FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
50 godina covjeku 15 utakmica sa 3 kluba vodio, svako 5 utakmicu dobivo odkaz, evo da izbacimo DINAMO jer hajmo reci da je to velk kolac, opet spadas na 7 utakmica.
Hunt; HUSREF dobio prdalu na 7 utakmica..
Da se nelazemo zelic randulic ovaj sad sto je trener zrinjskog jarni nisu se bas snasli u ovoj ligi a ne tip koji je vec doguro u ornziju i 15 utakmica
Ovaj ce lagano od rudara i prijedora da dobije 3cu
Da se nelazemo zelic randulic ovaj sad sto je trener zrinjskog jarni nisu se bas snasli u ovoj ligi a ne tip koji je vec doguro u ornziju i 15 utakmica
Cimi- Elezi- Ljajić najjače što imamo u veznom redu, nadam se već protiv Zrinjskog da ovo gledamo.
Malo sam pregledao detaljnije njegov cw, Dinamo dok je vodio on je osvojio 52 boda, dobio je otkaz poslije poraza od Rijeke i Slavena po 4:1, imao je 2.22 po utakmici i bio je tada prvi na tabeli, naslijedio ga je Bjelica koji je imao 1.90 bod u prosjeku i osvojio titulu.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:2650 godina covjeku 15 utakmica sa 3 kluba vodio, svako 5 utakmicu dobivo odkaz, evo da izbacimo DINAMO jer hajmo reci da je to velk kolac, opet spadas na 7 utakmica.
U Lokomotivi je imao dogovor da vodi do kraja sezone, nije dobio otkaz i dobio je Goricu u gostima 0 3 i uzeo bod Dinamu sa igracem manje koji je na kraju izgubio titulu.
Izgubio je samo od Varaždina ostale je odigrao x protiv Osijeka i Istre.
Nije to toliko ni lose koliko mi mislimo.
Ma čovjek uopće nije loš stručnjak, pusti nas, nama niko ne valja a ne kontamo da je to transfer politike i uprave a ne do trenera...Pena je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:43Malo sam pregledao detaljnije njegov cw, Dinamo dok je vodio on je osvojio 52 boda, dobio je otkaz poslije poraza od Rijeke i Slavena po 4:1, imao je 2.22 po utakmici i bio je tada prvi na tabeli, naslijedio ga je Bjelica koji je imao 1.90 bod u prosjeku i osvojio titulu.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:2650 godina covjeku 15 utakmica sa 3 kluba vodio, svako 5 utakmicu dobivo odkaz, evo da izbacimo DINAMO jer hajmo reci da je to velk kolac, opet spadas na 7 utakmica.
U Lokomotivi je imao dogovor da vodi do kraja sezone, nije dobio otkaz i dobio je Goricu u gostima 0 3 i uzeo bod Dinamu sa igracem manje koji je na kraju izgubio titulu.
Izgubio je samo od Varaždina ostale je odigrao x.
Kako je imo 52 boda akoje 15 utakmica u zivotu vodio nije valjda 15 bodiva pisali dinamu za pobjedu.Pena je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:43Malo sam pregledao detaljnije njegov cw, Dinamo dok je vodio on je osvojio 52 boda, dobio je otkaz poslije poraza od Rijeke i Slavena po 4:1, imao je 2.22 po utakmici i bio je tada prvi na tabeli, naslijedio ga je Bjelica koji je imao 1.90 bod u prosjeku i osvojio titulu.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:2650 godina covjeku 15 utakmica sa 3 kluba vodio, svako 5 utakmicu dobivo odkaz, evo da izbacimo DINAMO jer hajmo reci da je to velk kolac, opet spadas na 7 utakmica.
- egzodus1946
- Kontakt:
Na osnovu cega nije los strucnjak ??Seipronto je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:47Ma čovjek uopće nije loš stručnjak, pusti nas, nama niko ne valja a ne kontamo da je to transfer politike i uprave a ne do trenera...Pena je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:43Malo sam pregledao detaljnije njegov cw, Dinamo dok je vodio on je osvojio 52 boda, dobio je otkaz poslije poraza od Rijeke i Slavena po 4:1, imao je 2.22 po utakmici i bio je tada prvi na tabeli, naslijedio ga je Bjelica koji je imao 1.90 bod u prosjeku i osvojio titulu.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:2650 godina covjeku 15 utakmica sa 3 kluba vodio, svako 5 utakmicu dobivo odkaz, evo da izbacimo DINAMO jer hajmo reci da je to velk kolac, opet spadas na 7 utakmica.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Nema više Usre, tako da ti i onaj pitar mrš nazad u rupuSpahic98 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:29nokee je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:00Jedini pravi trener kojeg je Ismir doveo je Zoran Zekić i kreten umjesto da mu da sve sto zucne i otjera svakog idiota koji se tu mangupise, on otjera vjerovatno i jedinog pravog trenera s kojim smo imali šansu napraviti iskorak. Nevjerovatno je koliki je to egomanijak.
