FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 28 sep 2025, 18:21

strujasamo je napisao/la:
28 sep 2025, 14:40
Svi ovi gore nabrojani PENZIONERI ni F od fudbalera večini sam mogao biti BABO ni potrčati nemogu Oni bi meni morali platit da gledam PENZIONERE Bolje da igra sa juniorima djeca bi se uigrala a ove TRUHLINJE pravac dom penzionera Svaku utakmicu igra sa najmanje dva PENZIONERA Hercegovina je bauk za Slobodu kantali su ih uvijek poput Branitelja Troglava a da ne spominjem Zrinjski Široki Davno je to bilo kad je Sloboda pobijedila Zrinjskog 0 1a gol je dao JOLDIČ
Jedne sezone smo u 27.kolu razvalili Branitelj :lolno:
tuzlanska Sloboda

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 11:17

Slobodas je napisao/la:
20 sep 2025, 20:53
Šta je fazon sa onom porukom Fukara Azmiru?
Druže kad već pitaš evo ti info iz prve ruke, Azmir Husic je poceo ono sto nismo dozvoljavali Nosonji i njegovoj klapi, prvo 700 ulaznica prodato sa Tuzla cityem( a bilo više od 1500 ljudi na stadionu), druga tekma sa Čelikom 1100 ulaznica prodato( bilo više od 2000 ljudi) od toga 300-350 ulaznica za Robijaše. Treće postavio je Josipa Dusparu najvece **** ikada za komesara bezbjednosti ponovo da ne bi Jolda bivši vođa i istinski Slobodaš bio na toj poziciji jer momak ima certifikat i radi taj posao preko 10 godina. Na mjesto Semira Osmanovica došao je Azmirov čovjek kojeg je izjebao za 2-3 plate u Simin hanu i on “voli” Slobodu. Krenule su rodbinske veze i zapošljavanja a pravi Slobodaši kreću se odstranjivati od kluba, Adnanu Omerovicu i Isaku Memisevicu se počeo miješati u omladinski pogon isto tako dotični Azmir Husic. Gdje idu prodaje od članskih, dresova, majica i ulaznica, duguje se igračima a Azmir marke ne da svoje, Nedzad Bijesovic nije zakazao ni jednu skupstinu a trebao je zakonski, ima mnogo toga što je prljavog veša koje radi dotični Azmir a i koje planira raditi, u fazonu “ja sam bog i batina”, ma koliko god da nas je u kopu dokle god je jedan covjek na tribini, Fukare ce uvijek izaci sa istinom u javnost i neće biti prodane duše kao što su Bajra, Indir i Karač to zapamtite svi koji ponižavate ove momke sa tribine, nisu oni krivi što je jedan majmun doveo Faraona na Sjevernu tribinu a prije toga 5 godina unazad mu je taj isti majmun **** mater. Sve sami lični interes je vladao i konačno im je taj isti mangup Jolda svima stao na crtu i rekao dosta više vašeg kamatarenja tribine i **** ih.

Fukare nikada nisu bile niti ce biti nečija privatna prčija i svaki transparent ima svoju smisao, ništa nije bez razloga !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 12:02

Odanideji87 je napisao/la:
29 sep 2025, 11:17
Slobodas je napisao/la:
Druže kad već pitaš evo ti info iz prve ruke, Azmir Husic je poceo ono sto nismo dozvoljavali Nosonji i njegovoj klapi, prvo 700 ulaznica prodato sa Tuzla cityem( a bilo više od 1500 ljudi na stadionu), druga tekma sa Čelikom 1100 ulaznica prodato( bilo više od 2000 ljudi) od toga 300-350 ulaznica za Robijaše. Treće postavio je Josipa Dusparu najvece **** ikada za komesara bezbjednosti ponovo da ne bi Jolda bivši vođa i istinski Slobodaš bio na toj poziciji jer momak ima certifikat i radi taj posao preko 10 godina. Na mjesto Semira Osmanovica došao je Azmirov čovjek kojeg je izjebao za 2-3 plate u Simin hanu i on “voli” Slobodu. Krenule su rodbinske veze i zapošljavanja a pravi Slobodaši kreću se odstranjivati od kluba, Adnanu Omerovicu i Isaku Memisevicu se počeo miješati u omladinski pogon isto tako dotični Azmir Husic. Gdje idu prodaje od članskih, dresova, majica i ulaznica, duguje se igračima a Azmir marke ne da svoje, Nedzad Bijesovic nije zakazao ni jednu skupstinu a trebao je zakonski, ima mnogo toga što je prljavog veša koje radi dotični Azmir a i koje planira raditi, u fazonu “ja sam bog i batina”, ma koliko god da nas je u kopu dokle god je jedan covjek na tribini, Fukare ce uvijek izaci sa istinom u javnost i neće biti prodane duše kao što su Bajra, Indir i Karač to zapamtite svi koji ponižavate ove momke sa tribine, nisu oni krivi što je jedan majmun doveo Faraona na Sjevernu tribinu a prije toga 5 godina unazad mu je taj isti majmun **** mater. Sve sami lični interes je vladao i konačno im je taj isti mangup Jolda svima stao na crtu i rekao dosta više vašeg kamatarenja tribine i **** ih.

Fukare nikada nisu bile niti ce biti nečija privatna prčija i svaki transparent ima svoju smisao, ništa nije bez razloga !
Pa ko vraca dugovanja od prosle uprave i jos neka dugovanja cak iz 2018g. Ili je to parola sto nije zaposlio vaseg vodju ili sta je vec. A sto se tice omladinskog pogona odavno je to trebalo ocistiti, samo treba imati damu za to pa se suprostaviti tim likovima, cuj covjek nije marke dao, vjerujem ds nije dao nekim likovima poznatim po njihovim misicima koje potenciraju....
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 sep 2025, 12:07

Ne znam za ove situacije pa necu da komentarisem. Ali sto se tice ulaznica i prodaje, otkad znam za Slobodu, uvijek je bilo vise ljudi na tribinama, nego sto se proda ulaznica. Nije ovo prvi put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 12:25

DamirT je napisao/la:
29 sep 2025, 12:07
Ne znam za ove situacije pa necu da komentarisem. Ali sto se tice ulaznica i prodaje, otkad znam za Slobodu, uvijek je bilo vise ljudi na tribinama, nego sto se proda ulaznica. Nije ovo prvi put.
To je problem od davnina, imas ih koliko hoce koji godinama ulaze djabe, jednostavno smatraju da oni to ne trebaju placati, to je balkanski sindrom....to se mora rijesirti prvo iz sigurnosnih razloga koje je UEFA propisala a ne da covjek sa kupljeno kartom ne moze sjesti kada dodju neke utakmice gdje bude prepun stadion pa sjede po stepenicama......
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 12:46

Ulaz na stadion isti od 1957 godine kada je napravljen.....kao i tribina, samo malo usminkana i postavljene stolice....to je sve sto je uradjeno....i imas firmu JU Gradski stadion Tusanj.....kada bi ih neko pitao sta rade u firmi mislim da ne bi znali reci.....uhljeb do uhljeba.....kao sto imamo slucaj u FK Slobodi....ljudi godinama zive od Slobode kao da je njihovo vlasnistvo i kad im dodje neko da im razyebe sijelo....pobuna.....ne branim apsolutno nikoga ali dokle vise carsijanera, velikih Slobodasa, koji sisajuu krv godinama Slobodi.....ovaj gore nabroja sve ugrozene "intelektualce" sa misicima....ma rasteraj Azmire sve, nek se i ugasimo...privatizovali tribine, omladinski pogon od kojeg bi klub trebao zivjeti u buducnosti....
🔴⚫️

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 29 sep 2025, 13:29

Ma ja sve Fukare zlatne, a nedavno jedan njihov pripadnik koji radi kao Security ispred mojih očiju pušta dvojicu svojih da prođu samo bez karte. Ovdje je jedini spas da se naprave brojači karata jer očigledno niko ovdje nema obraza. Svaka nova garnitura pljuje prethodnu i onda se pitamo sto su nam brojke na stadionu takve kakve jesu i što grupu vode neka djeca gdje mozda trojica imaju preko 18 godina.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 29 sep 2025, 13:32

Skver je napisao/la:
29 sep 2025, 12:46
Ulaz na stadion isti od 1957 godine kada je napravljen.....kao i tribina, samo malo usminkana i postavljene stolice....to je sve sto je uradjeno....i imas firmu JU Gradski stadion Tusanj.....kada bi ih neko pitao sta rade u firmi mislim da ne bi znali reci.....uhljeb do uhljeba.....kao sto imamo slucaj u FK Slobodi....ljudi godinama zive od Slobode kao da je njihovo vlasnistvo i kad im dodje neko da im razyebe sijelo....pobuna.....ne branim apsolutno nikoga ali dokle vise carsijanera, velikih Slobodasa, koji sisajuu krv godinama Slobodi.....ovaj gore nabroja sve ugrozene "intelektualce" sa misicima....ma rasteraj Azmire sve, nek se i ugasimo...privatizovali tribine, omladinski pogon od kojeg bi klub trebao zivjeti u buducnosti....
Ma treba jos koji kruzni tok uradit jos jedno 15 jezera, to bi najbolje bilo. Gdje idu te pare od Panonike, ti silni milioni, na kruzne tokove? Pa samo Panonika moze isfinansirat rekonstrukciju zapadne tribine i natkrivanje. Jel moguce da ovoliko se nema sluha za sport, pa ovo je Bogu plakati.

Bitno je penzionere obic i njima udovoljit jer bukvalno oni samo i glasaju, to je glavno glasacko tijelo.

“Jugosaurusi” drze na vlasti partiju koja je unistila sport u gradu. Hajd nebitno sto su unistili sport, ubili su nam i volju za sport, ogadili su nam sport.

Jos malo pa ce 100 godina kako se nista nije uradilo na zapadnoj tribini i ulazu na stadion. Da nema sjeverne tribine docekali bi tacno 100 godina od 1957. Godine da se bukvalno nista nije uradilo na Tusnju, osim plasticnih wc-ova. I to je dobar pomak, prestali smo pisat uz zidove kao prije….

Pa ljudi jel moguce da smo ovoliko dotakli dno i da ovoliko stojimo zakopani u mjestu… Tuga, jad i cemer.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 29 sep 2025, 13:53

Power10 je napisao/la:
28 sep 2025, 11:33
Ovdje se priča o nekom pauziranju za ulazak u PL, i kao navodno da se saniraju dugovi. Prvo, mi stojimo zakovani sa tih famoznih 3 miliona (sa kamatama), i ne mičemo se sa te tačke zadnjih najmanje 15 godina. Drugo, ako ove godine nije cilj ulazak, čemu onda dolazak tolikog broja igrača sa strane? Njihovo stanovanje i život u Tuzli, bez plate i doprinosa, mjesečno nisu ispod 1500 po igraču. Neka ih je 10 sa strane, to je 150 000 godišnje minimum.
Kako ti dodje na 150.000 :urnebes: 1.500x10=15.000
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 29 sep 2025, 14:33

pa pomnoži sa godinom i to je to. ali tu je dodatni problem. godina ima 12 mjeseci a kod nas se uprave ponašaju ko da je 10
& $ ?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 15:03

"Adnanu Omerovicu i Isaku Memisevicu se počeo miješati u omladinski pogon"

Stvarno koji bezobrazluk, covjek im se mijesa u biznis.... Ni manje ni vise nego predsjednik kluba. To je nedopustivo, poslije toliko vremena da im se neko mijesa u tesko stecenu imovinu.
🔴⚫️

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 15:08

Skver je napisao/la:
29 sep 2025, 15:03

Stvarno koji bezobrazluk, covjek im se mijesa u biznis.... Ni manje ni vise nego predsjednik kluba. To je nedopustivo, poslije toliko vremena da im se neko mijesa u tesko stecenu imovinu.
Glup si, **** te aco nosonja, do skoro si sve najbolje o njemu pisao a sad fola volis samo Slobodu, jbt azmir mater a ti njemu zoharu jedan.

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 29 sep 2025, 15:13

crvenocrnitz je napisao/la:
29 sep 2025, 13:53
Power10 je napisao/la:
28 sep 2025, 11:33
Ovdje se priča o nekom pauziranju za ulazak u PL, i kao navodno da se saniraju dugovi. Prvo, mi stojimo zakovani sa tih famoznih 3 miliona (sa kamatama), i ne mičemo se sa te tačke zadnjih najmanje 15 godina. Drugo, ako ove godine nije cilj ulazak, čemu onda dolazak tolikog broja igrača sa strane? Njihovo stanovanje i život u Tuzli, bez plate i doprinosa, mjesečno nisu ispod 1500 po igraču. Neka ih je 10 sa strane, to je 150 000 godišnje minimum.
Kako ti dodje na 150.000 :urnebes: 1.500x10=15.000
Hajde ti malo kod učiteljice, pa mi se obrati. 1.500 trošak x 10 igrača = 15.000 KM za jedan mjesec. Pomnoženo sa 10 mjesci....pitaj dalje učiteljicu.
I još nešto, nije nužno da su svi igrači, ali sigurno ima 10 osoba u klubu kojima se plaća smještaj
Zadnja izmjena: Power10, dana/u 29 sep 2025, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je Sloboda iz Tuzle

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 15:17

29 sep 2025, 15:08
Skver je napisao/la:
29 sep 2025, 15:03

Glup si, **** te aco nosonja, do skoro si sve najbolje o njemu pisao a sad fola volis samo Slobodu, jbt azmir mater a ti njemu zoharu jedan.
Aco je najbolji predsjednik u istoriji Slobode.
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 sep 2025, 15:47

VivaLaLiberta je napisao/la:
29 sep 2025, 13:29
Ma ja sve Fukare zlatne, a nedavno jedan njihov pripadnik koji radi kao Security ispred mojih očiju pušta dvojicu svojih da prođu samo bez karte. Ovdje je jedini spas da se naprave brojači karata jer očigledno niko ovdje nema obraza. Svaka nova garnitura pljuje prethodnu i onda se pitamo sto su nam brojke na stadionu takve kakve jesu i što grupu vode neka djeca gdje mozda trojica imaju preko 18 godina.
Opet bi nasli nacin ljudi da ulaze bez karte :lolno:

