Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2025/26
Gdje se može gledati EL u BiH.Nema na Areni BiH
Vjerovatno ce uvrstiti do sutra u raspored. A ako imas Telemach, ide na SK.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
A mi koji imamo moju tv ???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ma daj zar nije presla na arene 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bice bar jedna domaca vise,a potencijalno i 4.Jabroni je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:37Vidjet ćemo do kad mogu dizati cijene sezonskih i dnevnih karata.hayden je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:45Partizan samo od ulaznica ima 10+ miliona evra, ove godine,ako bude POF vjerovatno i do 12-12,5 miliona.
Za Partizan je steta sto nem ajos vecu dvoranu i zarada bi bila veca.
Dodaj tome hiljade clanskih, jedna je 70 maraka,ako nije ove godine i vise...Plus sponzori.
Sezonske su opet digli iako će biti manje domaćih tekmi. Kažu da su opet prodali 14k, ali po broju dostupnosti karata na dan zatvaranja prodaje ne bih rekao.
Najjeftinija karta za jednu tekmu je sad 3000rsd, znači petoba za sami vrh iza koševa![]()
Ne znam jesam li ikad vidio ovoliko dostupnih karata za Euroligu
Planski je to uradjeno. Bolje im je da vise prodaju pojedinacnih karata. U zadnjem valu prodaje pustili su samo 2k sezonskih i to je planulo odmah. Da su pustili duplo vise otislo bi za dan...Nema razloga da se sumnja u podatke jer je zainteresovanost ovih par godina iznad kapaciteta.
Podigli su cijene sezonskih za 20%, tako da im je ovih 14k donijelo kesa kao prosle godine 16k
I uz to brat bratu ostalo oko 7k da se prodaje od utakmice do itakmice. Uzeo sam sezonsku.
Sto se pojedinacnih tice i prosle i pretptosle sezone je za El najjeftinija bila 3000 ili 50 maraka, to je svega par coskarskih ulaza. Vecina karata n agornjem nivou je 3500
Medjutim ove godine je u donjem nivou doslo do poskupljenja.
Sto se tice do kad ce moci dizati, pa sve dok bude ovolika potraznja...Ne treba zaboraviti da su uslovljavali i ove sezone sa clanskim...Tako da Partizan ostvaruje ekstremne prihode od ulaznica i za evropski nivo. Jednog dana ce sigurno doci do smanjenja interesovanja e onda ce morati i spustati karte.
Ono sto sam pisao drzava kroz sponzore i ministarstvo ucestvuje u budzetu KKP sa 17%, sto je prilicno beznacajno na ovaj budzet.
izgleda nigdje sudeći p0o tv rasporedu na arena bh kanalima
- JohnCleese
- Kontakt:

