ode da svi mirni budu,medjutim garantujem da bi isto bilo,nakon par tekmi Princ bi bio narko diler, hebac kamila,perac para,silovatelj,pedofil vec vidjeno evo 500 puta.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:00Hajd uredu, nije nam Vico dao, sudije. Ici cemo s tom pretpostavkom, sto onda makar u Evropi ne napravimo jaci iskorak? Put sampiona jeste laksi, ali mi smo prije 10ak godina i sa cetvrtog mjesta dobacivali do play-offa. Ako nista bar do 3. pretkola.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 22:48
Ma ja on ti je kriv ovih 5 godina sto ti je drzava ovakva,liga,sudije,politika sto si zadnja rupa na svirali i sto si cekao titulu milion godina. Na kraju ko nam je donio niz titula od kraja rata. Baljak,Granov,Muco ili investitor?
Upravo tako, i zato stoji ona...znam ja nas, *eb0 ti nasMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑03 okt 2025, 08:48Znam ja i da princ taj dodje, da ako se uveze tri poraza, ici ce svakakve salve uvreda. Kad je bilo odbranjivo - branio sam (naivno) vjerujuci ali nazalost nakon svih ovih previranja nit imam povjerenja nit se nadam necemu. Mnogi isto tako. Jesu nas zaklali svi, ali u Evropi te ne mogu tako klati i opet smo uzasni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:08Pitas me buraz nesto za sta nemam odgovor 30 i kusur godina, trenutno je takva atmosfera 5 godina i u politici i u fudbalu da smo mi jedni patuljci,ikebane koje sa za nista ne pitaju. Telgetija izadje javno kaze da ce pola lige biti srpski klubovi,Dodik kaze da ce Borac biti sampion, nase klubove unistavaju sa ciljem,koliko cemo mi to trpiti pitanje je. Daj Boze da dodje princ i da ovaj ode da svi mirni budu,medjutim garantujem da bi isto bilo,nakon par tekmi Princ bi bio narko diler, hebac kamila,perac para,silovatelj,pedofil vec vidjeno evo 500 puta.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:00
Hajd uredu, nije nam Vico dao, sudije. Ici cemo s tom pretpostavkom, sto onda makar u Evropi ne napravimo jaci iskorak? Put sampiona jeste laksi, ali mi smo prije 10ak godina i sa cetvrtog mjesta dobacivali do play-offa. Ako nista bar do 3. pretkola.
Fali nam stručnih ljudi.bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2025, 12:33Recept za uspjeh je skupiti najbolje mlade igrace iz lige i dovesti 3/4 stranaca, iskusna,kvalitetna . Dovodjrnje zvucnih pjacanja koji imaju po 35 godina je zavaravanje i ne donosi zeljeni rezultat.
Ovo je bitnofks74 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:33Realno, puno s.remo a 7500 članova, članarina 20 km i to godišnja.Strosmajer je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:01Haj dobro, mislim da je to jedino glupo pitanje u ovom intervju. Floskularenje. Nego koju poruku bi evo ti rekao da je Ok?zagorski je napisao/la: ↑02 okt 2025, 19:46Bukvalno na kraju rece,kad je ‘upitan’ ima li poruku za navijace, da ga boli tuki za njih i da je njihovo da dolaze i navijaju a njegovo da vodi klub i da se oko toga ne pitaju nista i ne treba da ih interesuje.
Naravno kada se prevede ovo sto je rekao.
“Nemam poruku. Slali smo mnogo poruka do sada i mnoge su pogrešno protumačene ili su se zaista pokazale kao pogrešne. Više nemam poruka. Neka dođu na utakmicu i bodre klub najbolje što mogu, a mi ćemo raditi najbolje što možemo.”![]()
Bitno je reci i da imaju taj broj članova uprkos svemu sto rade. Imali bi puno veći da rade kako treba.Oerde je napisao/la: ↑03 okt 2025, 13:25Ovo je bitnofks74 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:33Realno, puno s.remo a 7500 članova, članarina 20 km i to godišnja.Strosmajer je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:01
Haj dobro, mislim da je to jedino glupo pitanje u ovom intervju. Floskularenje. Nego koju poruku bi evo ti rekao da je Ok?![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.