To se ne spominje dok pobjedjujemo i dok smo u vrhu
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- jointunija
- Kontakt:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Jako blizu i jako daleko
Mreza mu smeta, zapeo u nju.
-
- Kontakt:
Kad smo kod te mreže fakat bi moglo neko staklo umjesto one armature na istoku...
Jer si JEDAN JEDINI...........
-
- Kontakt:
Kako mi se ovaj Garcia svidja momak ima prvi korak dribling pregled sve prezanimljiv je
E kakvo ludilo

Nadamo se hrama mi
Jeste brat i protiv Olimpika ili Slavije je dobar bio
Moguce da bude protiv Radnika, a vidim i Ibraheem (17) se vratio sa kratkorocne posudbe
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jesu li rijeseni papiri za Garciu i onog drugog? Sta onaj drugi igra? Tu isto imamo problem U21, zato je najbolje golmana imati kao U21, najbezbolnije. Neko rece da se Ibrahim prikljucio prvom timu?
Pa i nije bas nebitan jer je pocetkom godine potpisao do 2027 ako se ne varam. Znaci moras ga placat jos dugo.imekorisnicko je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:42Nema razloga da se pljuje Krpic,ipak je ostavio ozbiljan trag u klubu. Nije vise u planovima prosto i to je to.
Radovac nebitan lik
Slazem se da nema potrebe pljuvati ikoga, pogotovo Krpica koji nam je nekad valjao i dao dobrih golova.
Ne kazem da sada trebaju igrati, samo pitam gdje su, ima li neko vise informacija.
Trener je odlucio svoje i evo hvala Bogu izgleda da su to dobre odluke i podrzavam ga. Ekipa nam je mladja i obecavajuca aBd
-
- Kontakt:
Mislim da nije tako, ako me sjecanje sobro sluzi potpisao je ili do januara 2026 ili ljeta 2026, nije dalje od toganindza je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:33Pa i nije bas nebitan jer je pocetkom godine potpisao do 2027 ako se ne varam. Znaci moras ga placat jos dugo.imekorisnicko je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:42Nema razloga da se pljuje Krpic,ipak je ostavio ozbiljan trag u klubu. Nije vise u planovima prosto i to je to.
Radovac nebitan lik
Slazem se da nema potrebe pljuvati ikoga, pogotovo Krpica koji nam je nekad valjao i dao dobrih golova.
Ne kazem da sada trebaju igrati, samo pitam gdje su, ima li neko vise informacija.
Trener je odlucio svoje i evo hvala Bogu izgleda da su to dobre odluke i podrzavam ga. Ekipa nam je mladja i obecavajuca aBd
Koliko sam upucen Garcia je registrovan, Ibraheem je sa ekipom, a Freeman je na pripremnoj igrao desnog beka ili desno krilo
Mislim da bi Freeman mogao negdje na posudbu, mozda Travnik, Igman, Slavija,Romanija..
Najveca misterija mi je Garcevic
Sta je s njim, da li ima upute za individalne treninge ili nesto trece
Nekako me to bas interesuje i volio bih neko upucen da nam kaze
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Igrač ne može otići na posudbu i vratiti se da bude registrovan u ekipi nakon par kola osim ako nije dvojna registracija. Ako Ibraheem nije na dvojnoj registraciji ne može se registrovati u ekipi jer je prelazni rok završen.
Sa druge strane Freeman i Garcia ne mogu nigdje do zime jer je prelazni rok završen. Mogu samo kod nas zaigrati do tada mada sumnjam jer imamo već trojicu stranaca koji su jako bitne karike (Odinaka, Erick i Vini). Možda ih vidimo u kupu jedino.
Garčević je, navodno u gipsu. Povreda.
Edit : Sporazum o dvojnoj registraciji je sa Slavijom gdje su Šemdin, Babaluk i Zeničanin tako da Ibraheem-a sigurno nećemo vidjeti na terenu u zvaničnoj utakmici. Bar ne do zime.
Sa druge strane Freeman i Garcia ne mogu nigdje do zime jer je prelazni rok završen. Mogu samo kod nas zaigrati do tada mada sumnjam jer imamo već trojicu stranaca koji su jako bitne karike (Odinaka, Erick i Vini). Možda ih vidimo u kupu jedino.
Garčević je, navodno u gipsu. Povreda.
Edit : Sporazum o dvojnoj registraciji je sa Slavijom gdje su Šemdin, Babaluk i Zeničanin tako da Ibraheem-a sigurno nećemo vidjeti na terenu u zvaničnoj utakmici. Bar ne do zime.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.