Ne obazirite se na to, ne znam da li je ovaj psk išta pogodio. Nedavno su najavljivali transfer Boljevića u Rijeku i to vam dovoljno govori o njima.laznokrilo je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:03Ovo je garant neka glupost,lik 4miliona vrijedi,26 godina ima jos ugovor do 2029 sa Aekom.ado-hz je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:54To je da se naloze opet navijaci i zaborave lakrdiju koja se pravi u i oko kluba...ili jednostavno ovo je glupostlaznokrilo je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:44https://www.facebook.com/share/16yS8p4d ... tid=wwXIfr
Sta je sad ovo?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
- Kontakt:
Ovdje mislim da štiti sudiju koji mu je haver i iz Sarajeva da je neko s strane oprao bi ga . I tu i on pokazuju nedosljednost .Kockoglavi je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:40Picka nije smjela reci ono sto se vidi iz aviona. Jbo majku ustaKarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:28Ma fuj. Odvratan lik uvijek onaj kiseli osmjehKockoglavi je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:26Jel neko gleda kaljanca ovoga cuh golman prvi stigao do lopte a fino se vidi da je guli prvi gurnuo. Kod faula govori da je cvetanoski povukao nogu a vidi se da je ispruzena skroz. Kallanac **** ti Adzem i zeljo mater
Ali ljudi boziji guli kada je gurnuo loptu tu loptu je onda izbio golman i onda je imao kontakt sa gulijem haj to jednom shvatite.... Dakle muftic je nakon kontakta sa loptom imao kontakt sa gulijem. A guli je prije toga imao kontakt sa loptom i da je upspio da je izmakne skroz i da ga muftic udari bio bi penal. Posto je muftic imao komtakt sa loptom, nema penala.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A da nije bilo kontakta, da li bi Guly prošao i možda postigao gol.Pantelija je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:51Ali ljudi boziji guli kada je gurnuo loptu tu loptu je onda izbio golman i onda je imao kontakt sa gulijem haj to jednom shvatite.... Dakle muftic je nakon kontakta sa loptom imao kontakt sa gulijem. A guli je prije toga imao kontakt sa loptom i da je upspio da je izmakne skroz i da ga muftic udari bio bi penal. Posto je muftic imao komtakt sa loptom, nema penala.
-
- Kontakt:
Isti taj Kaljanac prosle godine kad smo dobili Borac 0-1 slicna sitacija Guly sutirao igraci borca poslje odnesene lopte zakacili Gulya rekao cist penal . Ubjedjen sam da je sudio Kazlagic ili Jelic da bi rekao da je penal .Pantelija je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:51Ali ljudi boziji guli kada je gurnuo loptu tu loptu je onda izbio golman i onda je imao kontakt sa gulijem haj to jednom shvatite.... Dakle muftic je nakon kontakta sa loptom imao kontakt sa gulijem. A guli je prije toga imao kontakt sa loptom i da je upspio da je izmakne skroz i da ga muftic udari bio bi penal. Posto je muftic imao komtakt sa loptom, nema penala.
Najpoštenije bi bilo ove Mamiće namamiti da dodju a onda ih gepekovati i pravac Zagreb. Izvolite kriminalce!
Šopić i Petev navodno odbili ponudu ?
-
- Kontakt:
Ma kaljanac je gnjida , kad god nam je sudio ubio nas je. Isto k oda se sveti sto nije karijeru napraviobordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2025, 21:02Isti taj Kaljanac prosle godine kad smo dobili Borac 0-1 slicna sitacija Guly sutirao igraci borca poslje odnesene lopte zakacili Gulya rekao cist penal . Ubjedjen sam da je sudio Kazlagic ili Jelic da bi rekao da je penal .Pantelija je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:51Ali ljudi boziji guli kada je gurnuo loptu tu loptu je onda izbio golman i onda je imao kontakt sa gulijem haj to jednom shvatite.... Dakle muftic je nakon kontakta sa loptom imao kontakt sa gulijem. A guli je prije toga imao kontakt sa loptom i da je upspio da je izmakne skroz i da ga muftic udari bio bi penal. Posto je muftic imao komtakt sa loptom, nema penala.
Sad izlaze svi insajderi, svi nas odbili 

Ovaj Edo Isanovic maloprije kod Marjana u lajvu rece da je potpisao Cvitanovic...ako je istina igre mogu da pocnu 

Negdje procita da bi trebao doci Robert Ljubicic iz AEK-a.
-
- Kontakt:
Nije valjda da fkt vjerujes u te gluposti

Sretno sefe ko i svakome do sad ali mi smo sprdnja teska a ti si tu samo figurica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne bih oprostio za vrijeme provedeno tu Ali ne bih imao obraza traziti odstetu nakon ovakvih rezultata posebno zato sto voli klub.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:18Slažem se, ali nećemo se lagati pa reći da je on ikakav trud i rad ovdje pokazao u zadnjem mandatu.napoleon72 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:08Nije Husref kriv sto je Ismir tele. Nadam se da ce mu uzet sto vise moze.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:06
Trud![]()
Rad![]()
Ovo što je uradio je za robije, a ne za naplate.
A novac ga sljeduje kako god okreneš, ybg nije ga sam sebi dao.
Nije ista situacija kao 2019 I tad Sam ga potpuno razumio. Sad NEMA argumente da trazi odstetu.
.. jer Stari je volio Sarajevo...
A evo te život, vidi legendeNazorUso je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:53Musemic ce dobiti neku "lijevu" ulogu u klubu, jer ostaje uposlenik kluba. Razlog - nije zelio sporazumni raskid, nego da mu se isplati sve do kraja ugovora... To vam je PROVJERENA informacija. Ovo "sporazumni" je patka za nas naivne. Istina je da ce obitavati u klubu jos preko godinu i pol, do kraja ugovora.
Voli nas vise od zivota !!!

A dajte ljudi evo ja ga ne mogu smisliti, ali ja imam informaciju iz kluba da covjek sad ne zeli ni marku od nas. Tako da nemojte da sirite neke stvari koje nisu provjerene.eccehomo je napisao/la: ↑29 sep 2025, 21:51A evo te život, vidi legendeNazorUso je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:53Musemic ce dobiti neku "lijevu" ulogu u klubu, jer ostaje uposlenik kluba. Razlog - nije zelio sporazumni raskid, nego da mu se isplati sve do kraja ugovora... To vam je PROVJERENA informacija. Ovo "sporazumni" je patka za nas naivne. Istina je da ce obitavati u klubu jos preko godinu i pol, do kraja ugovora.
Voli nas vise od zivota !!!A eno Sablić podnio ostavku i napustio Velež bez pare dinara, a šta to njega veže za Velež
Mozda trazi eure...Gomis99 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 21:57A dajte ljudi evo ja ga ne mogu smisliti, ali ja imam informaciju iz kluba da covjek sad ne zeli ni marku od nas. Tako da nemojte da sirite neke stvari koje nisu provjerene.eccehomo je napisao/la: ↑29 sep 2025, 21:51A evo te život, vidi legendeNazorUso je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:53Musemic ce dobiti neku "lijevu" ulogu u klubu, jer ostaje uposlenik kluba. Razlog - nije zelio sporazumni raskid, nego da mu se isplati sve do kraja ugovora... To vam je PROVJERENA informacija. Ovo "sporazumni" je patka za nas naivne. Istina je da ce obitavati u klubu jos preko godinu i pol, do kraja ugovora.
Voli nas vise od zivota !!!A eno Sablić podnio ostavku i napustio Velež bez pare dinara, a šta to njega veže za Velež

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 29 sep 2025, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.