Atalanta mi onako sad ofrlje pada na pamet, ali majke mi, svako malo naleti nam ovakva noc...
Ali evo penala (koji ćemo naravno fulati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nema od njega nista. Daj Boze da grijesim.
Ma svakako je uvijek izgledao izgubljeno čak i kad nas je spasio protiv NjukeVenom je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:43Kakav bolan hajc, pa ovdje nema igre sekunde... Izgedo bi izgubljeno kao sto i bolji igraci od njega izgledaju trenutnoCAZIN je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:39Koliko god nam je čupao živce kroz svaku utakmicu što je odigrao u ovim utakmicama je po meni bolji izbor od Isaka i Ekitike-a. Ovo su utakmice koje se dobiju na hajc a Darwin je bio majstor toga. Samo ga motiviši i preorat će teren ali eto.
Da se zna podržavam njegovu prodaju ali bi za ovakvih utakmica bio kvalitetan da uđe sa klupe da malo razdrma ekipu.
Dovest taj dvojac, a ne dovest krilo je ravno samoubistvu.Ne dobije li Chelzi mogo bi celo kupit svoje stvari polahko.Gakpo je karinas koji ne umije napravit razliku.Ne znam sta stalno izmislja lafo ih odmara a povrede stizu jedna za drugom,drzi najjaci tim igraca koji su u formi.Sredina Graven,Mac,Dominik moraju igrat sve dok su zdravi sta koji **** vise izmisljas