Premijer liga BiH - aktuelno

LavoviGabela
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la LavoviGabela » 29 sep 2025, 11:49

Direktorcic je napisao/la:
28 sep 2025, 23:43
Threeplanetrees je napisao/la:
28 sep 2025, 23:08
Zaboljesutra je napisao/la:
28 sep 2025, 22:56

Ljudi im nabili komplekse,jučer nekakve nove dvije zastave
Jest vam duša slagati Smiljko je ponosan na vas 😍
slika
Kakva grupa bidona na forumu :urnebes:
Pošteno, jedino vam je sa slike to i ostalo :urnebes: :urnebes:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 29 sep 2025, 11:58

Evo,prošao je prvi od četiri kruga sezone,pa da sumiramo to.
Željo najprijatnije iznenadjenje ,Sarajevo najveće razočarenje,takodje i Velež .Borac i Zrinjski očekivano. Željo igra odlično,ima najbolju publiku,ali mislim da če posustati . Po meni će biti mrtva trka Borca i Zrinjskog za titulu.
Što se opstanka tiče ,ima još da se igra puno,ali Posušje,Rudar i Velež su glavni kandidati za ispadanje. Mada mislim da i Radnik će pasti,mada sad fino izgledaju .

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 29 sep 2025, 12:06

Quartararo je napisao/la:
29 sep 2025, 10:19
Vorovus je napisao/la:
29 sep 2025, 10:00
Strahinja je napisao/la:
29 sep 2025, 09:33
Neuzimajuci u obzir PROLAZNE faktore, daleko daleko poslije derbija FKS-FKŽ, Čelik bi mogao na to drugo mjesto.
Nista gluplje od na silu pokusaja da se Celik gurne u ovu pricu, klub koji nikad nije bio konkurentan ni za sta ne moze biti glavni rival SA klubovima.
Ne pamtim osim jednog finala kupa na Grbavici, ni jednu drugu bitnu utakmicu u Sarajevu da je bio neki hajp kad su gostovali.
Ne bi se mogli nazvati ni prolaznim faktorom.
Tebra, budalaština.

Najveći rivali i derbiji su za Željanu protiv :

1. Sarajevo
2. Velež
3. Borac
4. Zrinjski
5. Sloboda
6. Široki
...
...
...
7. Ostali (manji klubovi)

:yawn:
Sta ba pises gluposti. Kakav siroki sloboda velez . Na drugo mjesto ide čelik kojeg nisi ni spomenuo pogotovu nakon tragicnog događaja 2005 .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 29 sep 2025, 12:09

Najjacaaaaa

slika

slika

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 sep 2025, 12:09

Pact1921 je napisao/la:
29 sep 2025, 12:06
Quartararo je napisao/la:
29 sep 2025, 10:19
Vorovus je napisao/la:
29 sep 2025, 10:00

Nista gluplje od na silu pokusaja da se Celik gurne u ovu pricu, klub koji nikad nije bio konkurentan ni za sta ne moze biti glavni rival SA klubovima.
Ne pamtim osim jednog finala kupa na Grbavici, ni jednu drugu bitnu utakmicu u Sarajevu da je bio neki hajp kad su gostovali.
Ne bi se mogli nazvati ni prolaznim faktorom.
Tebra, budalaština.

Najveći rivali i derbiji su za Željanu protiv :

1. Sarajevo
2. Velež
3. Borac
4. Zrinjski
5. Sloboda
6. Široki
...
...
...
7. Ostali (manji klubovi)

:yawn:
Sta ba pises gluposti. Kakav siroki sloboda velez . Na drugo mjesto ide čelik kojeg nisi ni spomenuo pogotovu nakon tragicnog događaja 2005 .
Tako je sarajevo, pa celik
Ne mogu se ovi poredititi sa zenicom od atmosfere, naboja do rivalstva
Jedino borac moze u neku ruku kad gledamo rivalstvo, ali zbog ovog sa gostujucim navijacima i oni otpadaju
Atmosfera u Zenici najjaca poslije derbija
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 sep 2025, 12:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 29 sep 2025, 12:11

Hrammm1921 je napisao/la:
29 sep 2025, 12:09
Najjacaaaaa

slika

slika
Znas li ti kad je Sejo Brajlovic htio da proda konja u Ustikolini pa ofarbao onog garavog u bijelo, ovo mi dodje obrnuto :urnebes:

Herson

Post Postao/la Herson » 29 sep 2025, 12:13

Zigazaga je napisao/la:
29 sep 2025, 11:58
Željo najprijatnije iznenadjenje ,Sarajevo najveće razočarenje,takodje i Velež .Borac i Zrinjski očekivano. Željo igra odlično,ima najbolju publiku,ali mislim da če posustati . Po meni će biti mrtva trka Borca i Zrinjskog za titulu.
Što se opstanka tiče ,ima još da se igra puno,ali Posušje,Rudar i Velež su glavni kandidati za ispadanje. Mada mislim da i Radnik će pasti,mada sad fino izgledaju .
Lahko je biti najprijatnije iznenađenje kad se protiv tebe ne sude očigledni penali, kad tvoji igrači ne dobijaju crvene kartone za divljačke startove otvorenim đonom na protivnika, kad sudije ne puštaju prednost i prekidaju opasne kontre...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 sep 2025, 12:15

Herson je napisao/la:
29 sep 2025, 12:13
Zigazaga je napisao/la:
Lahko je biti najprijatnije iznenađenje kad se protiv tebe ne sude očigledni penali, kad tvoji igrači ne dobijaju crvene kartone za divljačke startove otvorenim đonom na protivnika, kad sudije ne puštaju prednost i prekidaju opasne kontre...
Penal nije bio, crveni jeste, ali i vama je crveni oprostio tako da sve posteno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 29 sep 2025, 12:16

Zna li se koliki tacno procenat od prodatih ulaznica na Kosevu dobijaju Horde?
Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 29 sep 2025, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 29 sep 2025, 12:16

Herson je napisao/la:
Zigazaga je napisao/la:
jes jes,Željo očigledno klub kojeg se gura.
Vico pritajeni željovac.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 29 sep 2025, 12:31

Herson je napisao/la:
Zigazaga je napisao/la:
vico je zeljovac, za sto godina Borca, Zeljo se gura da bude šampion
fulio si terapiju
nek crknu dusmani, najjaci smo

ultrazonfa
Kontakt:

Post Postao/la ultrazonfa » 29 sep 2025, 12:42

NoProfit je napisao/la:
28 sep 2025, 22:58
ultrazonfa je napisao/la:
28 sep 2025, 22:23
NoProfit je napisao/la:
28 sep 2025, 22:19

Čovjek nema veze sa Sarajevom, navija za lišticu, ti si već drugi koji istom liku odgovara na isti način.

Sanjate Sarajevo svi, džaba vam osmine finala i trofeji kad nas sanjate. I imate 1200 ljudi u prosjeku na utakmicama. :zviz:
Sarajevo je sprdnja od kluba do navijaca, znaci imamo 200 ljudi vise od vas u prosjeku :kafa:
Nisi baš najinteligentniji. Nadovezao sam se na tvoje pisanje o sarajevskim klubovima, implicirajući na grad Sarajevo glupko.

I da, nemate 200 ljudi više u prosjeku, nego skoro 4500 manje.
slika
ik0ik0 je napisao/la:
28 sep 2025, 22:33
28 sep 2025, 22:14

Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
Eto, sad si mi reko. :rol: :rol:
**** mi se i za Sa klubove i za Milan. :rol:
Nije baš najinteligentniji.
Jesi to naucio novu rijec pa je stalno ponavljas 😂, Navodis gore da vas sanjamo, a nidje veze, samoprozvani divovi i Real Madrid, a totalno nebitna karika, Kosevo nam ko domaci teren, redovna ste musterija. Uprava vas voza kako stigne, a vi ko levati se primate na sve…inteligentni covjece :mrgreen:

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 29 sep 2025, 12:44

slika
"I ponovicu ponovo"
"Nemoj mo bit glupi"
by pitar6785
Kakav specijalan slucaj spinovanja i laganja samog sebe te specijalan slucaj kao takav.

Al ova:
"Adzemova izjava juce i danas refren merlinove pjesme nije sreca para puna vreca samim tim pokusava da zamaskira cinjenicu da je on odkad je tu potrosio vise novca na igrace nego zadnji im 5 trenera i opet REZULTAT TANAK KAO I IGRA, IMALI SU SRECE PROTIV VEKEZA POSUSJA BORCA od tih 9 vrlo kahko se moglo desit 2 boda" je bas specijalna izvala.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 sep 2025, 12:59

"Samo trenutak pažnje, molim vas. U ime sudačke ekipe želim vam puno sreće oboma večeras. Hvala vam na protekla dva derbija ispoštovali ste sve što smo se dogovorili u tunelu. Isto očekujem i večeras. Nemojte gubiti vrijeme ganjajući mene po terenu, igrajte dok ne čujete zviždaljku. VAR je tu da ispravi naše pogreške. Znate i jedni i drugi da živim i radim u ovom gradu i nije mi cilj nikoga oštetiti. Neka pobijedi bolji, uživajte u utakmici i sretno", rekao je Ljajić.

bravo sudija

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 29 sep 2025, 13:19

29 sep 2025, 12:42
Jesi to naucio novu rijec pa je stalno ponavljas 😂, Navodis gore da vas sanjamo, a nidje veze, samoprozvani divovi i Real Madrid, a totalno nebitna karika, Kosevo nam ko domaci teren, redovna ste musterija. Uprava vas voza kako stigne, a vi ko levati se primate na sve…inteligentni covjece :mrgreen:
Vidim koliko smo ti nebitni, čovjek iz lištice ti odgovara na post, a tebi samo sarajevski klubovi u glavi. :rol:

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 29 sep 2025, 13:25

Ovi pitari su stvarno divovi. Tek sad vidim.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 29 sep 2025, 13:25

Zeko87 je napisao/la:
29 sep 2025, 07:54
MikiPirs je napisao/la:
29 sep 2025, 07:28
Pablo11 je napisao/la:
29 sep 2025, 04:13
Moze li neko postaviti video ako je ko gledao iz 68. minute sudija svirao igranje rukom igraca Posusja i da nam to prokomentarisu ovi od tamo? Jel sve cisto ili?
Nema se sta postaviti da se komentarise, u pravom smislu te rijeci, jer kamera nije uhvatila taj trenutak, bar meni je sve bilo “zamrljano” u prenosu, kamerman zaspao, uglavnom totalno nebitna situacija :D (mislim da je bolje da se postavi penal za Sarajevo i crveni za Zelju ;) )
Haj priznaj da ti je malo truba što nemaš s kim podijeliti sportski rivalitet. Ono kad pomisliš "Čovječe vidi kako se ovi Pitari i Manijaci povazdan zafrkavaju", uglavnom simpa bude. Onda se sjetiš da ti kao navijač Borca nemaš tu mogućnost. Jedina ti je satsifkacija u životu što uživaš da te svi mrze jer si politički projekat, a nekad si bio klub sa nekom tradicijom. Je l' de da je bezze osjećaj, priznaj? :mrgreen:
Ma zna i on da se guraju, nego mu je drago jer je manjins i uvijek ce biti. Volio bi da je sebin, ali ga ne prihvataju u Srbiji, jednostavno je ‘zaglavio’ ovdje i mora se necemu nasladjivati. Cuj zamrljano mu bilo jel isto kao sto nisu vidjeli povuci linije od sunca..
Fk Željezničar.

Olise
Kontakt:

Post Postao/la Olise » 29 sep 2025, 13:28

Tuce11 :bow:
Pijačare još boli, ovaj poraz ih je izgleda dotukao :zviz:

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 29 sep 2025, 13:33

Mario Cvitanovic novi trener Sarajva.
Radio je u gotovo svim omladinskim kategorijama Dinama, a od jula 2017. do marta 2018. godine je bio na klupi prvog tima Modrih.
Poslije je radio u Al-Wehdi, Šibeniku i Lokomotivi koju je napustio u maju ove godine.

Vrijedi spomenuti da je u posljednjih sedam godina, kao trener vodio svega 15 utakmica na klupi tri gore navedena kluba. :hmmmmm:
Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 29 sep 2025, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.