adnanhz je napisao/la:mma hz razumijemo se
A slusam malog Kenu i onako upravu je za ovih 5-6 mladih igraca treba im dati polahko sve vecu sansu i kad dodje vrijeme lijepo zaradit na njima al da se te pare pametno dalje uloze a ne ko do sad, bar se nadam
Jeste brate al da se ne ispale kao svi do sada nakon jedne uspjesne sezone za sicu(handzic.pandza itd itd),da ne trce odmah nego da sacekaju pa da se prodaju za 2,3 milioncica ...sto da ne al valja guzicu strpiti i ostati kad dodze ponuda za vani kad guzica zine

....al sa sadasnjom strukturom u klubu mislim da bi i te pare brzo "mrak "progutao... i ova uprava nas je probala zajebat ..lafo otjerali baljka i company, a oni ih premjestili u omladinske selekcije ahhaha i svi bi oni tako da se mi strpimo dok za njih ne dodze bilo kakva ponuda ssamo da idu vani ,a mi cemo cekati sljedece "nade" da stasaju pa ispocetka!!samo u krug i na nulii 00000000000000000!!
svi dobri ..igraci otisli zaradice sebi, uprava raspodjelila jedno 300 milja sto ce dobiti za te igraca ..jedino navijaci ostaju zakinuti i cekaju sljedece omaldince pa sve ispocetka...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.