Na treneru pokazujemo da smo ozbiljan klub, mi da smo ozbiljan klub imali bi tim bolji nego Arsenal nakon ulupanih milijardu i po al ne nesto se ceka, igrac ne smije imati vise od 22 godine kad dolazi u klub, ocekujemo da se ne desavaju amaterske greske poput one Santosa. Povrijede se Colwill i Delap i Palmer. Zanimljivo niko ne spominje Delapa, kolko bi nam koristio to nije humano.superFrankie je napisao/la: ↑29 sep 2025, 11:20
Ko bi rekao, ipak smo ozbiljan klub koji ne otpusta trenera nakon dva poraza gdje je imao igraca manje
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Hajde ima nade bar je priznao da je sve ukakio
Džaba mu priznanje, kad nakon utakmice na Manchester Unitedom nije shvatio ništa za isti slučaj 7 dana kasnije.
Glup, gluplji, Maresca!
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Da li ce mou sutra biti docekan zvizducima ili aplauzima?
- superFrankie
- Kontakt:
Bit ce docekan uz skandiranje :Jooooseeee Mourinhooo
- wadethegreat
- Kontakt:
Fazon je sto je svaki put isto pokusao. Pa Brate na dva Tri treninga ih istreniraj Kako sta kad dobiju crveni.
Lik izbacuje krila I preda se…
Meni fakat nekada nije jasno da ljudi koji daleko Bolje od nas znaju fudbal ne vide ovako neke stvari.
Jel postoji ikakva nada na ovoj tekmi, pa sve živo protiv nas
- Pensioner26
- Kontakt:
Veceras nemaju pravo da kiksaju u ligi sampiona.
Od stoperske linije tu je najsigurniji Caloba,jer ga nema u subotu,mozda Achea upariti sa njim..Kukurelja lijevi bek,a ne bi ne cudilo da Gusto krene veceras na poziciji desnog beka,da malo odmori Dzejmsa pred mec u subotu,a imao je i blazu povredu protiv Brajtona,kada je nezgodno doskocio u jednom duelu,mada me ne bi cudilo da ga gurne u sredinu ako Kaisedo i Santos budu odsutni sa meca..
Sredina Enco i "svjezi" Lavia ili vec pomenuti Dzejms..
Po krilima Neto,a na drugo krilo bi stavio Garnaca,jer bilo bi glupo da opet Neta stavlja na lijevo krilo sto nije njegova pozicija,ali ne bi me cudilo da Neto krene sa klupe,a Estevao u prvoj postavi.. U napad bi gurnuo Guiua,da Joao Pedro malo predahne.
I valjda je Baltazar radio sa ekipom o "pomracenju uma"
Od stoperske linije tu je najsigurniji Caloba,jer ga nema u subotu,mozda Achea upariti sa njim..Kukurelja lijevi bek,a ne bi ne cudilo da Gusto krene veceras na poziciji desnog beka,da malo odmori Dzejmsa pred mec u subotu,a imao je i blazu povredu protiv Brajtona,kada je nezgodno doskocio u jednom duelu,mada me ne bi cudilo da ga gurne u sredinu ako Kaisedo i Santos budu odsutni sa meca..
Sredina Enco i "svjezi" Lavia ili vec pomenuti Dzejms..
Po krilima Neto,a na drugo krilo bi stavio Garnaca,jer bilo bi glupo da opet Neta stavlja na lijevo krilo sto nije njegova pozicija,ali ne bi me cudilo da Neto krene sa klupe,a Estevao u prvoj postavi.. U napad bi gurnuo Guiua,da Joao Pedro malo predahne.
I valjda je Baltazar radio sa ekipom o "pomracenju uma"

