Iskreno cisto sumnjam da ima.BegovicRamiz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 18:54imal iko da iskreno vjeruje da ce biti nesto puno bolje sa ovim trenerom
gore tesko da moze al eto da ce on donijeti ono sto nam treba
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima, jer nema hajpa zbog dolaska novog trenera. A s obzirom da nam je drugo ime FK naopako, bit će bolje aBd.BegovicRamiz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 18:54imal iko da iskreno vjeruje da ce biti nesto puno bolje sa ovim trenerom
Leterme ispade kurban i kriv covjek za sve dobro je pa ga otjerasmo
mozemo li znati kad se vracaju Banic, Mujkic, Elezi, Ljajic pa i o Gojkovicu jednu recenicu kako tece oporavak
Leterme gori od Ibrakovića i Ibričića po Avazu
Ne možemo.
-
- Kontakt:
Ovi mediji su cudo,kad ih razbijemo na proste faktore,kad centra nisu u stanju godinama da predju jedan dan jedan naslov i to je to. Kad je derbi zavrsio svaki dan po 10 clanaka,analize,pohvale,slike,klipovi nemozes da opstanes, svega mi onda i kad hocu da pljunem na sve sto nam se desava necu iz inata,kakvi su ovo dusmani sta je ovo. Zaklet se mogu da svi cekaju jedva da nas vide na dnu.
-
- Kontakt:
Evo ove spodobe,gdje god i sta god otvoris nadjes njegov komentar na svim stranicama sve isto, da objave dosao Messi isto bi pisao.roccosiffredi je napisao/la: ↑01 okt 2025, 18:32Jel se ovaj iz Sjenice zajebava sa namaMi ne smatramo da trebamo predstaviti samo ime i prezime i čovjeka, trebamo predstaviti nove smjernice, novi list i ovu ambiciju FK Sarajevo. Naša istorija protkana je uspjesima, ti uspjesi su uvijek bili plod nesebičnog zalaganja, žrtve svih ljudi koji su u klubu i vezani za klub. Ovo nije prosječan klub. FK Sarajevo od sebe i od svih koji su vezani za klub traži više. Mi nismo prosječni navijači, ni prosječni ljudi koji rade, ni prosječni igrači. Mi smo natprosječna paradigma, ja to tako volim reći. U našim razmatranjima ko bi mogao biti novi šef stručnog štaba, ko je taj koji ima dovoljno strasti, spremnosti na žrtvu, ima natprosjek u svakom ljudskom elementu došlo je ime Marija Cvitanovića. Gospodin Marijo Cvitanović i njegova trenerska i igračka karijera su natprosječni, po našim željama, rekao je Adnan Hodžić,![]()
Nove smjernice vol. 48

Je li mogao Leterme da zabrani rad mirvicu, kada je vec sve kocio? Vrijeđanje inteligencije, uvijek krivi ovi sto dobiju nogu.
-
- Kontakt:
Koliko su mi ogadili fudbal, klub, ma sve oko njega, ravna crta sam sta god da se desi. Do nekih boljih vremena, jer živce na ovo ne vrijedi trošiti.
100%mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:14Ovi mediji su cudo,kad ih razbijemo na proste faktore,kad centra nisu u stanju godinama da predju jedan dan jedan naslov i to je to. Kad je derbi zavrsio svaki dan po 10 clanaka,analize,pohvale,slike,klipovi nemozes da opstanes, svega mi onda i kad hocu da pljunem na sve sto nam se desava necu iz inata,kakvi su ovo dusmani sta je ovo. Zaklet se mogu da svi cekaju jedva da nas vide na dnu.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma kriv je nema sta al sve svaliti na njega nema smislaMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:02Ima, jer nema hajpa zbog dolaska novog trenera. A s obzirom da nam je drugo ime FK naopako, bit će bolje aBd.BegovicRamiz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 18:54imal iko da iskreno vjeruje da ce biti nesto puno bolje sa ovim trenerom
Leterme ispade kurban i kriv covjek za sve dobro je pa ga otjerasmo
mozemo li znati kad se vracaju Banic, Mujkic, Elezi, Ljajic pa i o Gojkovicu jednu recenicu kako tece oporavak
Leterme gori od Ibrakovića i Ibričića po Avazu
Ne možemo.
