Prije nego napises Dzeko moras da ustanes pa da napises njegovo prezime,sram te biloQuartararo je napisao/la: ↑02 okt 2025, 16:11Previše bosančerosa je ljubomorno i zavidno. Pa meni naprimjer zavide što imam sada već tri tvrtke, mnogo love, moćna auta i dosta žena.invincible1921 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 11:26Lik dobija priliku i igra u PSVu u ligi prvaka..i to sa jedva 20 godina...a ovdje pojedini pisu kao da je propo![]()
Koliko trenutno igraca sa nasim pasosem se nalazi na tom nivou fudbala?..starijih, mladjih nebinto...jos bolje pitanje koliko ce ih uopste ikada biti![]()
Bajraktar će sigurno postati bh. GOAT. Džeka je svakako precjenjena letva. Sramota da nam on bude najveći ikada.![]()
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Što je najjače, lik ima u Hajduku odigranih utakmica i upisanih minuta koliko imamo i ti i ja, dakle 0.
Odigrao je ustvari 25 minuta u nekom pretkolu kupa protiv NK Bilogore 1991, četveroligaš-petoligaš, ali to nigdje i ne piše

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Vama je krivo sto Sosic igra za Zeljubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 17:55Što je najjače, lik ima u Hajduku odigranih utakmica i upisanih minuta koliko imamo i ti i ja, dakle 0.
Odigrao je ustvari 25 minuta u nekom pretkolu kupa protiv NK Bilogore 1991, četveroligaš-petoligaš, ali to nigdje i ne piše![]()

Ljudi hladno porede likove koji upisuje minute u blatoligi i Ligi prvaka.

Opet klupa. 

- Blackwargreymon
- Kontakt:
Kod nas je najteze da dodjes iz domace lige u repku, je navijaci ocekuju da budes Ronaldo inace ide podjebavanje na max.
- Quartararo
- Kontakt:
Glupe bošnje zavide mladom Bajraktaru. 

- Beduin
- Kontakt:
Opet Man ispred njega, tacno ni trener ne zna kud udara i ne vjeruje obojici.
U isti broj utakmica i neznatno manje minuta Esmir ima 2 gola, a Man 1 asistenciju, daleko manju vrijednost i 7 godina mladji. Znamo da Esmirovo vrijeme tek treba da dodje, znam da treba i Mana isforsirati zbog iskustva i malo vise mu se vjeruje trenutno, ali Esmir je buducnosti i steta je da mu se malo vise vremena i minuta ne daje.
Zato nas dragulj treba da grize, upija svako znanje i uci, malo vise se podredi ekipi i pokusa iskoristiti pametno svaku minutu.
U isti broj utakmica i neznatno manje minuta Esmir ima 2 gola, a Man 1 asistenciju, daleko manju vrijednost i 7 godina mladji. Znamo da Esmirovo vrijeme tek treba da dodje, znam da treba i Mana isforsirati zbog iskustva i malo vise mu se vjeruje trenutno, ali Esmir je buducnosti i steta je da mu se malo vise vremena i minuta ne daje.
Zato nas dragulj treba da grize, upija svako znanje i uci, malo vise se podredi ekipi i pokusa iskoristiti pametno svaku minutu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma pretpostavljam da ce uci poslije. Ima od prvotimaca samo Perisica, Obispa, Wannera i Flaminga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Unatoc negativnim konentarima sto sam napisao za ovog nonka i dalje vjerujem da ima bogom dan talenat i tijelo. Samo zestok rad u teretani i trcanje vrijedi za njega. Ina predispozicije da bude tip igracha kao recimo sto je bio freddy ljubgberg. Nizak nisko teziste dobra tehnika. Okretan na malo prostoru i moze da probije odbranu
Holandjani nisu nimalo gluoi u ovom trenutku ih ne zanimaju asistencije i golovi od realno receno pocernika sa potencijalom. Samo pouzdanost i drzanje pozicija na terenu u obadvije faze igre. Isto vazi i za repku.
Holandjani nisu nimalo gluoi u ovom trenutku ih ne zanimaju asistencije i golovi od realno receno pocernika sa potencijalom. Samo pouzdanost i drzanje pozicija na terenu u obadvije faze igre. Isto vazi i za repku.
-
- Kontakt:
Treba on ici odavde gdje ce ga cijeniti i gdje ce igrati, pusti ti psv
Ućera ga Man, i Zwolleu i Esmiru.
Evo usao u 79 minuti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Da bi se neko cijenio mora se prvo dokazati. To ne može preko noći, pogotovo jer još uvijek ne razumije dobro fudbalsku taktiku po evropskim zahtjevima fudbala. Mali je odličan ali treba sabura, treninga, vjere u sebe i doći će do eksplozije u šta ne sumnjam. Da je odrastao u evropskim ekipama mislim da bi bio bara bara sa Alajbegovićem.zeljovac21 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:55Treba on ici odavde gdje ce ga cijeniti i gdje ce igrati, pusti ti psv
Asistencija, bravo sine bosanski 

-
- Kontakt:
Bravo, odlicno igra ali je vidno frustriran minutama koje dobija
Bravoo odlicna asistencija za 0:4 
Slicna kao protiv Nizozemske

Slicna kao protiv Nizozemske
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Odlicna asistencija, jos uvijek smatram da treba ici na posudbu gdje ce igrati svaku tekmu. Ne mozes se u ovakvoj konkurenciji ni motivisati da jace radis kad se unaprijed zna ko ce da igra koliko
- L' Imperator
- Kontakt:
Sam momak samo treba da dobije loptu u for i da izadje 1 na 1 sa golmanom, i suigrač mu okrene igru na drugu stranu...