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Meni kada Palmer nije tu kao da igra neka trećerazredna ekipa..samom pojavom uliva nešto,neku nadu ,neku borbu.Sto puta smo svjedočili da i njega ne ide,ali nekako povuče ekipu,napravi se nešto na ho- ruk,na snagu,na neki individualni kvalitet,neko bljesne..međutim ovo sada stvarno ne liči ni na što..pa nama je dovoljno samo centrirati...i imaš pola gola u našoj mreži.Najgori su mi ovi neodređeni igrači tipa Gusta..frajer niti igra beka,niti je krilo..hebem mu majku ako si bek zalijepi se za protivnika,udri,grizi,tuci samo nedaj proći,ako si krilo onda prođi,istrči,centriraj . ..
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa lici dok se celo ne usere i izbaci svaku kreativnu opciju na terenu.aqarius je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:23Meni kada Palmer nije tu kao da igra neka trećerazredna ekipa..samom pojavom uliva nešto,neku nadu ,neku borbu.Sto puta smo svjedočili da i njega ne ide,ali nekako povuče ekipu,napravi se nešto na ho- ruk,na snagu,na neki individualni kvalitet,neko bljesne..međutim ovo sada stvarno ne liči ni na što..pa nama je dovoljno samo centrirati...i imaš pola gola u našoj mreži.Najgori su mi ovi neodređeni igrači tipa Gusta..frajer niti igra beka,niti je krilo..hebem mu majku ako si bek zalijepi se za protivnika,udri,grizi,tuci samo nedaj proći,ako si krilo onda prođi,istrči,centriraj . ..
Na to sve slagira nam tortu sa Gustom

Nek se celo uozbilji malo.
ADapt overcome all that bullshit

Ide Dzordz u napad,kako forsira lika koji je skoro pa otisao iz kluba,a Guiua vratio sa posudbe,da mu grije klupu
Haj mozda ubode 3 boda.

Haj mozda ubode 3 boda.
- superFrankie
- Kontakt:
Ako vas je zanimalo kako ce biti docekan
Interesuje me postoji li šansa večeras da Maresca na vrijeme izvrši izmjene i osvježi ekipu? 

-
- Kontakt:
Kad vidim ko nam igra u odbrani a ovo narkomansko smece se sprda u napadu,a za te pare smo mogli dovesti kvalitetnog defanzivca,zelim ti sve najgore Garnaco nikad da gola nedas,ma taman da nam za titulu dok god je tvoj neuspjeh u pitanju nek bude i Celzijev ako treba da vide smetljari koga su doveli,jedno nakurceno deriste ofarbano koje se puse na terenu ko da je Ribery a ne moze Dedica jednom da predribla,od jedno 25 nije smio krenuti u prodor
Tri boda......no coment.....
Baš tako tri boda i patnja od igre...
- superFrankie
- Kontakt:
Sigurna pobjeda i tri boda u dzepu, idemo dalje
Nezasluzena pobjeda,Benfika zasluzila da ode kuci neporazena.
Igra ponovo nikakva,samo me zanima jel on radi nesto na tome ili se nada da ce ga Bog pogledat kao veceras..
O Dzordzu ne treba vise pisati,frajer je nevidljiv,Joao Pedro propao zadnjih par meceva,veceras sve kulminiralo crvenim kartonom..zali Boze Guiua na klupi,da mu Dzordz zauzima mjesto..
Izgleda da Baltazar nema autoritet medju igracima,nikako da ih podigne,u zadnja 4 meca 3 crvena..
I da zadnjih 5 meceva igra nula bodova,sto se vidi po broju osvojenih bodova u utakmicama gdje se bodovi racunaju,od mogucih 15,uzeta 4..
Molit Boga da nas Liverpul ne natrpa,nadat se da su upali u malu krizu
Igra ponovo nikakva,samo me zanima jel on radi nesto na tome ili se nada da ce ga Bog pogledat kao veceras..
O Dzordzu ne treba vise pisati,frajer je nevidljiv,Joao Pedro propao zadnjih par meceva,veceras sve kulminiralo crvenim kartonom..zali Boze Guiua na klupi,da mu Dzordz zauzima mjesto..
Izgleda da Baltazar nema autoritet medju igracima,nikako da ih podigne,u zadnja 4 meca 3 crvena..
I da zadnjih 5 meceva igra nula bodova,sto se vidi po broju osvojenih bodova u utakmicama gdje se bodovi racunaju,od mogucih 15,uzeta 4..

Molit Boga da nas Liverpul ne natrpa,nadat se da su upali u malu krizu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.