Ma vala ste majstori za cirkus, bez obzira na sva naša ofiranja.Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2025, 14:52Pomalo komšije, jest da ima materijalaal neka, nije da ste vi bez aferima i to skorijih.
Ambalaža rotira!
Premijer liga BiH - aktuelno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
U top 5. najvecih blamova tu smo nazalost mi. 1) Famozni Samir Ceric, multimilioner u skupom odijelu koji nije ni marke ulozio, i 2) Blamaza sa investitorima iz Saudijske Arabije, jos nam njihovog trenera uvalili, a da marke nisu ulozili. Ovaj vas barem trosi, i to ko pravi Amerikanac
Ali eto, red je i mi da se malo nasmijemo.

Jel moguće da bosanski real madrid ovoliko puca po šavovima

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Combattente87
- Kontakt:
Znači Zoran Mamić novi trener Sarajeva, cool 

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma Cerić je blam stoljeća,međutim kod njih nekako uvijek ide u nastavcima. Evo od odlaska Zekića do danas je 10 nekakvih senzacija bilo. Mamići,prinčevi,Ajla...Hansestadt je napisao/la: ↑29 sep 2025, 14:58U top 5. najvecih blamova tu smo nazalost mi. 1) Famozni Samir Ceric, multimilioner u skupom odijelu koji nije ni marke ulozio, i 2) Blamaza sa investitorima iz Saudijske Arabije, jos nam njihovog trenera uvalili, a da marke nisu ulozili. Ovaj vas barem trosi, i to ko pravi AmerikanacAli eto, red je i mi da se malo nasmijemo.
-
- Kontakt:
Najjace je sto oni prizeljkuju nekog ozbiljnog covjeka na klupi, a klub im obicna praonica para gdje se sef struke ne pita ni za sta. Nije cudo sto je FKS privuklo Mamice. Nisu uspjeli pipke pusiti ni u hercegovackim zabitima, al ce zato ovladati sa FKS.
Pročepit će negdje.
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno nosimo tu štafetu, al bogme imate i vi sabranih djela.imekorisnicko je napisao/la: ↑29 sep 2025, 14:55Ma vala ste majstori za cirkus, bez obzira na sva naša ofiranja.Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2025, 14:52Pomalo komšije, jest da ima materijalaal neka, nije da ste vi bez aferima i to skorijih.
Ambalaža rotira!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kad bih morao da biram Jusufbegovica ili ovo sto im dolazi, prije bih Jusufbegovica izabrao. Bio bi sigurno vise motivisan, poznaje sve igrace, poznaje ligu u detalje, taman bih ih vodio pola godine i to bi bilo to, ali bih ih vodio odlicno u tom periodu i imali bi vise bodova.
-
- Kontakt:
Dokaz da pojacanja i neki strasni igraci ne igraju ulogu kvalitete.Samo konstantnost,predanost i rad,posten rad.vrati se kad tad, pitajte Fedju Dudica
Promijeniti naziv teme u FK Sarajevo - all about.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- Shategabri
- Kontakt:
Nikakav dokaz.Direktorcic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:10Dokaz da pojacanja i neki strasni igraci ne igraju ulogu kvalitete.Samo konstantnost,predanost i rad,posten rad.vrati se kad tad, pitajte Fedju Dudica
Možeš ti dovoditi ne znam kakve igrače kad je struka raspad sistema.
Koševo Zapad
- imekorisnicko
- Kontakt:
Realno,kod vas je u klubu nešto opasno truhlo.Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:13Nikakav dokaz.Direktorcic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:10Dokaz da pojacanja i neki strasni igraci ne igraju ulogu kvalitete.Samo konstantnost,predanost i rad,posten rad.vrati se kad tad, pitajte Fedju Dudica
Da ne bude da samo prcam,to znam iz iskustva sa Željom.
Osjeti se kad je tako.
-
- Kontakt:
Nemam pojma jesmo se razumjeli,htio sam reci da bez konstantnosti,predanog rada,truda,zalaganja nema nista. Dovodjenje 6-7 igraca po prelaznom roku i mjenjanje trenera 2-3 trenera godisnje nosi samo ovo sto trenutno imaju Sarajevo i Velez. Zato sam napisao,pitati fedju dudica kako to ide,dokazao je to u Velezu i kragujevcuShategabri je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:13Nikakav dokaz.Direktorcic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:10Dokaz da pojacanja i neki strasni igraci ne igraju ulogu kvalitete.Samo konstantnost,predanost i rad,posten rad.vrati se kad tad, pitajte Fedju Dudica
Za Velez je doslo vrijeme za domaceg trenera,merzic,obad,custovic,kodro,vaha. Neki su nerealni naravno,ali evo izvrtise se svi moguci hrvati i srbi sa licencama
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I tako postadoše BH Dinamo u svega desetak dana...
- Shategabri
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sa ovakvim igracima, nebitno ko vam je trener i iz koje drzave dolazi. Vi trebate gledati da kako je god moguce skupljate bodove do polusezone i onda izmisliti pare za potpunu rekonstrukciju, jedno 10 odlazaka i dolazaka. Onda trazite ozbiljnog trenera. Do tad, nebitno ko vas vodi jer vam je ekipa najslabija u ligi. Neka vodi Ibro ako treba. Rudar je jaci sa ovim Spancima.Direktorcic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:16Za Velez je doslo vrijeme za domaceg trenera,merzic,obad,custovic,kodro,vaha. Neki su nerealni naravno,ali evo izvrtise se svi moguci hrvati i srbi sa licencama
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Našu Aylu niste mogli išćerat, da isćerate Maminja

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Gledajuci rezime ovog Cvitanovica jasno je da je on Mamicev covjek, puno vremena s njima proveo u Dinamu, trenirao Dinamo II poslije dobio priliku i u prvom timu..
Ono sto nije najpozitivnije jeste to kako se kratko zadrzao u posljednja dva tri kluba, doduse u Lokomotivi je i dosao da vodi ekipu zadnjih 5 utakmica sezone nakon cega su promovisali Nikicu Jelavica kao novog trenera za ovu sezonu.
U Sibeniku su bili problemi finansijske prirode i s njima se 2 godine ganjao po sudu da mu isplate dugovanja.
Vidjet cemo kako ce to sve Mamic da hendla sad
Ono sto nije najpozitivnije jeste to kako se kratko zadrzao u posljednja dva tri kluba, doduse u Lokomotivi je i dosao da vodi ekipu zadnjih 5 utakmica sezone nakon cega su promovisali Nikicu Jelavica kao novog trenera za ovu sezonu.
U Sibeniku su bili problemi finansijske prirode i s njima se 2 godine ganjao po sudu da mu isplate dugovanja.
Vidjet cemo kako ce to sve Mamic da hendla sad

Dva puta im smjenismo Husrefa, oba puta nakon sto je fasovao u derbiju. Nije u redu.
2019 kad je plakao pred kamerama, Amar mu poslao izvinjenje i rekao da ga voli
2025 Adzem mu se nece izviniti 
2019 kad je plakao pred kamerama, Amar mu poslao izvinjenje i rekao da ga voli

-
- Kontakt:
Pravda za curvanord !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.