A gdje je pratnja ovdje

Ja nisam nigdje rekao da nas ne trebate prati. Samo kažem tolika prozivanja kad se vi spomenete, u bilo kakvom kontekstu, jednostavno je licemjerno.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:31To je licemjerje svih navijača i svi to rade. Glupo za isticati.jurisicduska je napisao/la: ↑01 okt 2025, 07:49Igraju historijsku sezonu , cak su drugi na tabeli nakon nekompletiranih svih kola, i samo o cemu pricaju je Sarajevo, a mislim nije to toliki problem koliki je problem sto kad njih spomeneš, odmah idu postovi tipa : “ Lijepo je da se bavis Zeljom vise nego svojim klubom, kao i mnogi na forumu.” - licemjerje.
Vi ste najveće iznenađenje sezone do sada i samim tim najzanimljivija tema.
Pa pogledajte se, cim vi ovo postavljate i kao ironicno komentarisete, vi sami sebe ismijavate.
Vec smo dozivjeli isto,i opet cemo. Igrat ce se aBd ovdje fudbal jos dugo vremena.jurisicduska je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:33Ja nisam nigdje rekao da nas ne trebate prati. Samo kažem tolika prozivanja kad se vi spomenete, u bilo kakvom kontekstu, jednostavno je licemjerno.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:31To je licemjerje svih navijača i svi to rade. Glupo za isticati.jurisicduska je napisao/la: ↑01 okt 2025, 07:49Igraju historijsku sezonu , cak su drugi na tabeli nakon nekompletiranih svih kola, i samo o cemu pricaju je Sarajevo, a mislim nije to toliki problem koliki je problem sto kad njih spomeneš, odmah idu postovi tipa : “ Lijepo je da se bavis Zeljom vise nego svojim klubom, kao i mnogi na forumu.” - licemjerje.
Zajebajite ali budite spremni na isto. Živite svojih 5 minuta ali neće to zadugo.
Ako Adžema ne prenese, mislim da bi vi mogli imati u zadnjh pet sezona ovu ponajbolju.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:39Vec smo dozivjeli isto,i opet cemo. Igrat ce se aBd ovdje fudbal jos dugo vremena.jurisicduska je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:33Ja nisam nigdje rekao da nas ne trebate prati. Samo kažem tolika prozivanja kad se vi spomenete, u bilo kakvom kontekstu, jednostavno je licemjerno.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:31
To je licemjerje svih navijača i svi to rade. Glupo za isticati.
Zajebajite ali budite spremni na isto. Živite svojih 5 minuta ali neće to zadugo.
Sto se tice toga da nece dugo,mozda i nece,ali vama ne bi bio prvi put da umislite da ste sila,pocnete Želju gledati sa visine pa onda par godina gledate Želji u leđa.
Nije to toliko veliki poduhvat s obzirom da je Željo od korone nebitan.Shategabri je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:41Ako Adžema ne prenese, mislim da bi vi mogli imati u zadnjh pet sezona ovu ponajbolju.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:39Vec smo dozivjeli isto,i opet cemo. Igrat ce se aBd ovdje fudbal jos dugo vremena.jurisicduska je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:33
Ja nisam nigdje rekao da nas ne trebate prati. Samo kažem tolika prozivanja kad se vi spomenete, u bilo kakvom kontekstu, jednostavno je licemjerno.
Sto se tice toga da nece dugo,mozda i nece,ali vama ne bi bio prvi put da umislite da ste sila,pocnete Želju gledati sa visine pa onda par godina gledate Želji u leđa.
Nije, ali ne vraća se status preko noći.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:43Nije to toliko veliki poduhvat s obzirom da je Željo od korone nebitan.Shategabri je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:41Ako Adžema ne prenese, mislim da bi vi mogli imati u zadnjh pet sezona ovu ponajbolju.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:39
Vec smo dozivjeli isto,i opet cemo. Igrat ce se aBd ovdje fudbal jos dugo vremena.
Ma vratit će se Željo prije ili kasnije. Ne govorim ovo zato što sam željovac,isto mislim i za Sarajevo.Shategabri je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:46Nije, ali ne vraća se status preko noći.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:43Nije to toliko veliki poduhvat s obzirom da je Željo od korone nebitan.Shategabri je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:41
Ako Adžema ne prenese, mislim da bi vi mogli imati u zadnjh pet sezona ovu ponajbolju.
Korak po korak.
