radostElegant je napisao/la:tugatm84 je napisao/la:0-2
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako im ga Olimpik zabi,izgubi se ulaznicaulaznica je napisao/la:Sloboda, Siroki, Velez sledeci..
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Djecaci imaju previsoke plate za oavkvu igru i sramotu
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!

BAS SVE TI DAJEMO.....
Nema na radiju ništa, ja sam slušao BH Radio 1 ali nisam čuo ništa od utakmice... 0:2 je sigurno, lajvskor kasni, prati na rezultatidotkom...FORZA ZELJO je napisao/la:na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ma prijatelju po mom neki ne zasluzuju uopste platu al eto,ovo nije regularno,mora se nesto poduzeti,kakav sam dobar potez napravio sto nisam otisao na utakmicu al definitivno treba uraditi ono sto smo i proslu sezonu,pa ispljuvat ih sve pred jugom,amara naravno izuzeti,jer on nas je zaduzio,a i vidi se da se covjek trudi,mjenja svaki put,hoce da nadje idealnu postavu,al nema sanse da uspije jer je nekakva letargija pogodila citavu ekipu,ispadose ljudi veci politicari nego sportisti,oni cekaju razrjesenje krize,ja glumacaaaaaaaa... majko moja!
ima na radiju ja slusamHawking je napisao/la:Nema na radiju ništa, ja sam slušao BH Radio 1 ali nisam čuo ništa od utakmice... 0:2 je sigurno, lajvskor kasni, prati na rezultatidotkom...FORZA ZELJO je napisao/la:na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!
Izgleda da se uključuju ponekad, kao i obično, evo sad i ja čujem da ima...cera1 je napisao/la:ima na radiju ja slusamHawking je napisao/la:Nema na radiju ništa, ja sam slušao BH Radio 1 ali nisam čuo ništa od utakmice... 0:2 je sigurno, lajvskor kasni, prati na rezultatidotkom...FORZA ZELJO je napisao/la:na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
I ja odigram Zelju na kladionici , tu **** ti sunce zareno
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Postoji prenos na BH radio 1.Hawking je napisao/la:Nema na radiju ništa, ja sam slušao BH Radio 1 ali nisam čuo ništa od utakmice... 0:2 je sigurno, lajvskor kasni, prati na rezultatidotkom...FORZA ZELJO je napisao/la:na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!
O:2,kraj prvog poluvremena...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako neko ocekuje od Jamaka da bude dobar igrac, kad taj frajer poslije svakog treninga kutiju cigara ispusi (jedan je Prosinecki, da ne bi bilo da se moze sa cigarama) pa navece u kafanu. Zivi sam svjedok toga. Sportski se mora zivjeti za neki ozbiljan rezultat a kamoli neki veci iskorak u evropi.
P.S. Nije Jamak jedini, ima ih jos samo ti barem ko nesto i znaju s loptom.
P.S. Nije Jamak jedini, ima ih jos samo ti barem ko nesto i znaju s loptom.
Izgubiti od Veleža=BRUKA I SRAMOTA
Ovo prelazi u frustraciju 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
bolje da sve utakmice do kraja odigramo u gostima
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Mogu li ti mamu kupiti na par satiulaznica je napisao/la:Jos jedan dokaz da ste kupovali utakmice prosle sezone
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Amar treba da preupusti nekome ulogu sefa strucnog staba neka on bude sportski dirketor...ovo ovako vise nece moci ici
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
Upravu ste (nazalost) 0-2 evo i na livescore je sada, ovo je bruka sta se desava na Grbavici, pa mi nemozemo ni boda uzeti, ne zna covjek sta da kaze....rezsultat bar sad za sad sve govori....
Nadam se nekoj petardi u drugom poluvrmenu...
Nadam se nekoj petardi u drugom poluvrmenu...
BAS SVE TI DAJEMO.....
sasatm87 je napisao/la:Amar treba da preupusti nekome ulogu sefa strucnog staba neka on bude sportski dirketor...ovo ovako vise nece moci ici
ne lupaj, zivota ti
Zadnja izmjena: nick, dana/u 23 apr 2011, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nije do amara nego do igraca.. amar nam je poklonio titulu i najvjerovatnije kup ove sezonesasatm87 je napisao/la:Amar treba da preupusti nekome ulogu sefa strucnog staba neka on bude sportski dirketor...ovo ovako vise nece moci ici
igraci jednostavno ne znaju
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Sta ima kup,u kakvoj ste formi mogli bi vas otpisati vec na Grbavicimak_033 je napisao/la:nije do amara nego do igraca.. amar nam je poklonio titulu i najvjerovatnije kup ove sezonesasatm87 je napisao/la:Amar treba da preupusti nekome ulogu sefa strucnog staba neka on bude sportski dirketor...ovo ovako vise nece moci ici
igraci jednostavno ne znaju
Vakat je da Velez konacno osvoji 3 boda na Grbavici...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.