da citas tekst bez da znas da je o njemu rijec reko bi da se radi o Mirvicu i Aylah
za igrace - bitno je da su zivi
-
- Kontakt:
Vi svemu nadjete manuroccosiffredi je napisao/la: ↑01 okt 2025, 18:32Jel se ovaj iz Sjenice zajebava sa namaMi ne smatramo da trebamo predstaviti samo ime i prezime i čovjeka, trebamo predstaviti nove smjernice, novi list i ovu ambiciju FK Sarajevo. Naša istorija protkana je uspjesima, ti uspjesi su uvijek bili plod nesebičnog zalaganja, žrtve svih ljudi koji su u klubu i vezani za klub. Ovo nije prosječan klub. FK Sarajevo od sebe i od svih koji su vezani za klub traži više. Mi nismo prosječni navijači, ni prosječni ljudi koji rade, ni prosječni igrači. Mi smo natprosječna paradigma, ja to tako volim reći. U našim razmatranjima ko bi mogao biti novi šef stručnog štaba, ko je taj koji ima dovoljno strasti, spremnosti na žrtvu, ima natprosjek u svakom ljudskom elementu došlo je ime Marija Cvitanovića. Gospodin Marijo Cvitanović i njegova trenerska i igračka karijera su natprosječni, po našim željama, rekao je Adnan Hodžić,![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
Odavno gluplji članak i analiza za stanje u Sarajevu nije izašla. Ko je god pisao, ne poznaje većinu stvari ili procesa u klubu, a zasigurno nikog od nabrojanih ne zna lično.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ovaj trener mi se cini ok i da bi mogao napraviti dobre rezultate kod nas
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
Evo neka hraknu svi na klu od Focica,Susica,Hadzibegica itd svaki dan nove analize,clanci,nikako da nam analiziraju zadnjih 16 godina kona tj nicega,Focic nam objasnjava kako nasa pozicija na tabeli kosta vise od njegove, hvala sto nas je uputio,nebi ga bilo lose pitati jesul naucili uplatnice da uplate.visokohz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:41100%mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:14Ovi mediji su cudo,kad ih razbijemo na proste faktore,kad centra nisu u stanju godinama da predju jedan dan jedan naslov i to je to. Kad je derbi zavrsio svaki dan po 10 clanaka,analize,pohvale,slike,klipovi nemozes da opstanes, svega mi onda i kad hocu da pljunem na sve sto nam se desava necu iz inata,kakvi su ovo dusmani sta je ovo. Zaklet se mogu da svi cekaju jedva da nas vide na dnu.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 20:05Evo neka hraknu svi na klu od Focica,Susica,Hadzibegica itd svaki dan nove analize,clanci,nikako da nam analiziraju zadnjih 16 godina kona tj nicega,Focic nam objasnjava kako nasa pozicija na tabeli kosta vise od njegove, hvala sto nas je uputio,nebi ga bilo lose pitati jesul naucili uplatnice da uplate.visokohz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:41100%mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:14Ovi mediji su cudo,kad ih razbijemo na proste faktore,kad centra nisu u stanju godinama da predju jedan dan jedan naslov i to je to. Kad je derbi zavrsio svaki dan po 10 clanaka,analize,pohvale,slike,klipovi nemozes da opstanes, svega mi onda i kad hocu da pljunem na sve sto nam se desava necu iz inata,kakvi su ovo dusmani sta je ovo. Zaklet se mogu da svi cekaju jedva da nas vide na dnu.

Jasan je obrazac i psihologijs svakog ovog hudnika samoprozvane legende i sad socijalnih slucajeva sto vode i rade po drugim i trecim ligam pa ih ss.ba zovne da strucno komentarisu Sarajevo i trenutna izdanja.
To je isti obrazac na kojem naše društvo počiva.
Gledaš bogatog i uspješnog i Boga moliš da on propadne da ste na istoj razini, a ne da ti uspiješ pa da ga stigneš.
Sarajevo koliko god bilo u krizi, ima novac, ne može se kupiti jeftinim projektima poput trave, tribine, stolice, reflektora.
Sarajevo je najveći brend u ovoj državi, ma koliko god to nekome smetalo i zvučalo sad u ovom trenutku smješno.