Ili je ovo ipak samo odgovor vasim tastaturama ciji je grad, i da vam vise cak ni po forumima ne prolaze vase laziJet2Holiday je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:36Pa pogledajte se, cim vi ovo postavljate i kao ironicno komentarisete, vi sami sebe ismijavate.
ponasate se ko da ste upali u beograd i prosetali centrom grada a ne Sarajevom, mjestu gdje zivite i radite.
Vi sebi to predstavljate kao bitnost setanja kroz svoj gradKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:22Ili je ovo ipak samo odgovor vasim tastaturama ciji je grad, i da vam vise cak ni po forumima ne prolaze vase laziJet2Holiday je napisao/la: ↑01 okt 2025, 10:36Pa pogledajte se, cim vi ovo postavljate i kao ironicno komentarisete, vi sami sebe ismijavate.
ponasate se ko da ste upali u beograd i prosetali centrom grada a ne Sarajevom, mjestu gdje zivite i radite.![]()
![]()
Došao je trener koji godinama ne vodi ozbiljne klubove. Tokom ljeta je imao nekoliko izjava koje su stvarno bile sramota da to priča trener Želje a zatim kada je igrao 1-1 sa Koperom pričao kako je on sam dovodio sve igrače itd., nakon ispadanja od Kopera ili kad već govori da će dovesti napadača koji zna dati gol te se tako popiša javno na Krpića, Jaganjca i Rakića iako je neke od njih upravo on doveo a mjesec dana kasnije na televiziji priča kako će dovesti napadača koji će znati dat gol. Zatim pred prvo kolo na dan utakmice ide snimati emisiju, a na Grbavici Radnik uzima bod i statistički nas ubija, imali su više šuteva u okvir od Želje na Grbavici. Ok. Drugo kolo Posušje također sramotna igra gdje pobjeđujemo tako što je Alić pokušao centrirati pa mu prešla preko noge i ulazi u gol. Treće kolo Rudar Prijedor ovdje uzima bod i to smo čak morali stizati zaostatak. Zadnjih 10 minuta nas Rudar na Grbavici pritisnuo. Nakon toga se skandiralo Adžeme odlazi. Igrao si protiv 3 najslabije ekipe u ligi i pobjedio samo jednu utakmicu, imao si 2 kiksa na Grbavici u 2 meča, šta se očekivalo? Čuj popišao nas, isto da smo mi bez razloga skandirali to. Tek nakon toga se unormalio i počeo sa korektnim izjavama. Društvene mreže i dalje po meni nisu primjerene za trenera Željezničara.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:43Al kako Adzem kulturno popisa svakog navijaca Zelje za onaj pocetak sezone kad su ga svi tjerali s klupe. Kakav god bio, to nije u stanju bilo ko uradit, a njemu nije prvi put koliko me pamcenje sluzi
Realno, koliko imas godina?12345678922 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:05Zamolio bi KUJANE1946 da se vrate u kolibe ne znam ko ih je pustio da izađu
Previse ozbiljno shvatas Tutu. Ono sto je nodi kod vas, avenija kod Zenicana, sky kod Tuzlaka, to je tuta kod Zrinjevaca. Dezurni debil.Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:53Došao je trener koji godinama ne vodi ozbiljne klubove. Tokom ljeta je imao nekoliko izjava koje su stvarno bile sramota da to priča trener Želje a zatim kada je igrao 1-1 sa Koperom pričao kako je on sam dovodio sve igrače itd., nakon ispadanja od Kopera ili kad već govori da će dovesti napadača koji zna dati gol te se tako popiša javno na Krpića, Jaganjca i Rakića iako je neke od njih upravo on doveo a mjesec dana kasnije na televiziji priča kako će dovesti napadača koji će znati dat gol. Zatim pred prvo kolo na dan utakmice ide snimati emisiju, a na Grbavici Radnik uzima bod i statistički nas ubija, imali su više šuteva u okvir od Želje na Grbavici. Ok. Drugo kolo Posušje također sramotna igra gdje pobjeđujemo tako što je Alić pokušao centrirati pa mu prešla preko noge i ulazi u gol. Treće kolo Rudar Prijedor ovdje uzima bod i to smo čak morali stizati zaostatak. Zadnjih 10 minuta nas Rudar na Grbavici pritisnuo. Nakon toga se skandiralo Adžeme odlazi. Igrao si protiv 3 najslabije ekipe u ligi i pobjedio samo jednu utakmicu, imao si 2 kiksa na Grbavici u 2 meča, šta se očekivalo? Čuj popišao nas, isto da smo mi bez razloga skandirali to. Tek nakon toga se unormalio i počeo sa korektnim izjavama. Društvene mreže i dalje po meni nisu primjerene za trenera Željezničara.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:43Al kako Adzem kulturno popisa svakog navijaca Zelje za onaj pocetak sezone kad su ga svi tjerali s klupe. Kakav god bio, to nije u stanju bilo ko uradit, a njemu nije prvi put koliko me pamcenje sluzi
