Premijer liga BiH - aktuelno

Riquelme1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Riquelme1921 » 28 sep 2025, 23:44

Znate ono kada ste sigurni u nešto ali nemate dokaz. Tako smo svi mi na forumu sigurni da Tuce nije shvatio da je ovo zayebancija što Izbornik objavljuje na fb.
Grupa iznad svakog pojedinca.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 28 sep 2025, 23:51

imekorisnicko je napisao/la:
28 sep 2025, 23:30
MikiPirs je napisao/la:
28 sep 2025, 23:26
ik0ik0 je napisao/la:
28 sep 2025, 22:33

Eto, sad si mi reko. :rol: :rol:
**** mi se i za Sa klubove i za Milan. :rol:
Da je neki drugi klub iz BiH usao u osminufinala LK (prije svega mislim na Sa i Zelju) zivi ne bi do danas ostali od komentara, clanaka, epiteta (divovi, golemi itd.). U svakom slucaju dok neko iz BiH ne udje u cetvrtinu finala bilo cega van BiH, prosla godina Borca ostaje najveci uspjeh BiH klubskog fudbala od kada je BiH samostalna drzava ;)
Pa niko ne spori da je to najveci klupski fudbalski uspjeh od osamostaljenja.
Napisao je ovaj pacijent sto sam ga citirao da je to trecerazredno takmicenje :D

Onda je i Chelsi trecerazredni klub ili Roma :D

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 29 sep 2025, 00:12

Riquelme1921 je napisao/la:
28 sep 2025, 23:44
Znate ono kada ste sigurni u nešto ali nemate dokaz. Tako smo svi mi na forumu sigurni da Tuce nije shvatio da je ovo zayebancija što Izbornik objavljuje na fb.
[/quote,
Akademiče, to se dijeli na škutorskim portalima kao zajebancija. Ali eto, nisam upućen, nek ti bude. Obuzela me mržnja, frustriran sam. Nahranite sujetu.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 29 sep 2025, 01:14

Kone imal vam spasa il vas Ajla unistava
nek crknu dusmani, najjaci smo

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 29 sep 2025, 04:13

Moze li neko postaviti video ako je ko gledao iz 68. minute sudija svirao igranje rukom igraca Posusja i da nam to prokomentarisu ovi od tamo? Jel sve cisto ili?
Fk Željezničar.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 sep 2025, 05:45

Uh radosna vijest.Najnovije.Cimi pronadjen napokon.Ipak je otiso na cevape nakon dojave ljudi koji su ga vidili da se krece čudno po carsiji.Lokaciju necu odavat radi samog prometa cevabdzinice.Nakon puno negativnih vijesti oko kluba Sarajevo napokon nesto sto daje nadu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2025, 06:19

Ovi sa Kromolja nikako da shvate da su karakteristike trenera apsolutno nebitne kada su oni u pitanju. Postoje minimalno dvije osobe u klubu koje taj mora slušati, igrači mu se dovode sa malo ili nimalo konsultacija sa njim, taj mora svašta nešta da proguta da bi bio trener Sarajeva. Cirkus mu kreće kad prvi put ne posluša Ajlu, kao što je krenuo Zekiću i vrlo brzo je postao bivši.

Sad se situacija dodatno zakomplikovala dolaskom Mamića, znači još jedan (ili dva) autoritet koji će se boriti za svoje interese.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 29 sep 2025, 07:20

Virtu4l je napisao/la:
29 sep 2025, 06:19
Ovi sa Kromolja nikako da shvate da su karakteristike trenera apsolutno nebitne kada su oni u pitanju. Postoje minimalno dvije osobe u klubu koje taj mora slušati, igrači mu se dovode sa malo ili nimalo konsultacija sa njim, taj mora svašta nešta da proguta da bi bio trener Sarajeva. Cirkus mu kreće kad prvi put ne posluša Ajlu, kao što je krenuo Zekiću i vrlo brzo je postao bivši.

Sad se situacija dodatno zakomplikovala dolaskom Mamića, znači još jedan (ili dva) autoritet koji će se boriti za svoje interese.
Ne vide oni to. Ubi ih lažni sjaj.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 29 sep 2025, 07:28

Pablo11 je napisao/la:
29 sep 2025, 04:13
Moze li neko postaviti video ako je ko gledao iz 68. minute sudija svirao igranje rukom igraca Posusja i da nam to prokomentarisu ovi od tamo? Jel sve cisto ili?
Nema se sta postaviti da se komentarise, u pravom smislu te rijeci, jer kamera nije uhvatila taj trenutak, bar meni je sve bilo “zamrljano” u prenosu, kamerman zaspao, uglavnom totalno nebitna situacija :D (mislim da je bolje da se postavi penal za Sarajevo i crveni za Zelju ;) )

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 sep 2025, 07:35

Jel realno ovo da Željo ima vise bodova od zbira kona i njihove filijale?!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 sep 2025, 07:50

Virtu4l je napisao/la:
29 sep 2025, 06:19

Trenutno posotji samo jedan autoritet , nazalost to je Zoran Mamic. Takav je dogovor, ne bi ti on dolazio da nije tako. Potpuna sloboda, kontrola, autonomija. Tako da je i bitan izbor trenera i njegovih karakteristika. Ali poznavajući Homera to će potrajat 6 mjeseci max pa ćemo onda Mirzu vratiti, pa nekog stranca pa Cala , pa Hadzibegic PU PU PU
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 29 sep 2025, 07:54

