Vidio sam brate, nisam ga jos gledaoBegovicRamiz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 20:36sta kazes za ovu zvucnu kombinaciju
Samir Gonzalez
Argentinac igra za juniore Zrinjskog
Valjda on im je domaci vidim igrao je i juniorsku premijer ligu
Vidio sam brate, nisam ga jos gledaoBegovicRamiz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 20:36sta kazes za ovu zvucnu kombinaciju
Samir Gonzalez
Momak, pa 100 mjesta praznih…Combattente87 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:36Pančićeva Omorika ovog foruma, momak je bez konkurancije ! hvala Vam !
Dobro to su bile prave rudarske ekipe a samim tim i navijači.kolezeljovac je napisao/la: ↑01 okt 2025, 21:04Najgore onomad kad bi u Tuzli i Zenici..... Bzs lakše u Zvorniku i Banja Luci bilo...
Samir Jesus GonzalezBegovicRamiz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 20:36sta kazes za ovu zvucnu kombinaciju
Samir Gonzalez
Ima ih tu jos po svemu, ledesma pa fks sa nekim brojevima.. Uvijek su drugi krivi i svi nesto mute, samo je njihov klub ispravan.
Alipasino je napisao/la: ↑02 okt 2025, 06:19Dosta vise sto kazu nekih firmi belaja.Poslusajte malo i starije kako je prije bilo.Sjedilo se u kafani zajedno prodje tekma ide podjebavanje ali opet zajedno.Meni pola raje u Hordama bilo.Cinda Ramljak Droga Campo Kico treba li još.I sta treba.Bio sam i na tekmama Sarajevo HSV sjedili zajedno nije me niko poprjeko pogledo a svi znaju ko sam tj plava krv.U staroj Cinemi Dzine ja i par momaka cuga zajebancija ali u granicama.Mojne mi vise belaja i mangupluka jer vas majke i očevi čekaju kuci.Mirni.
Danas je doslo vrijeme ganjanja a ne bitke. Trce isto ko da je korida i to je to. Nafuraju se da je belaj bio. Kakvi dogovori, prculadija sve.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 07:16Ispada sada da se trebaju drzati neke straze da neko ne dodje u odredjeni dio grada. Ko je jos toliko besposlen za takve stvari
Dogovorite se fino na kakvoj livadi i mlatite se
Steta zbog najavljene kise, vjerujem da bi bio rasprodat stadion da je lijepo vrijeme.Zigazaga je napisao/la: ↑02 okt 2025, 09:30Bliži se polako Krajiški derbi.
Borac igra u skladu sa očekivanjima ,dok Rudareve dobre igre ne prate rezultati adekvatno.I pored sve logike,teorija zavjete i ostalog,očekujem da Rudar neće izgubiti. I tradicija govori tome. Zadnje tri utakmice u Prijedoru su bile nerješeno protiv Borca. Sva tri puta je Rudar vodio .
Evo,upravo gledam prognozu. Trebala bi kiša stat dva sata prije utakmice. Ali opet očekujem skoro pun stadion. Evo čitam,Kesić glavni sudija. Taj isti sudijs je vodio utakmicu Rudar - Borac u sezoni 21/22 . Završilo je nerješeno,ali nikad u životu nisam vidio toliku sudijsku kradju,kao tad. A pratim fudbal skoro 40 godina.Vorovus je napisao/la: ↑02 okt 2025, 11:08Steta zbog najavljene kise, vjerujem da bi bio rasprodat stadion da je lijepo vrijeme.Zigazaga je napisao/la: ↑02 okt 2025, 09:30Bliži se polako Krajiški derbi.
Borac igra u skladu sa očekivanjima ,dok Rudareve dobre igre ne prate rezultati adekvatno.I pored sve logike,teorija zavjete i ostalog,očekujem da Rudar neće izgubiti. I tradicija govori tome. Zadnje tri utakmice u Prijedoru su bile nerješeno protiv Borca. Sva tri puta je Rudar vodio .
u ostalim vijestima, nebo je plavo....
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], LondonBlues i 12 gostiju.