Odlican zasad.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
+1
Za 3 i po miliona godisnje i ja bi izdao
Budala. Da je pametan, pa da ih samo prca gestikulacijama, a ono osnovno, da ih prca dobrim partijama, a ne da se use.re svaki put protiv njih.
Izgleda da mu je svakako bitnije sta cetalji misle o njemu.
U agresiji su slicne prve klali...
Ne znam što pokušavaš sa trolovima beživotnim koji samo pecaju reakciju pljuvanjem da vodiš smislenu diskusiju... To je besposlen ljudski šljam kojem je ovaj forum domet u životu, čim prave tolike količine profila da mogu iznova pisati rigotine i stvarati lažne narative. Pisao sam već, odavno je to za psihologa, možda i psihijatra.DamirT je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:53Pa nije ozdravio jos uvijek u potpunosti. Sam je izjavio da trenutno pije 8 tableta dnevno. Druga stvar sto ste vi teoreticari zavjere pa mislite da bi neko odbio da igra na EB, a dolazio u reprezentaciju za kvalifikacije, wtf?
Na kraju krajeva, dosta igraca boljih od njega je otkazalo prvenstvo zbog povreda, pa sta? Jesu i oni "folirali"?
Ma ne znam ni ja iskreno.TripleThreat je napisao/la: ↑02 okt 2025, 16:49Ne znam što pokušavaš sa trolovima beživotnim koji samo pecaju reakciju pljuvanjem da vodiš smislenu diskusiju... To je besposlen ljudski šljam kojem je ovaj forum domet u životu, čim prave tolike količine profila da mogu iznova pisati rigotine i stvarati lažne narative. Pisao sam već, odavno je to za psihologa, možda i psihijatra.DamirT je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:53Pa nije ozdravio jos uvijek u potpunosti. Sam je izjavio da trenutno pije 8 tableta dnevno. Druga stvar sto ste vi teoreticari zavjere pa mislite da bi neko odbio da igra na EB, a dolazio u reprezentaciju za kvalifikacije, wtf?
Na kraju krajeva, dosta igraca boljih od njega je otkazalo prvenstvo zbog povreda, pa sta? Jesu i oni "folirali"?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.