MikiPirs je napisao/la:
29 sep 2025, 07:28
Pablo11 je napisao/la:
Nema se sta postaviti da se komentarise, u pravom smislu te rijeci, jer kamera nije uhvatila taj trenutak, bar meni je sve bilo “zamrljano” u prenosu, kamerman zaspao, uglavnom totalno nebitna situacija :D (mislim da je bolje da se postavi penal za Sarajevo i crveni za Zelju ;) )
Haj priznaj da ti je malo truba što nemaš s kim podijeliti sportski rivalitet. Ono kad pomisliš "Čovječe vidi kako se ovi Pitari i Manijaci povazdan zafrkavaju", uglavnom simpa bude. Onda se sjetiš da ti kao navijač Borca nemaš tu mogućnost. Jedina ti je satsifkacija u životu što uživaš da te svi mrze jer si politički projekat, a nekad si bio klub sa nekom tradicijom. Je l' de da je bezze osjećaj, priznaj? :mrgreen:
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 29 sep 2025, 08:06

Sarajevo ce krenuti dobrim putem onda kada fokus bude unutrasnjost kluba, a igraci i strucni stab su samo usputni problem i posljedica. Moze onaj muflon skrsiti jos 50 miliona i dovesti koga hoce ali upravo to je i boljka ovog kluba, sto se ispocetka nije radilo pametno sa tim parama vec se samo pumpalo na kojekakve budaletine i promasaje i jednostavno je klub postao sinonim za bankomat, dodjes, uzmes pare i ispalis se. Niko tu nema da vodi strucno sportski segment kluba, isti je prepusten kurvetinama koje dvije ciste nemaju o nogometu kao biznisu. I sad ce nam glavni savjetnik biti ni manje ni vise nego zoran mamic.. Mislim da je klub u najvecoj postratnoj dubiozi i da se necemo "razrahatiti" dok mirvic ne ode pa taman to znacilo i kanton.
1946-1987

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 29 sep 2025, 08:25

Sta je ba ovo? Svi pjevaju oprosti sto sam bio barabaaa :tokralju:

Dobar jutar

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 29 sep 2025, 08:32

Tuce :tokralju:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 29 sep 2025, 08:38

Tuce11 je napisao/la:
28 sep 2025, 22:34
Zaboljesutra je napisao/la:
28 sep 2025, 22:24
Tuce11 je napisao/la:
28 sep 2025, 22:22
Šta vele pojedini navijači iz metropole.. Veležovci patetišu, **** ih zrinjski zbog petokrake. Opet im cvijeće ponesite, gospoda je to.
slika
Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.
Znam da je satira. Nek si skino ljagu sa gospon Štimca i plemićkog kluba. Ipak su to štovatelji europskih vrijednosti🤣

Još pucaju cirevi zbog jos jednog prskanje u vrapcicima
Od nemoći ste počeli svoje igrače gadjat pravi nevesinjsko-gatacki maniri :urnebes:

Cuze Pencilin za stoku :bih:
Vidim nove zastave, polako neka 3 god, bit ce nkva ograda :urnebes:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2025, 08:42

Šta kaže, znam da je satira. :rol:

E kad se ovako zalete kao bekani, nema ništa ljepše. :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 29 sep 2025, 08:44

Zeko87 je napisao/la:
29 sep 2025, 07:54
MikiPirs je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
Haj priznaj da ti je malo truba što nemaš s kim podijeliti sportski rivalitet. Ono kad pomisliš "Čovječe vidi kako se ovi Pitari i Manijaci povazdan zafrkavaju", uglavnom simpa bude. Onda se sjetiš da ti kao navijač Borca nemaš tu mogućnost. Jedina ti je satsifkacija u životu što uživaš da te svi mrze jer si politički projekat, a nekad si bio klub sa nekom tradicijom. Je l' de da je bezze osjećaj, priznaj? :mrgreen:
Mrzili ste vi nas i prije nego li je politika ušla u klub, možda čak i više i grđe, a to ste dokazali čineći sve da nas skroz eliminišete iz BIH fudbala...Mi nažalost nemamo gradskog rivala, i to uveliko ima uticaj na navijačku svijest u gradu, tako da je besmisleno porediti BL i SA u tom kontekstu.
Pobjeda Želje nad nama je ispraćena kroz medije, i proslavljena u klubu možda čak i žešće nego sada na derbiju, tako da rivalitet itekako postoji, a ništa manje nije ni kada je Sarajevo u pitanju :salut:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 29 sep 2025, 08:56

Combattente87 je napisao/la:
29 sep 2025, 08:44
Zeko87 je napisao/la:
29 sep 2025, 07:54
MikiPirs je napisao/la:

Mrzili ste vi nas i prije nego li je politika ušla u klub, možda čak i više i grđe, a to ste dokazali čineći sve da nas skroz eliminišete iz BIH fudbala...Mi nažalost nemamo gradskog rivala, i to uveliko ima uticaj na navijačku svijest u gradu, tako da je besmisleno porediti BL i SA u tom kontekstu.
Pobjeda Želje nad nama je ispraćena kroz medije, i proslavljena u klubu možda čak i žešće nego sada na derbiju, tako da rivalitet itekako postoji, a ništa manje nije ni kada je Sarajevo u pitanju :salut:
Slavlje je više revolt na suđenje i sve ostalo što veže vas i sudije
Forza Željo
Željo je šampion

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor, Zeko87, Zidnisatzidni i 34 gosta.