U tom slučaju, brz oporavak TutaVorovus je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:57Previse ozbiljno shvatas Tutu. Ono sto je nodi kod vas, avenija kod Zenicana, sky kod Tuzlaka, to je tuta kod Zrinjevaca. Dezurni debil.Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:53Došao je trener koji godinama ne vodi ozbiljne klubove. Tokom ljeta je imao nekoliko izjava koje su stvarno bile sramota da to priča trener Želje a zatim kada je igrao 1-1 sa Koperom pričao kako je on sam dovodio sve igrače itd., nakon ispadanja od Kopera ili kad već govori da će dovesti napadača koji zna dati gol te se tako popiša javno na Krpića, Jaganjca i Rakića iako je neke od njih upravo on doveo a mjesec dana kasnije na televiziji priča kako će dovesti napadača koji će znati dat gol. Zatim pred prvo kolo na dan utakmice ide snimati emisiju, a na Grbavici Radnik uzima bod i statistički nas ubija, imali su više šuteva u okvir od Želje na Grbavici. Ok. Drugo kolo Posušje također sramotna igra gdje pobjeđujemo tako što je Alić pokušao centrirati pa mu prešla preko noge i ulazi u gol. Treće kolo Rudar Prijedor ovdje uzima bod i to smo čak morali stizati zaostatak. Zadnjih 10 minuta nas Rudar na Grbavici pritisnuo. Nakon toga se skandiralo Adžeme odlazi. Igrao si protiv 3 najslabije ekipe u ligi i pobjedio samo jednu utakmicu, imao si 2 kiksa na Grbavici u 2 meča, šta se očekivalo? Čuj popišao nas, isto da smo mi bez razloga skandirali to. Tek nakon toga se unormalio i počeo sa korektnim izjavama. Društvene mreže i dalje po meni nisu primjerene za trenera Željezničara.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:43Al kako Adzem kulturno popisa svakog navijaca Zelje za onaj pocetak sezone kad su ga svi tjerali s klupe. Kakav god bio, to nije u stanju bilo ko uradit, a njemu nije prvi put koliko me pamcenje sluzi
Kod Pitara i Velezovaca je prejaka konkurencija, tesko je izdvojiti jednog.
Ne bih se slozio. I dalje je to onaj isti tiktoker sa izletima u prazno, ali vas je poklopio jer je direktno rekao da mu se ovo desilo vec prije i da je to okrenuo u svoju korist, i da ce opet biti tako. Ali sad ste prvi, igrate dobro, sad se moze pokenjat na glavu krpicu i bilo kome, necete mu nista recRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:53Došao je trener koji godinama ne vodi ozbiljne klubove. Tokom ljeta je imao nekoliko izjava koje su stvarno bile sramota da to priča trener Želje a zatim kada je igrao 1-1 sa Koperom pričao kako je on sam dovodio sve igrače itd., nakon ispadanja od Kopera ili kad već govori da će dovesti napadača koji zna dati gol te se tako popiša javno na Krpića, Jaganjca i Rakića iako je neke od njih upravo on doveo a mjesec dana kasnije na televiziji priča kako će dovesti napadača koji će znati dat gol. Zatim pred prvo kolo na dan utakmice ide snimati emisiju, a na Grbavici Radnik uzima bod i statistički nas ubija, imali su više šuteva u okvir od Želje na Grbavici. Ok. Drugo kolo Posušje također sramotna igra gdje pobjeđujemo tako što je Alić pokušao centrirati pa mu prešla preko noge i ulazi u gol. Treće kolo Rudar Prijedor ovdje uzima bod i to smo čak morali stizati zaostatak. Zadnjih 10 minuta nas Rudar na Grbavici pritisnuo. Nakon toga se skandiralo Adžeme odlazi. Igrao si protiv 3 najslabije ekipe u ligi i pobjedio samo jednu utakmicu, imao si 2 kiksa na Grbavici u 2 meča, šta se očekivalo? Čuj popišao nas, isto da smo mi bez razloga skandirali to. Tek nakon toga se unormalio i počeo sa korektnim izjavama. Društvene mreže i dalje po meni nisu primjerene za trenera Željezničara.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:43Al kako Adzem kulturno popisa svakog navijaca Zelje za onaj pocetak sezone kad su ga svi tjerali s klupe. Kakav god bio, to nije u stanju bilo ko uradit, a njemu nije prvi put koliko me pamcenje sluzi