Al eto nažalost sa Zekicem je otišla i zadnja sansa da bude nešto od nas.
Ismire vrijeme je davno bilo da ideš, nema ovo više smisla. Povedi Ajle i sve ublehe iz kluba. Prodaj nekome svoja prava i sve ti halalim, samo idi.![]()
![]()
Zekic dobio ogromnu platu, doveli mu igrace koje je htio, i opet izgubio titulu sa 20 bodova razlika i sam napustio klub na pocetku sezone.
egzodus1946 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:53Na osnovu cega nije los strucnjak ??Seipronto je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:47Ma čovjek uopće nije loš stručnjak, pusti nas, nama niko ne valja a ne kontamo da je to transfer politike i uprave a ne do trenera...Pena je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:43
Malo sam pregledao detaljnije njegov cw, Dinamo dok je vodio on je osvojio 52 boda, dobio je otkaz poslije poraza od Rijeke i Slavena po 4:1, imao je 2.22 po utakmici i bio je tada prvi na tabeli, naslijedio ga je Bjelica koji je imao 1.90 bod u prosjeku i osvojio titulu.

-
- Kontakt:
Ali ljudi zovu šefom čovjeka koji je tek došao hahahahahah ma mi smo sve ovo zaslužili, i gore
-
- Kontakt:
E jedva cekam da vidim taj atomski fudbal sa mladim skolovanim evropskim trenerom
Isto ko sto smo gledali i sa zekicem , vasoskim , sablicem , rozmanom
Bas su mi se svidjale njihove akcije i njihov rukopis
A kako će ga zvati, možda ekonom. Čovjek i jeste, šef struke.PravdaZacurvanord je napisao/la: ↑30 sep 2025, 18:33Ali ljudi zovu šefom čovjeka koji je tek došao hahahahahah ma mi smo sve ovo zaslužili, i gore
Nećeš ništa vidjeti do Januara, šta baljezgaš?UltraNorth je napisao/la: ↑30 sep 2025, 18:46E jedva cekam da vidim taj atomski fudbal sa mladim skolovanim evropskim trenerom
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jel ovo na sportsport bila kakva akcija napraviš jedan profil dobiješ pet. Nakotilo se u ovih sedam dana svega i svačega na forumu i jebbo majku svaki levat na ovaj pdf naleti i hajd što naleti ovde već što glumi neku pamet.
-
- Kontakt:
Vala proslo januara i januara pa nisam vidio ni od jednog nista ali eto sacekat cemo i ovaj januarPendulum je napisao/la: ↑30 sep 2025, 19:07Nećeš ništa vidjeti do Januara, šta baljezgaš?UltraNorth je napisao/la: ↑30 sep 2025, 18:46E jedva cekam da vidim taj atomski fudbal sa mladim skolovanim evropskim trenerom
-
- Kontakt:
Bicu optimista sto se tice ovih dolazaka u klub.
Vodio je Dinamo 25 kola i 7 kup utakmica.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:52Kako je imo 52 boda akoje 15 utakmica u zivotu vodio nije valjda 15 bodiva pisali dinamu za pobjedu.Pena je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:43Malo sam pregledao detaljnije njegov cw, Dinamo dok je vodio on je osvojio 52 boda, dobio je otkaz poslije poraza od Rijeke i Slavena po 4:1, imao je 2.22 po utakmici i bio je tada prvi na tabeli, naslijedio ga je Bjelica koji je imao 1.90 bod u prosjeku i osvojio titulu.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:2650 godina covjeku 15 utakmica sa 3 kluba vodio, svako 5 utakmicu dobivo odkaz, evo da izbacimo DINAMO jer hajmo reci da je to velk kolac, opet spadas na 7 utakmica.
A na osnovu čega je loš? U Dinamu bio odličan, Lokomotivu oporavio, sta hoces, Xabi Alonsa?egzodus1946 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:53Na osnovu cega nije los strucnjak ??Seipronto je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:47Ma čovjek uopće nije loš stručnjak, pusti nas, nama niko ne valja a ne kontamo da je to transfer politike i uprave a ne do trenera...Pena je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:43
Malo sam pregledao detaljnije njegov cw, Dinamo dok je vodio on je osvojio 52 boda, dobio je otkaz poslije poraza od Rijeke i Slavena po 4:1, imao je 2.22 po utakmici i bio je tada prvi na tabeli, naslijedio ga je Bjelica koji je imao 1.90 bod u prosjeku i osvojio titulu.
Botove s forumaJet2Holiday je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:20Znaci Zekic pod ugovorom jos uvijek, Husref takodjer ili "po dogovoru" ko ce to znati i evo treci trener.
Sreca Rozman nasao angazman, i on je bio pod ugovorom iako nije trenirao ekipu.
Bas bih volio spisak svih zaposlenih, koji su na platnoj listi, u FKS vidjeti. Ukljucujuci igrace, struku, b ekipu, sfk, itd,
Dinamo je i najjace vrijeme imao cca 120 zaposlenih. Mislim da smo mi to premasili.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC