FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam bio za vracanje ali mi je zao jer je ispao naivcina i vidi se da su ga stigle godine nazalost.
-
- Kontakt:
Za ovog je Braco gumena glava institucija
cirkus od izbora.
**** su ih ozbiljna imena i daj ovog da prebrode do zime.
uglavnom vozdra
**** su ih ozbiljna imena i daj ovog da prebrode do zime.
uglavnom vozdra
-
- Kontakt:
Suvisno je pricati o trenerskim kvalitetima ovog lika i njegovih 15 utakmica da se ne lazemo on ce biti fikus tu i raditi sta mu Mamic naredi. Kako ce to izgledati kad i Mirvic hoce da se pita i Ajla hoce da se pita i navodno dodatni investitor dolazi to ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, talova ce raznih biti.
Ovo sto Mirvic radi od kluba ja vise nemam snage za to, da sam normalan ne bi vise pratio, al sta cu kad nisam. Mislim da Amar Osim ne bi ovako vodio FK Sarajevo i on bi na kraju rekao daj da nesto normalno uradimo yebes ga i oni su ljudi
Ovo sto Mirvic radi od kluba ja vise nemam snage za to, da sam normalan ne bi vise pratio, al sta cu kad nisam. Mislim da Amar Osim ne bi ovako vodio FK Sarajevo i on bi na kraju rekao daj da nesto normalno uradimo yebes ga i oni su ljudi

-
- Kontakt:
Debelom debilu treba objaviti rat!!!
-
- Kontakt:
mislim da ce uskoro i krenuti se u to

Uzmes nekog da ti pomogne, jer miislis da zna, a taj ti onda predlozi Cvitanovica. Pitam se sta neko kaze za Cvitqnovica pa Mirvic to popuši i kaze:"Moze." Kad bilo ko, ko iole prati regionalni fudbal zna da je taj lik budala. Mi takvih wanabe trenera imamo na pretek. Pa bolje uzeti nekog domaćeg mladog trenera pa nesto pokusati s nekim nego s ovim "mudima pod bubrege". Pa nismo, nadam se, tolike ovce.
- Shategabri
- Kontakt:
Što volim ovo svrstavanje u tabore za i protiv.
A ono će biti trener Sarajeva i mi ćemo to i dalje gledati.
Koševo Zapad
- Maroon1946
- Kontakt:
Husrefu sve najbolje želim, legenda kluba koja ipak nije ovdje ništa mogla napraviti. Ovo mu je sigurno i zadnji mandat na našoj klupi. Naš najveći trener koji će se teško ponoviti.
Čisto sumnjam da će se i novi trener bolje provesti. Ovdje se promjene moraju praviti iz temelja kluba, od A do Ž. Ismiru to očigledno nije u interesu. Ostaje nada da će Zoran moći nešto napraviti.
Čisto sumnjam da će se i novi trener bolje provesti. Ovdje se promjene moraju praviti iz temelja kluba, od A do Ž. Ismiru to očigledno nije u interesu. Ostaje nada da će Zoran moći nešto napraviti.
-
- Kontakt:
ma husref nije ni trebao na ovo pristajati iako sam licno mislio da ce uraditi bolje. Klub def pada sve nize i nize
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ko da ga objavi? Navijacka grupa koja se raspada i koju je Mirvic kupio? Ili mozda ovi botovi na plati sto nam ovdje podvaljuju spinove svaki dan? Ili mozda taldzije u strukturama, podzemlje koje se uvuklo?
Vrijeme je da se i o tome pocne pricati. 5 do 12 je za ovaj klub. Srljamo u provaliju.
-
- Kontakt:
Zaista je ovo los izbor, prvi potez Zorana je uzasan.
Dozivali smo Mamice evo dobili smo ih. Na sta ce ovo sa njima izaci to samo Bog zna.
Dozivali smo Mamice evo dobili smo ih. Na sta ce ovo sa njima izaci to samo Bog zna.
-
- Kontakt:
Neko će ga morati pokrenuti, dok još ima vremena da se klub spasi, jer ovaj ne misli stati.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 14:55Ko da ga objavi? Navijacka grupa koja se raspada i koju je Mirvic kupio? Ili mozda ovi botovi na plati sto nam ovdje podvaljuju spinove svaki dan? Ili mozda taldzije u strukturama, podzemlje koje se uvuklo?
Vrijeme je da se i o tome pocne pricati. 5 do 12 je za ovaj klub. Srljamo u provaliju.
Mislim da će Husrefa pratiti u penziju jer kad mu Mirvić isplati ovo što je dužan, neće Husref više nigdje nikoga voditi.RaymondRed je napisao/la: ↑29 sep 2025, 14:59Ti se ne javljaj, idi prati musemica sada u 2. Federalnoj

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sad gledam imao je niz od 28 utakmica bez poraza u Dinamu, dosta solidno je vodio Lokomotivu.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 29 sep 2025, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
ovdje ce se i 2 struje polako stvoriti. Jedna koju ce mirvic kupiti i da ga podrzava a druga protiv. Uglavnom klubu se ne pise dobro