Sarajevu samo nedostaje sportski rezultat na nivou brenda i kluba (u ovom trenutku) a to će se aBd posložiti, prije ili kasnije.
Da li sa ovom Upravom ili nekom drugom nebitno ali mi više nikad bez novca nećemo biti i tavoriti finansijski i to će im smetati vječno.
Žao mi je al nas ku*ac zaboli za svaku analizu i analitičara, lahko je sad general biti kad nas je sve pritislo.
Kad smo šampioni bili, borili su se da sjednu u ložu.
To je isti obrazac na kojem naše društvo počiva.
Gledaš bogatog i uspješnog i Boga moliš da on propadne da ste na istoj razini, a ne da ti uspiješ pa da ga stigneš.
Sarajevo koliko god bilo u krizi, ima novac, ne može se kupiti jeftinim projektima poput trave, tribine, stolice, reflektora.
Sarajevo je najveći brend u ovoj državi, ma koliko god to nekome smetalo i zvučalo sad u ovom trenutku smješno.
Sarajevu samo nedostaje sportski rezultat na nivou brenda i kluba (u ovom trenutku) a to će se aBd posložiti, prije ili kasnije.
Da li sa ovom Upravom ili nekom drugom nebitno ali mi više nikad bez novca nećemo biti i tavoriti finansijski i to će im smetati vječno.
Žao mi je al nas ku*ac zaboli za svaku analizu i analitičara, lahko je sad general biti kad nas je sve pritislo.
Kad smo šampioni bili, borili su se da sjednu u ložu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Pročitao sam članak o tome ko je opravdao očekivanja do sada, kažu željkan odigrao iznad očekivanja i izgubio jednu utakmicu zbog sudijskih repova, seronje ne spominju što su nas u ovih 9 kola sudije iskarale i da su nam direktno uzeli nekoliko bodova. J.bem im sve od-do i pos.rem im se u profesiju.visokohz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:41100%mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:14Ovi mediji su cudo,kad ih razbijemo na proste faktore,kad centra nisu u stanju godinama da predju jedan dan jedan naslov i to je to. Kad je derbi zavrsio svaki dan po 10 clanaka,analize,pohvale,slike,klipovi nemozes da opstanes, svega mi onda i kad hocu da pljunem na sve sto nam se desava necu iz inata,kakvi su ovo dusmani sta je ovo. Zaklet se mogu da svi cekaju jedva da nas vide na dnu.

Molim ove novinare da ne izlaze na ove pressove sa ovakvim debilskim pitanjima. Prvo formulacija pitanja nacin kako se postavlja u rangu ramiza zmaja. Ja nisam ni pregledao do kraja zbog ovih debila i njihovih pitanja.
Svakom treneru podrska i sretno kako njemu sa nama tako i nama sa njim.
Vidimo se u ponedjeljak na Hasetu.
Svakom treneru podrska i sretno kako njemu sa nama tako i nama sa njim.
Vidimo se u ponedjeljak na Hasetu.
ABd drug krenut će i nas samo lahkapo...pročepit će siguran sam....fks74 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 20:52Pročitao sam članak o tome ko je opravdao očekivanja do sada, kažu željkan odigrao iznad očekivanja i izgubio jednu utakmicu zbog sudijskih repova, seronje ne spominju što su nas u ovih 9 kola sudije iskarale i da su nam direktno uzeli nekoliko bodova. J.bem im sve od-do i pos.rem im se u profesiju.visokohz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:41100%mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:14Ovi mediji su cudo,kad ih razbijemo na proste faktore,kad centra nisu u stanju godinama da predju jedan dan jedan naslov i to je to. Kad je derbi zavrsio svaki dan po 10 clanaka,analize,pohvale,slike,klipovi nemozes da opstanes, svega mi onda i kad hocu da pljunem na sve sto nam se desava necu iz inata,kakvi su ovo dusmani sta je ovo. Zaklet se mogu da svi cekaju jedva da nas vide na dnu.![]()
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 01 okt 2025, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Fouzi1, Giuseppe1, johntravolta123, jurisicduska, PingoFTW, roccosiffredi, Vanja8, Venom i 62 gosta.