Dio "objektivne" forumske publike razmatra vec kako ce novog sefa na noz docekati, znam ja nas, hebo nas..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dio "objektivne" forumske publike razmatra vec kako ce novog sefa na noz docekati, znam ja nas, hebo nas..
Čini mi se da čeka zakon o sportu, tako se nešto pisalo, a Mirvić je već potvrdio (?) u onoj izjavi nešto na fazon nama investitorima. Da li se to odnosi na njega i Tana ne znam.
Kako Dudica nismo? Zekic je tehnicki sam dao otkaz, haj imamo indicije zbog cega i da je pritisnut nekim stvarima, al sam je otisao. Al Dudic je statisticki najgori trener, ispao od srednjoskolaca u kupu, primio peticu od Tuzle, imao ocajne rezultate. Kad se sjetim utakmica gdje mu je DMFa drzao Cirjak a onda gore Avramovski, Dal, Dzafic i Ikic. U odbrani nerijetko tri beka i jedan stoper. I dok neko nije poceo s pricom "nisu mu doveli stopera", gospodin je sam iskljucivo trazio igraca koji je prosao pripreme. Takvog krajem augusta sa slobodnim papirima neces naci. Mogao se dovest bilo kakav slobodan stoper pa ga postepeno integrirat, za mjesec bi se spremio dovoljno, kao evo kod nas Cimirot.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 09:50Kad se sve sabere mi smo trebali nikad otjerati dudica ni Zekica. Nezdrava sredina smo i to je to
Lazes ali bas kvalitetno.napoleon72 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 09:58Kako Dudica nismo? Zekic je tehnicki sam dao otkaz, haj imamo indicije zbog cega i da je pritisnut nekim stvarima, al sam je otisao. Al Dudic je statisticki najgori trener, ispao od srednjoskolaca u kupu, primio peticu od Tuzle, imao ocajne rezultate. Kad se sjetim utakmica gdje mu je DMFa drzao Cirjak a onda gore Avramovski, Dal, Dzafic i Ikic. U odbrani nerijetko tri beka i jedan stoper. I dok neko nije poceo s pricom "nisu mu doveli stopera", gospodin je sam iskljucivo trazio igraca koji je prosao pripreme. Takvog krajem augusta sa slobodnim papirima neces naci. Mogao se dovest bilo kakav slobodan stoper pa ga postepeno integrirat, za mjesec bi se spremio dovoljno, kao evo kod nas Cimirot.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 09:50Kad se sve sabere mi smo trebali nikad otjerati dudica ni Zekica. Nezdrava sredina smo i to je to
Pa valjda obrnuto.
Ne bih to komentarisao ali Smrk je postenjacina i Majka Tereza u odnosu na Bracu Mamicroccosiffredi je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:26I Šmrk nam je zvanično ušao u klub. Odatle i parola na derbiju anamo onih.
znas dobro da dudic poslije 3 pobjede uzastopne ide u zenicu. Tamo bi i lIVERPOOL gubio. Frajer nema ni jedan poraz na kosevu. PRodali tad Mujakica i stopera nam igrao Djokanovic.napoleon72 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 09:58Kako Dudica nismo? Zekic je tehnicki sam dao otkaz, haj imamo indicije zbog cega i da je pritisnut nekim stvarima, al sam je otisao. Al Dudic je statisticki najgori trener, ispao od srednjoskolaca u kupu, primio peticu od Tuzle, imao ocajne rezultate. Kad se sjetim utakmica gdje mu je DMFa drzao Cirjak a onda gore Avramovski, Dal, Dzafic i Ikic. U odbrani nerijetko tri beka i jedan stoper. I dok neko nije poceo s pricom "nisu mu doveli stopera", gospodin je sam iskljucivo trazio igraca koji je prosao pripreme. Takvog krajem augusta sa slobodnim papirima neces naci. Mogao se dovest bilo kakav slobodan stoper pa ga postepeno integrirat, za mjesec bi se spremio dovoljno, kao evo kod nas Cimirot.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 09:50Kad se sve sabere mi smo trebali nikad otjerati dudica ni Zekica. Nezdrava sredina smo i to je to
Slabo si mi upucen Boga mi. Nije Zekic na birou i dalje je pod ugovorom i on i citav njegov strucni stab, a za ponasanje i aferime takodjer si slabo upucen jer se svi kunu u njega u klubu. Jedino je Ajla kurajla kivna na njega , iz razloga sto joj je jeb.ao komplet porodicu kada je dao otkaz. Takodjer kakav je cirkus napravio GO Mirvah GO, je cinjenica i ta da je Husref radio bez ugovora.
Ma pusti retarda kloca i njegove bajke, lik je provjeren navijac s one strane, naravno da ce biti protiv bilo kakvog naseg napretka, Zekic im je komplekse nabio , jos ga sanjaju. Cuj zatvorio sebi vrata u ex yu klubovima, zato sto se nekoj debilkusi sjetio porodice, kao mi smo nekome bitni. hahahaah. Nije realno da moderacija jos uvijek nije skolonila ovog lika sa naseg foruma. Procitajte mu postove, gdje god smo nesto hvalili i imali napretka on je protiv toga bio.guadalupe je napisao/la: ↑29 sep 2025, 10:31Slabo si mi upucen Boga mi. Nije Zekic na birou i dalje je pod ugovorom i on i citav njegov strucni stab, a za ponasanje i aferime takodjer si slabo upucen jer se svi kunu u njega u klubu. Jedino je Ajla kurajla kivna na njega , iz razloga sto joj je jeb.ao komplet porodicu kada je dao otkaz. Takodjer kakav je cirkus napravio GO Mirvah GO, je cinjenica i ta da je Husref radio bez ugovora.
Šta će ti izgovor kad sa i bez trenera gubiš tu utakmicu. Nažalost.
Problem Petetva je sto bi mu po svoj prilici i dalje Obuca bio u strucnom stabu jer su nerazdvojni bili dok je vodio repku.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 00:17Petev je precijenjen. Necu reci da ne valja i da je ubleha, sigurno da bi bio dobro ime u ovom trenutku, ali malo se pretjeruje sa njim.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Fouzi1, HordasFks, iliyaa8, James1987, Lavcina, MaroonWhite1946, Paromlinac, Riziko i 102 gosta.