Adzeme popisaj I ovog strucnjakaRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:53Došao je trener koji godinama ne vodi ozbiljne klubove. Tokom ljeta je imao nekoliko izjava koje su stvarno bile sramota da to priča trener Želje a zatim kada je igrao 1-1 sa Koperom pričao kako je on sam dovodio sve igrače itd., nakon ispadanja od Kopera ili kad već govori da će dovesti napadača koji zna dati gol te se tako popiša javno na Krpića, Jaganjca i Rakića iako je neke od njih upravo on doveo a mjesec dana kasnije na televiziji priča kako će dovesti napadača koji će znati dat gol. Zatim pred prvo kolo na dan utakmice ide snimati emisiju, a na Grbavici Radnik uzima bod i statistički nas ubija, imali su više šuteva u okvir od Želje na Grbavici. Ok. Drugo kolo Posušje također sramotna igra gdje pobjeđujemo tako što je Alić pokušao centrirati pa mu prešla preko noge i ulazi u gol. Treće kolo Rudar Prijedor ovdje uzima bod i to smo čak morali stizati zaostatak. Zadnjih 10 minuta nas Rudar na Grbavici pritisnuo. Nakon toga se skandiralo Adžeme odlazi. Igrao si protiv 3 najslabije ekipe u ligi i pobjedio samo jednu utakmicu, imao si 2 kiksa na Grbavici u 2 meča, šta se očekivalo? Čuj popišao nas, isto da smo mi bez razloga skandirali to. Tek nakon toga se unormalio i počeo sa korektnim izjavama. Društvene mreže i dalje po meni nisu primjerene za trenera Željezničara.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:43Al kako Adzem kulturno popisa svakog navijaca Zelje za onaj pocetak sezone kad su ga svi tjerali s klupe. Kakav god bio, to nije u stanju bilo ko uradit, a njemu nije prvi put koliko me pamcenje sluzi
Kako će popišati mene ja samo napisao šta se dešavalo na ljeto, nisam dao svoje mišljenje.MukiBek je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:07Adzeme popisaj I ovog strucnjakaRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:53Došao je trener koji godinama ne vodi ozbiljne klubove. Tokom ljeta je imao nekoliko izjava koje su stvarno bile sramota da to priča trener Želje a zatim kada je igrao 1-1 sa Koperom pričao kako je on sam dovodio sve igrače itd., nakon ispadanja od Kopera ili kad već govori da će dovesti napadača koji zna dati gol te se tako popiša javno na Krpića, Jaganjca i Rakića iako je neke od njih upravo on doveo a mjesec dana kasnije na televiziji priča kako će dovesti napadača koji će znati dat gol. Zatim pred prvo kolo na dan utakmice ide snimati emisiju, a na Grbavici Radnik uzima bod i statistički nas ubija, imali su više šuteva u okvir od Želje na Grbavici. Ok. Drugo kolo Posušje također sramotna igra gdje pobjeđujemo tako što je Alić pokušao centrirati pa mu prešla preko noge i ulazi u gol. Treće kolo Rudar Prijedor ovdje uzima bod i to smo čak morali stizati zaostatak. Zadnjih 10 minuta nas Rudar na Grbavici pritisnuo. Nakon toga se skandiralo Adžeme odlazi. Igrao si protiv 3 najslabije ekipe u ligi i pobjedio samo jednu utakmicu, imao si 2 kiksa na Grbavici u 2 meča, šta se očekivalo? Čuj popišao nas, isto da smo mi bez razloga skandirali to. Tek nakon toga se unormalio i počeo sa korektnim izjavama. Društvene mreže i dalje po meni nisu primjerene za trenera Željezničara.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:43Al kako Adzem kulturno popisa svakog navijaca Zelje za onaj pocetak sezone kad su ga svi tjerali s klupe. Kakav god bio, to nije u stanju bilo ko uradit, a njemu nije prvi put koliko me pamcenje sluzi
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, tutankamon1905 i 35 gostiju.