Postao/la Armageddon2012 » 24 apr 2011, 00:16
Ma ljudi dzaba je 100 statuta da se usvoji dok u Ligi postoje klubovi kao Zeljeznicar, Velez ili npr Leotar! Na temi gdje smo prognozirali rezultate sam napisao jos prekjuce sta mislim o ovim kokosarima iz Vrapcica kojima je svaka druga utakmica namjestena i koji su,po ko zna koji put,potvrdili da su najjeftinija ekipa u ligi,a ranije sam pisao i o Zelji nakon Leotara,i onoi proslogodisnjih stela,mada jos od Zepca znamo kakva su to g.ovna. Ovaj cirkus na Grbavici je mogao iznenaditi samo naivne,a ja sam ga najavio jos prije tri dana. Leotar takodje ubija ovu ligu,godinama igra tri za tri i prodaje bodove kad se obezbijedi. Tek kad se ta tri smecarska kluba dekretom izbace u trecu Ligu ova liga bi mogla ici naprijed sa klubovima kakvi su Borac,Sarajevo,Olimpik,Siroki,Zrinjski,Celik,Buducnost,Slavija,Sloboda Tuzla,dotad nam je hiljadu statuta dzaba!!!! Sve dotad ce se cijeli stadion smijati kao veceras i na objave o Velezovom vodjstvu i o Zeljinom "preokretu"...Tjerajte to dok nisu ubili i ovo malo fudbala sto ima ovdje....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...