Osuđen na piratsvo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
1.U januaru je zauzeta Arena, i ne važi ti sezonska. Piše ti to u napomenamahayden je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:28Bice bar jedna domaca vise,a potencijalno i 4.
Planski je to uradjeno. Bolje im je da vise prodaju pojedinacnih karata. U zadnjem valu prodaje pustili su samo 2k sezonskih i to je planulo odmah. Da su pustili duplo vise otislo bi za dan...Nema razloga da se sumnja u podatke jer je zainteresovanost ovih par godina iznad kapaciteta.
Podigli su cijene sezonskih za 20%, tako da im je ovih 14k donijelo kesa kao prosle godine 16k
I uz to brat bratu ostalo oko 7k da se prodaje od utakmice do itakmice. Uzeo sam sezonsku.
Sto se pojedinacnih tice i prosle i pretptosle sezone je za El najjeftinija bila 3000 ili 50 maraka, to je svega par coskarskih ulaza. Vecina karata n agornjem nivou je 3500
Medjutim ove godine je u donjem nivou doslo do poskupljenja.
Sto se tice do kad ce moci dizati, pa sve dok bude ovolika potraznja...Ne treba zaboraviti da su uslovljavali i ove sezone sa clanskim...Tako da Partizan ostvaruje ekstremne prihode od ulaznica i za evropski nivo. Jednog dana ce sigurno doci do smanjenja interesovanja e onda ce morati i spustati karte.
Ono sto sam pisao drzava kroz sponzore i ministarstvo ucestvuje u budzetu KKP sa 17%, sto je prilicno beznacajno na ovaj budzet.
2. Treća faza sezonskih nije ni blizu planula. Da si ušao posljednji dan prodaje na sixtix, lako si se mogao uvjeriti u to.
3. Najjeftinija prošle godine za ćumez gore je ponavljam bila 2500.
1.Ove godine je format prosiren. Partizan ce igrati utakmicu vise u Areni.
2. Naravno da je planula. Drug je pokusao uzeti kartu. Nije uspio. Zato su i ogranicili taj kontigent. Jer cijene da ce klub biti u igri fo kraja sezone i da ce bez problema prodavati pojedinacne.
4. Logicno. Dvije hiljade sezonskih je prosle godine vise prodato.
Da ne shvatis pogresno, jednog dana ce sigurno interesovanje pasti narocito ako nastave cijediti navijace, ali ti pokusavam ukazati da klubu vise odgovara manje prodatih sezonskih.
Pisano je vec, oko 1500 ljudi iz Evrope dolazi na Partizanove utakmice i jos oko 4k iz regiona...Govorimo o EL.
3.Da za te dvije utakmice je bila ta cijena. Za sve ostale 3000. Govorimo o "najgorim" mjestima.
2. Naravno da je planula. Drug je pokusao uzeti kartu. Nije uspio. Zato su i ogranicili taj kontigent. Jer cijene da ce klub biti u igri fo kraja sezone i da ce bez problema prodavati pojedinacne.
Da ne shvatis pogresno, jednog dana ce sigurno interesovanje pasti narocito ako nastave cijediti navijace, ali ti pokusavam ukazati da klubu vise odgovara manje prodatih sezonskih.
Pisano je vec, oko 1500 ljudi iz Evrope dolazi na Partizanove utakmice i jos oko 4k iz regiona...Govorimo o EL.
3.Da za te dvije utakmice je bila ta cijena. Za sve ostale 3000. Govorimo o "najgorim" mjestima.
Mojne se ljutit, ali drug ti nije znao ući pravilno na mapuhayden je napisao/la: ↑29 sep 2025, 22:001.Ove godine je format prosiren. Partizan ce igrati utakmicu vise u Areni.

Čitao sam i na twitteru da ljudi drame da je kasnilo puštanje i da nema karata, a zapravo je Sixtix UX vrlo neintuitivan i zbunjuje disableovano dugme za Kupi sezonsku kartu, jer sugeriše da nema karata a karte se biraju kroz Izmjenu podataka iz nekog razloga
Kažem ti, ulazio sam svaki dan prodaje jer sam se nećkao, i sve do posljednjeg dana si mogao birati tribinu gdje hoces.
Mozda grijesim za potražnju dnevnih, ali vidjet cemo stanje na dan utakmice.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Odeš kod komsije i glumis da ti je stalo do njega i da si zato dosao na sijelo.
Pregledas utakmicu koja te interesuje i kuci.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Tebra, instaliraj Venture VPN i nakon toga odes na sajt winxsite..como ,tu imas Arena Premium ( Srbija ) ,tu ce ti prenositi utakmice. To ti je minuta posla ,jbg

Eto,nadam se da ces uspjeti.
Lijep pozdrav.
- NerminFatic
- Kontakt:
Pa ovaj Dubai opasna ekipa, sve azbaha do azbahe. Ne znam kako ce Kameni ovdje dobiti 5 minuta. Mozda u Aba ligi samo.
Vjerovatno ce imati vise prostora za igru u ABA utakmicamaNerminFatic je napisao/la: ↑30 sep 2025, 18:25Pa ovaj Dubai opasna ekipa, sve azbaha do azbahe. Ne znam kako ce Kameni ovdje dobiti 5 minuta. Mozda u Aba ligi samo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kraljttbvb
- Kontakt:
MoRe li se neka trica zabiti
Dubai za sad trice 7/7

Dubai za sad trice 7/7

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
partizanu fali jos jedan centar
Doveden je za Abu svakako. Ovdje imas ove crnce plus Petruseva. Nema on tu sta traziti realno. Tu je jedino plus sto ce mozda biti dostupan za kvalifikacije.NerminFatic je napisao/la: ↑30 sep 2025, 18:25Pa ovaj Dubai opasna ekipa, sve azbaha do azbahe. Ne znam kako ce Kameni ovdje dobiti 5 minuta. Mozda u Aba ligi samo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.