Moze brisati koliko hoce, dokumentovano je

Moze brisati koliko hoce, dokumentovano je
Ne znam zasto ste se uvrijedili cilj posta nije bio da nekog uvrijedim samo sam pokuso objasniti da u svijetu postoji prototip terorista kojeg nisam ja osmislio, danas gdje god i sta god da se desi bilo kakav napad ako je teroristicki 90% svijeta ce u glavi da ima bradatog sirijca. Ja niti sam igdje naveo da to podrzavam niti da ne podrzavam, samo sam pokuso objasniti zasto neko moze biti islamofob.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 13:58Covjek nema pojma sa Islamom, pojma nema da su se u evropi raznosili bombama mogo prije nego te sto spominje, Irska,Italija,Spanija to je bilo kao dobar dan tako da nebi bilo lose da malo nauci i procita o tome,mada nece jer su to katolici bili. Nek pogleda statistike po evropi sto se tice kriminala.i svega ostalog mada to mu nece odgovarati niti ce pisati o katolickim spodobama koji rade sve i svasta. Zamisli da je ovo objavio neki musliman haha pa razapinjali bi narednih 20 godina,bilo bi islamisti itd mada ovo sad nece biti nista,nece pisati fasizam itdlet3 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 13:52A smetaju li ti zidovi ili krscani koji nosi brade ? ili su samo muslimani problematicni ?LondonBlues je napisao/la: ↑02 okt 2025, 13:25
Izvini ali muslimani su sami stvorili taj prototip kad ga vidis sa bradom da ocekujes da je opasan bombom samo jos nije skonto gdje ima najvise ljudi da se raznese(pricam o muslimanima iz tako tih zemalja koje financiraju ili su financirane od terorizma) i stvarno glupo je bilo koga optuzit da je islamofob, danas se opeces na mlijeko ujutro ces i u jogurt da puses, tako da ne znam nakon nekolicine teroristickih napada u ime Allaha i 100 djevica koje ga cekaju u raju i nekolicine manjih napada gdje bude “samo” 15ak ljudi izbodeno bas cudno kako neko moze biti islamofob.
Kakav si ti debil.
Time samo pokazuje (pored toga sto je nacionalista) da je jos i pichka od covjeka.
Odmah SE ovi sda dzamijasi upale. Halo, utuvi u glavu da si ti bijeli autohtoni evropljanin I kad neko prica protiv migranata I islamizacije, ne Misli na tebe ni na albance.shvati da ti sa arapima , Pakistancima I slicnim nemas apsolutno nista zajednicko cak ni religiju. Njihov Islam I tvoj Islam SU 2 razlicite religije.Aduka87 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 13:04Fasista spominje islamizaciju Evrope kao da neko na silu ljude prevode na Islam kao nesto lose, kao da muslimani vladaju Evropom i Amerikom a svi hite u Jerusalem da ljube onaj zida. Podrzava Kirka islamofoba njaveceg, rasistu, ksenofoba nema sta jos nije.
Yebo mu Kirk najmilije
Zanuma me ovo, kako mislis dva razlicita Islama?Diadora je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:35Odmah SE ovi sda dzamijasi upale. Halo, utuvi u glavu da si ti bijeli autohtoni evropljanin I kad neko prica protiv migranata I islamizacije, ne Misli na tebe ni na albance.shvati da ti sa arapima , Pakistancima I slicnim nemas apsolutno nista zajednicko cak ni religiju. Njihov Islam I tvoj Islam SU 2 razlicite religije.Aduka87 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 13:04Fasista spominje islamizaciju Evrope kao da neko na silu ljude prevode na Islam kao nesto lose, kao da muslimani vladaju Evropom i Amerikom a svi hite u Jerusalem da ljube onaj zida. Podrzava Kirka islamofoba njaveceg, rasistu, ksenofoba nema sta jos nije.
Yebo mu Kirk najmilije
Da ove skutorske gluperde znaju Kako ovi ciji cmar ljube tretiraju palestince Koji SU krscani momentalno bi izvadili glavu iz zio supka Ali neznaju TJ nece da znaju. Ne kontaju da SU ovi sto ubijaju palestince ti Koji guraju masovnu imigraciju u evropu, I Jos otvoreno SE buse time.
Haj reci da se zayebavas...HercegovinaCali je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:28Objavio prije dva dana,danas novinari saznaju.
Kako nitko nije vidio da je Zrinjski objavio videozapis za KLu u kojem u prvih 10 sekundi prikaza grada Mostara prikazuje katoličku crkvu,dzamiju i pravoslavnu crkvu.
Ne odgovara narativu pa nitko ništa.
Promjeni Štimac i dlaku i ćudRollingPaper je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:25“Trebamo se suprotstaviti. Ustati protiv onih koji na stadionima uzvikuju 'za dom spremni' - rekao je Igor Štimac na tribini "Edukacijom protiv nasilja u sportu.
Izjava Štimca iz 2008 godine. Eto slobodno guglajte.
Cim je malo ufatio zapadnog Mostara, odma se poustašio![]()
Goretzka kako ti se u pm vise da praviti profili po ovom forumuLondonBlues je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:22Ne znam zasto ste se uvrijedili cilj posta nije bio da nekog uvrijedim samo sam pokuso objasniti da u svijetu postoji prototip terorista kojeg nisam ja osmislio, danas gdje god i sta god da se desi bilo kakav napad ako je teroristicki 90% svijeta ce u glavi da ima bradatog sirijca. Ja niti sam igdje naveo da to podrzavam niti da ne podrzavam, samo sam pokuso objasniti zasto neko moze biti islamofob.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 13:58Covjek nema pojma sa Islamom, pojma nema da su se u evropi raznosili bombama mogo prije nego te sto spominje, Irska,Italija,Spanija to je bilo kao dobar dan tako da nebi bilo lose da malo nauci i procita o tome,mada nece jer su to katolici bili. Nek pogleda statistike po evropi sto se tice kriminala.i svega ostalog mada to mu nece odgovarati niti ce pisati o katolickim spodobama koji rade sve i svasta. Zamisli da je ovo objavio neki musliman haha pa razapinjali bi narednih 20 godina,bilo bi islamisti itd mada ovo sad nece biti nista,nece pisati fasizam itd
A od kud znate, mozda sam bas i ja sam musliman.
Trenutno korisnika/ca: laszlo, westsideSB96 i 62 gosta.