Isto to je i sa dugovanjima sto kazes da pljuje svaka uprava prethodnu. Eto sad ce se vratiti dugovanja od carsije, pa kad Azmir ode, neko ce njegove dugove vracati. I tako konstantno. Zacarani krug, jbg.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 16:23

Nema nikakvih začaranih krugova, vi botovi koji znate spinovati ovde i koji k pisete kad nemate zvijezde na nebu, da li je od vas neko kupio člansku od grupe ? Svi se busate u prsa da ste nekakvi navijači a ustvari ste sisice male. Prezdrava je grupa i ova omladina koja je trenutno na tribini, nema klošarluka i ne gleda se kako se ko oblači kao sto su prije radili, samo narod je izgubio povjerenje otkako su Jasmina Imamovica doveli na tribinu njegovi jataci koji su se okrenuli protiv Azmira zarad ličnih interesa. Svi sve znate a ustvari ste karinice koje samo tipkaju po forumima ali evo ima par ljudi koje je malo upuceno u parole i razloge zbog čega se to sve diže, zbog čega se skreće pažnja na neke stvari, a to iznad “skver” sto pišeš za Joldu pitaj ga slobodno koliko su mu davali za utakmicu što je samo na papiru bio komesar za bezbjednost a pitaj koliko je duspara plaćen, Suljo Dorić ti može potvrditi da je za 500KM po utakmici obavljao tu dužnost a Jolda volonterski radio samo da nema lopova u klubu, čim je vidio da pare od ulaznica i sakrivanje brojke prodatih karata odmah je dojavio nama sa Sjevera šta se radi, takođe nije muriju huškao na domaće navijače jer je dijete iz grada i tu je 20 i kusur godina i zna od vremena Bahre pa do Duspare šta su sve Fukare trpile, jedina murija koja tuče domaće navijače. Sve što imamo i što ćemo objaviti za javnost na stranici grupe a vi dumajte da li je to istina ili nije ali ove Fukare će biti uvijek na strani Slobode a ne ličnih interesa, to što vi karinice pišete protiv grupe, niste nikad ni bili dio iste ili ste tu bili radi ličnih interesa.

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 16:37

Skver je napisao/la:
29 sep 2025, 12:02
29 sep 2025, 11:17
Slobodas je napisao/la:

Pa ko vraca dugovanja od prosle uprave i jos neka dugovanja cak iz 2018g. Ili je to parola sto nije zaposlio vaseg vodju ili sta je vec. A sto se tice omladinskog pogona odavno je to trebalo ocistiti, samo treba imati damu za to pa se suprostaviti tim likovima, cuj covjek nije marke dao, vjerujem ds nije dao nekim likovima poznatim po njihovim misicima koje potenciraju....
Debilu, lik marke nije dao svoje, to ti svi mogu potvrditi, pokušava napraviti Tuzla city od Slobode, ono za medije što je izjavio da je se dalo oko 900.000 do sada, bacio je patku za medije ne bi li još koji sponzor se upecao, zajedno sa svojim cukom Nedzadom Bijesovicem koji je pobjego u Hezz zgradu nakon tekme sa Tuzla cityem i naravno u dzepu pare od famoznih 700 ulaznica, Želja alkoholičar dole što radi je momcima koji su radili na biletarnicama je vraćao 500KM kao ovo je vaše, baš me zanima što je to radio, nije tal ni slučajno… A to zadnje što pišeš, taj isti bilder ne treba marke od Slobode, cijeli grad zna ko je on a baš ako si frajer volio bi on takve da vidi da li imaš muda kao preko tastature. A treće sam je napustio tu poziciju jer neće da bude dio lopovluka i vratio se u kop na Sjeveru, ne bi Azmir nakon tekme tražio sastanak sa njim i da se porazgovara da nije u pravu lik, toliko o tome koliko si upućen nosonja.😊

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 29 sep 2025, 16:46

Banujte ovog, nek prijeti negdje drugo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 16:47

Pa ko vraca dugove da bi Sloboda mogla igrati utakmice da ne bi bila suspendovana od NS BiH, ko je platio orhidejice?
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 16:56

Sky9 je napisao/la:
29 sep 2025, 16:46
Banujte ovog, nek prijeti negdje drugo.
Neka ga, moze jedino qrcu prijetiti, **** ih Aza kamikaza, trazi Aza sastanak sa buducim komesarom za bezbjednost :urnebes: i da ih pita sta ce, jos se mijesa im u posao u OFK...
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.